Am inteles de ce ii spune Doldora

shopping online
 

Sambata trecuta aveam chef de clatit ochii prin magazine. Asa am ajuns in megamarketul Doldora sau Doldora Bazar cum ii mai zice, marele centru de shopping de pe str. Pucheni. In parcare, pustiu. Ne intrebam daca nu cumva e inchis. Dar am ne-am apropiat de usa si s-a deschis poftindu-ne inauntru.Un paznic (ca nu l-as putea numi bodyguard) rezolva integrame pe scaun. Inauntru , aspect ieftin de IDM cu un fel de linoleum pe jos si aceleasi standuri prost organizate ca in Niky Scorpion. 70% din ele inchise, iar in cele deschise doar marfa de proasta calitate.

Am patruns apoi in supermarketul Doldora pentru a vedea ce ne ofera. Preturile sunt acceptabile dar ce folos ca oferta e cat se poate de saraca. Pulpe de pui lipsa. Avem doar pui intreg, tacamuri si oase de pui. Inghetata n-am gasit si am cautat-o suficient. Pepenii aratau de parca erau marfa de mana a doua. La casa , o angajata se lupta cu codul de pe punga cu cartofi si cu greu ii da de cap. Un paznic il striga pe Fane cat il tin puterile ca doar ….Doldora tot in Piata Rahova e! Cosul il lasi la casa, nu carecumva sa il iei acasa si iti cari bagajele la masina.

Cred ca e singurul loc in care m-am dus cu bani la cumparaturi si m-am intors tot cu bani. Nu m-a atras nimic, nimic. Vii cu portofelul plin pe jumatate sau total si pleci cu el la fel. Cred ca de-asta ii spune „Doldora”.

bottegaverde.ro

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares