4 tipuri de bijuterii personalizate din aur la care poți apela pentru a impresiona

bijuterii din aur personalizate

O bijuterie din aur va fi mereu o surpriză frumoasă pentru persoana care o primește cadou, dar va fi cu atât mai specială dacă este personalizată. Cadourile personalizate sunt de mare efect, trebuie să recunoaștem. Transmit mult, creează emoții puternice și devin de nelăsat în cutia cu bijuterii. Există mai multe metode de a le personaliza. Uite 4 tipuri de bijuterii personalizate din aur spre care te poți orienta!

Bijuterii la comandă

Probabil că cea mai bună și cea mai curajoasă metodă de a face pe cineva să se simtă cu adevărat special când primește o bijuterie cadou este de a face una la comandă, de la zero, cu un design unic. Mai complicat, nu se face oriunde, dar se face. Vezi secțiunea bijuterii aur personalizate pentru detalii despre cum poți avea bijuteria perfectă pe care o cauți, măsura potrivită, litera sau numele pe care poate nu le-ai găsit în altă parte sau cu o piatră mai specială. Nu sună bine o bijuterie făcută pe modelul tău? Crezi că i-ar putea rezista cineva?

Bijuterii gravate

Cred că acestea sunt primele la care ne gândim atunci când se face referire la bijuterii personalizate din aur. Este metoda cea mai simplă de a transforma o bijuterie comună, din vitrină, în ACEA bijuterie care să transmită mesajul clar că te-ai dedicat alegerii acelui cadou. Putem grava nume, date importante, citate, mesaje, coordonate, chiar poze. Totul este posibil datorită tehnologiilor moderne folosite în industria aceasta.

Gravura nu costă foarte mult (la unele modele este chiar gratuită) și este aplicabilă pe multe tipuri de bijuterii: pe pandantive, pe brățări, pe inele, pe verighete, pe butoni. Pe cercei nu știu dacă merge, dar merită întrebat. Sigur că depinde de model.

Pandantive speciale obținute prin decupare laser

O a treia metodă prin care putem personaliza un lănțișor sau o brățară este să-i atașăm pandantive pe care eu le numesc speciale. Amintesc aici genul acesta de lănțișor cu nume (se poate face cu scris de mână, scris de tipar, drept sau înclinat, orice nume, la comandă), cu litere sau cu diverse simboluri. Nu mai ai numele sau litera gravate, ci atașate, ca piese din aur, la bijuteria de baza.

Plăcuțe de aur sunt tăiate cu laserul în tot felul de forme. Poți găsi sau comanda pandative cu tot ce-ți trece sau nu-ți trece prin cap. Fluture, stea, cățel, potcoava, stetoscop, conturul unui portret, forma unei cești…

Partea și mai frumoasă este că poți combina o formă specială cu un mesaj gravat. Cum sună un pandativ lună cu mesajul ți-am promis-o și o ai? Sau conturul unei inimi, cu o altă inimă mai mică, plăcuță, atașată la interior, cu numele voastre gravate pe spate?

Pietre cu semnificație

Ultima, dar nu cea din urmă metodă de a obține bijuterii personalizate din aur este aceea de a le atașa o piatră cu o anumită semnificație sau cu proprietăți terapeutice. Poate fi vorba de piatra norocoasă a unei zodii sau o piatră menită să reducă stările anxioase sau să atragă prosperitatea. Un citrin sau o calcedonie albastră transformată în pandantiv va fi foarte apreciată de un geamăn. Un cristal de aventurin montat pe un pandantiv trifoi va atrage abundența.

Bijuteriile din aur sunt cadoul perfect în foarte multe cazuri. Am scris aici de ce. Dacă mai sunt și personalizate, cu atât mai mult. Merită investiția și te asigur că vor impresiona. Lasă-le să vorbească pentru tine! Pot spune atât de multe…

Sunt curioasă spre care dintre metodele expuse mai sus ai înclina și de ce. Dacă ar fi să creezi propria bijuterie, în ce categorie s-ar încadra (inele, cercei, lănțișoare, etc) și cum ar arăta?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 18/12/2022
    Răspunde

    Mi-ar place sa primesc asa un cadou.

    • Bojana Tihan
    • 19/12/2022
    Răspunde

    Super frumoase, superbe ??? cine nu și-ar dori un asemenea cadou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares