Hai la film în aer liber la Herăstrău Open Air!

Herăstrău Open Air cinema în aer liber

Vă plac filmele văzute în aer liber? Eu sunt înnebunită după genul ăsta de cinematografe. O să-mi aduc toată viața aminte de primul film văzut într-un cinema de grădină, la mare. Am văzut Legionarul. Deh, sunt bătrână, v-am mai zis! Ce experiență minunată, la ceas de seară, în aer liber, cu ochii jonglând între imensul ecran și jocul licuricilor de care tot atunci am avut parte pentru prima oară! Prin urmare, când am descoperit noul proiect Happy Cineva, cu filme în aer liber în București, am zis un mare DA. Uite unul dintre avantajele de a trăi în capitală – sunt multe evenimente faine în București. Că dezavantaje, am eu destule să înșir…

Prin urmare, dragilor, doresc să vă informez că în lunile iulie și august, atât bucureștenii, cât și cei aflați în tranzit prin București, se pot bucura de seri de film în aer liber la Teatrul de Vară din parcul Herăstrău. Și nu orice fel de filme! Nu mă entuziasmez eu așa ușor. Cele mai noi producții de la Hollywood vor rula din 16 iulie de la ora 21:00 la Teatrul de Vară. Petrece o seară antrenantă cu o acțiune memorabilă, distrează-te cu o comedie românească sau vezi un horror sub clar de lună! Ai de unde alege, iată ce premiere te așteaptă în luna iulie!

cinema în aer liber grădina de vară Herăstrău

Misiune: Imposibilă – Răfuială mortală partea întâi

Intrând în al șaptelea capitol al francizei Misiune: Imposibilă, Ethan Hunt (Tom Cruise) și restul echipei sale se văd nevoiți să localizeze și să recupereze o armă extrem de periculoasă înainte ca aceasta să cadă în mâinile celor care au planuri necurate cu ea. Întreaga lor aventură este programată pentru a fi proiectată în în Herăstrău în zilele de 16, 17, 20, 26 și 31 iulie la ora 21:00. Fanii Misiune Imposibilă și Tom Cruise, să-și noteze!

Haita de acțiune

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Filmul va rula pe 18 iulie ora 21:00. Asta-i comedia românească despre care vorbeam și pe care eu chiar îmi doresc să o văd. Sper să nu mă dezamăgească. Din trailer, se anunță un film bun.

Insidious: Ușa roșie

În Insidious: Ușa roșie, distribuția originală a francizei horror se întoarce pentru ultimul capitol din saga terifiantă a familiei Lambert. Filmul va rula pe 19 iulie ora 21:00. În această continuare plină de suspans și groază, personajele se confruntă cu mai multe rele supranaturale și încearcă să rezolve misterul din spatele fenomenelor paranormale care le bântuie locuința. Intriga se adâncește și dezvăluie conexiuni neașteptate între personaje și evenimentele din trecut. Într-o atmosferă tensionată și plină de surprize, Insidious: Ușa roșie promite să fie o experiență înfiorătoare care va cuceri fanii genului horror.

Barbie

Să trăiești în Barbie Land înseamnă să fii o ființă perfectă într-un mediu perfect. Asta dacă nu ai o criză existențială. Sau dacă nu cumva ești un Ken. Filmul va rula pe 21 și 24 iulie ora 21:00. Un film în aer liber numai bun pentru primele întâlniri, aș zice eu! Mi se pare o comedie simpatică.

Oppenheimer

Scris și regizat de Christopher Nolan, Oppenheimer este povestea celui care trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva – fizicianul Robert Oppenheimer și a rolului crucial pe care acesta l-a avut în dezvoltarea și consecințele devastatoare ale bombei atomice. Misiunea sa îndrăzneață de a aduce pacea mondială prin înfruntarea terifiantă a potențialului distructiv al energiei nucleare este prezentată cu o mare intensitate emoțională în acest film captivant. Oportunismul politic și dilemele etice se contopesc într-o narativă complexă, oferind o introspecție cuprinzătoare asupra acestui moment critic al istoriei umanității. Așteptați cu nerăbdare să urmăriți această capodoperă cinematografică la proiecția specială care va rula pe 23 și 25 iulie, la ora 21:00.

Vezi programul complet și ia-ți biletul pe www.happycinema.ro/happy-cinema-herastrau.

Herăstrău Open Air filme în aer liber

Ce ziceți? Nu sună bine programul? Haideți la film în aer liber și veți avea ocazia să vă bucurați de experiențe cinematografice unice, fie că sunteți iubitori de acțiune şi aventură, dramă sau film cu povești emoționante, sau preferați genul horror și suspans! Nu ratați această oportunitate minunată de a vă delecta cu unele dintre cele mai recente și apreciate producții ale momentului! Programul este plin de filme de neratat, așa că nu uitați să notați în calendar datele și orele în care vor fi proiectate. Se anunță seri relaxante și pline de adrenalină în cadrul evenimentului cinematografic în aer liber din parcul Herăstrău.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares