Nu găsești Avatar: Calea apei pe Disney+?

Avatar Calea apei pe Disney+

Uneori tehnologia ne cam bate. Sau doar eu pățesc asta? Să vă povestesc cât am așteptat filmul nou Avatar: Calea apei pe Disney+ și unde stătea el ascuns în timp ce eu îl așteptam.

În iunie, Disney+, una din platformele pe care îmi cheltuiesc și eu banii, anunța cu surle și trâmbițe introducerea noului film Avatar, Avatar: Calea apei. Nu l-am căutat pentru că nu am văzut nici prima parte. Nu m-a atras niciodată. Nu știu de ce.

În schimb, vărul meu voia să-l vadă. Tare bosumflat a fost după ce l-a căutat în aplicație și nu l-a găsit acolo. Am mai așteptat câteva zile. Am zis că o fi vreo eroare, că s-o fi întâmplat ceva de au întârziat cu el sau au fost nevoiți să-l scoată. Avatar tot nu apărea și pace. Am umblat pe la profilurile din cont. Erau două: unul cu numele nepoatei, celălalt, cu al meu. Filmul, pe niciunul.

Pe Facebok și Instagram îmi apăreau zilnic reclame, să-mi fac cont pe Disney+ ca să văd Avatar: Calea apei. Deja mă apucau nervișorii. Am intrat pe pagina de Facebook Disney+ și am remarcat că mai erau și alți dezamăgiți pe acolo, care nu-și găseau în grilă filmele sau serialele mult așteptate și anunțate ca fiind deja disponibile. Invazia secretă, Minciuni adevărate, Marile Speranțe, 911: Lone Star sunt alte titluri pe care oamenii se plângeau că nu le găsesc.

Ce credeți? Toate filmele astea chiar sunt pe Disney+. Doar că nu apar pe toate conturile? De ce? Depinde de setările făcute sau prestabilite pentru un profil creat. Când m-am apucat să cercetez, am văzut că pe ambele profiluri disponibile în contul meu era selectat controlul parental. Se pare că trebuie modificată vârsta utilizatorului din cont pentru a avea acces la anumite filme. Aveam să așteptăm noi Avatar 2 mult și bine!

Ca să-ți asiguri accesul la lista completă de filme și seriale, din pagina Profiluri de pe aplicație, mergi la editează profilurile, selectează-l pe cel vizat și, pentru a-ți permite să scoți controlul parental sau să schimbi vârsta, te trimite fie în aplicația mobilă Disney+, fie pe site-ul lor oficial, direct în contul de client. Sau, și mai simplu, cum am făcut eu, creezi un profil nou, selectezi avatarul dorit, completezi numele și, înainte de a finaliza, prin apăsarea butonului Gata, te asiguri că apare Oprit în dreptul opțiunii Profil pentru copii. Asta-i tot. Pe noul profil vei avea acces la multe filme și seriale care în profilul pentru copii nu îți apar!

Și tu erai în căutarea sau așteptarea anumitor filme sau seriale care ar fi trebuit să fie pe Disney+, dar nu erau? Asta este soluția. Simplă. Ar fi trebuit să mă gândesc că, fiind o platformă pe care au acces și copii, trebuie să existe undeva o setare de vârstă sau ceva de genul acesta, dar… Mă bucur că i-am dat de cap. Abia aștept să văd Marile Speranțe, Minciuni adevărate, Cavalerul și Imperiul luminii. În paralel cu Chicago Med, de pe SkyShowtime. 🙂 Ai văzut vreunul dintre ele?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares