6 motive pentru care bijuteriile din aur sunt cadoul perfect

bijuterii din aur cadou

Alegerea unui cadou nu este niciodată ușoară atunci când ne dorim să oferim ceva cu adevărat surprinzător și care să arate că ne pasă. Avem atât de multe variante la dispoziție! Totuși, una dintre cele mai bune o reprezintă bijuteriile din aur, după părerea mea. Nu se potrivesc tuturor, este adevărat, dar acolo unde știți că sunt apreciate, oferiți-le! Reprezintă cadoul perfect din cam toate punctele de vedere.

Nu sunt neapărat scumpe

Unii vor spune că bijuteriile din aur sunt cadoul perfect, dar nu genul de cadou pe care oricine și-l permite. Îi contrazic. Nu spune nimeni că trebuie să cumpărăm bijuterii masive, foarte scumpe. Ce spuneți de aceste brățări aur cu șnur? Sunt mai mult decât accesibile, foarte la modă și frumoase. Aurul este aur, indiferent câte grame că permiteți să oferiți.

Bratara cu snur rosu bilute din aur

Ce bijuterii din aur mai poți cumpăra cu un buget redus? O pereche de cercei micuți, un charm sau astfel de pandantive din aur care pot fi oferite ca atare sau atașate pe un lănțișor din silicon.

Rămân pentru o viață

Spre deosebire de alte tipuri de cadouri, o bijuterie din aur chiar se poate spune că este un cadou care rămâne pentru toată viața. O haină se deteriorează, un parfum se termină, ciocolata se duce în două zile, dar aurul rămâne și amintește mereu de tine și de sentimentul avut la primirea lui.

Sunt de efect

Cu siguranță ne dorim ca darurile pe care le oferim să impresioneze. Și din acest punct de vedere, bijuteriile din aur sunt cadoul perfect sau unul dintre cadourile bune pe care le putem face. Ele surprind plăcut întotdeauna. Nimeni nu va fi vreodată dezamăgit de un astfel de cadou. Nimeni nu spune am prea multe bijuterii sau am prea mult aur.

Transmit mult

O bijuterie de aur transmite mult. Are valoare sentimentală. Face omul să se simtă special. Este semn că îți pasă ce cadouri faci, că destinatarul este apropiat de inima ta. Onorează un moment special sau sentimente puternice. În funcție de tipul bijuteriei și modelul ales, ea poate ajunge să țină loc de cuvinte. Un inel de logodnă din aur nu mai are nevoie de cererea în căsătorie care te temi că s-ar lăsa cu bâlbâieli. Simbolistica unei brățări din aur cu inimioară cu șnur este clară. La fel și cea a unui pandantiv din aur cu semnul infinit. Bijuteriile nu au nevoie de declarații verbale. Spun totul.

Sunt memorabile și purtabile

Spre deosebire de un buchet de flori, o geantă sau un set de cosmetice, spuneam că bijuteriile ne rămân. Sunt frumoase și practice. Le putem purta, zilnic sau periodic, ca semn al prețuirii față de persoana care ni le-a dăruit. Sau, chiar purtate mai rar, sunt cadouri demn de ținut minte. E drept că pentru unii sunt memorabile prin prisma prețului care știu că s-a plătit pentru ele, dar pentru majoritatea sunt de neuitat datorită valorii sentimentale investite în ele.

Nu-și pierd din valoare în timp

Chiar dacă o bijuterie se demodează, nu-și pierde valoarea în timp. Aurul este un metal prețios al cărui preț a fost mereu în creștere. Trendul ascendent continuă. Gramul de aur este tot mai scump. Un pandantiv din aur de două grame, pe care dai azi 500 de RON, nu va valora mai puțin peste trei ani. Din contră. Aurul este o investiție bună. Inclusiv când este oferit cadou.

O pereche de cercei oferiți cadou la un botez, un inel minimalist la majorat, un pandantiv gravat cu ocazia absolvirii, o brățară cu șnur și pandantiv piciorușe gravabile pentru o tânără mămică, o cruciuliță din aur sunt doar câteva dintre cadourile pe care le poți cumpăra chiar și cu un buget redus, de până în 300 RON, dar care vor impresiona, vor transmite mesaje puternice, vor rămâne pentru o viață. Acolo unde știi că aurul este apreciat și purtat, oferă-l fără regrete!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Lucia Mihaela Curea
    • 23/08/2022
    Răspunde

    Bijuteriile din aur pot fi transmise din generatie in generatia, fiind o amintire pretioasa cu dublu sens.

    • Valeria Chertes
    • 23/08/2022
    Răspunde

    Intotdeauna o bijuterie este un cadou frumos.

  1. Răspunde

    tocmai am luat unei prietene cadou, bijuterii de aur. Aveam o suma mare adunata (suntem mai multe) si am decis sa ii luam ceva cadou pe viatza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares