Mai merită să te înscrii ca reprezentant AVON?

reprezentant AVON - dau sa ba

Decizia de a deveni reprezentant AVON este una personală și trebuie să țină cont de interesele și obiectivele fiecărei persoane. Unii se întreabă dacă se mai merită să te înscrii ca reprezentant AVON având în vedere vechimea acestei companii pe piața din România. Oare nu sunt deja destui reprezentanți? Poate sunt, poate nu. Depinde de ce idei de promovare ai. Tu poți studia cel mai bine piața dar, în mod clar, răspunsul meu este DA. Merită să faci acest pas.

Da, dacă ești pasionată de beauty

În primul rând, este important să-ți placă industria cosmetică și să apreciezi produsele AVON. Dacă îți place să descoperi noi tendințe în domeniul frumuseții și să împărtășești asta cu alții, atunci aceasta poate fi o oportunitate potrivită pentru tine. Nu e musai să fii fiartă pe make-up. Poți face treabă și recomandând strict produse de igienă sau îngrijire. Dar trebuie să crezi în ceea ce vinzi.

Da, dacă vrei să câștigi ceva bani în plus

În calitate de reprezentant AVON, vei beneficia de flexibilitate și independență în organizarea timpului tău. Poți alege să lucrezi de acasă sau să-ți stabilești propriile ore de lucru, ceea ce poate fi foarte avantajos pentru persoanele care își doresc un program flexibil. Sigur că sunt și persoane care au ajuns să-și câștige existența doar din această activitate, dar până acolo drumul este lung.

bottegaverde.ro

Da, chiar dacă ai de gând să comanzi doar pentru tine și familie

De ce să iei produsele din catalog, printr-un intermediar, când poți fi tu însăți reprezentant, să beneficiezi de reduceri, cadouri și alte beneficii? Nu trebuie să comanzi de mii de lei pe lună. Chiar și la o comandă de 100 -200 de lei, cu produse pentru consumul propriu sau al familiei, economia poate fi una semnificativă.

Da, dacă vrei să fii parte dintr-o comunitate cool

Un alt aspect important este comunitatea AVON. Vei avea ocazia să întâlnești alți reprezentanți și să participi la evenimente speciale organizate de companie. Aceasta poate fi o oportunitate de a-ți dezvolta abilitățile sociale și de a crea noi relații.

Da, mai ales că AVON îți permite acum să-ți creezi propriul magazin online prin intermediul căruia poți vinde mai mult

Dacă acum 20 de ani cheia pentru a vinde era să ai un grup mare de prieteni sau să te învârți prin medii cu mulți oameni, azi este mult mai ușor să vinzi, online. Mai ales că, în contul tău de reprezentant, poți foarte simplu să-ți creezi și să-ți setezi propriul magazin AVON. Este gratuit. Nu ai nevoie de domeniu, găzduire, cunoștințe de programare, etc. Vezi cum arată magazinul meu! Ce zici? Primești comenzi online de oriunde, nu doar de la vecina de pe stradă. Apropo, dacă nu te-ai hotărât încă dacă vrei să fii reprezentant sau nu, vrei să comanzi ceva, locuiești în sectorul 5 sau pe aproape, o poți pe linkul meu sau direct pe AVON.ro.

Da, pentru că produsele AVON încă sunt la mare căutare

De asemenea, merită menționat că AVON oferă o gamă variată de produse, care se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Astfel, ai posibilitatea să îți construiești propria clientelă și să oferi produse de înaltă calitate. Portofoliul cuprinde atât produse deja consacrate, cât și noutăți care să țină pasul cu cele mai noi cerințe și studii în domeniul cosmeticii.

Eu o să-ți spun sincer că m-am înscris la AVON de două ori. O dată, acum mai bine de zece ani, când am renunțat din cauză că liderul/coordonatorul sub care eram înscrisă mă dispera cu telefoane să-mi aducă aminte de una și de alta. Practic, mă simțeam presată și stresată că nu aveam comenzi. Am anulat contul atunci.

Acum m-am înscris din nou, de vreo 3-4 ani, și nu îmi pare rău pentru că de data asta mi-am ales eu omul. Sunt în echipa unei doamne pe nume Alina Rîpă, care este mereu acolo când ai întrebări sau probleme, dar niciodată nu mi-a dat măcar un mesaj să mă întrebe de ce n-am plasat o comandă în ultimele luni (pentru că eu nu comand lunar, nefiind axată pe făcut bani, ci strict pe economie la capitolul produse pentru consumul propriu) sau să îmi reamintească de oferte și de ultimele zile de campanie. Dacă vă interesează să vă înscrieți la AVON și vă doriți un astfel de om alături, las AICI linkul ei, unde o puteți cunoaște mai bine și unde puteți completa datele pentru înscriere.

În concluzie, decizia de a te înscrie ca reprezentant AVON poate fi benefică dacă ești pasionat de industria cosmetică, îți place să lucrezi independent și îți dorești să îți construiești o afacere proprie. Este important să analizezi toate aspectele și să iei în considerare dacă această oportunitate se potrivește cu obiectivele tale personale și profesionale.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Produse Avon la prețuri mici - Caietul Cristinei

  2. Pingback: De unde îți cumperi produse AVON? Nu le vrei mai ieftin? - Caietul Cristinei

    • Mihaela Curea
    • 28/08/2023
    Răspunde

    Aveau unele produse tare bune, as fi curioasa dacă s-a menținut calitatea.
    Mi se pare o varianta buna de făcut niște bani in plus.

      • Cristina Dragomir
      • 30/08/2023
      Răspunde

      Inca au produse bune. De fapt, si produse bune… ca nu toate sunt…

    • Valeria Chertes
    • 28/08/2023
    Răspunde

    M-am înscris la un momentdat dar am renunțat.

      • Cristina Dragomir
      • 30/08/2023
      Răspunde

      Daca ai simtit ca nu merita…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares