Parfum cadou de Crăciun? 5 motive să-l cumperi de pe Notino

parfumuri cadou de Crăciun Notino

Cum stai cu pregătirea cadourilor? Eu am terminat cumpărăturile. Am luat diverse lucruri, în funcție de personalitățile și nevoile celor care le vor primi. În linii mari, am ales câteva seturi cadou, niște decorațiuni de Crăciun, vreo două parfumuri, jucării, un aparat de tuns barba și o trusă de farduri. Dacă ești în pană de idei, poți vizita secțiunea cadouri de Crăciun. De acolo am pornit și eu și m-au ajutat sugestiile și reducerile găsite.

Parfumurile reprezintă una dintre cele mai bune idei de daruri de pus sub brad, nu? Tu nu ai vrea să primești un parfum cadou de Crăciun? Din păcate, pentru a alege unul potrivit, trebuie să cunoști destul de bine persoana la care va ajunge, să știi ce îi place, ce ar încânta-o. Când nu știi gusturile, mai bine zici pas și îi oferi un astfel de gift card, dându-i posibilitatea să-și aleagă singură cadoul. În eventualitatea în care știi gusturile cuiva sau ai primit o sugestie în legătură cu un parfum dorit, treaba e simplă. Intri pe un site gen Notino, comanzi și gata! De ce recomand eu Notino când e vorba de parfumuri cadou?

cadouri Crăciun Notino

Garanția produselor originale

Nu mi s-a întâmplat niciodată, în cei peste șase ani de când fac comenzi la ei, să primesc un parfum care să nu fie original. Și am luat destule, atât pentru mine, cât și pe post de cadouri. Întotdeauna le-am verificat, și pe cele mai ieftine, și pe cele mai scumpe. Nu spun că este singurul magazin online cu parfumuri originale, doar îți atrag atenția, cu atât mai mult în perioada aceasta, să nu te grăbești să comanzi parfumuri de pe site-uri care te ademenesc cu oferte de neimaginat. Un fake s-ar putea să miroasă la fel la prima impresie, dar să reziste maxim 30 de minute.

parfum Cacharel Yes I am Pink First

Reduceri speciale în aplicație

Produsele le poți comanda și direct de pe site, dar eu recomand achiziția prin intermediul aplicației proprii Notino, acolo unde ai mereu reduceri și oferte speciale. Ieri, de exemplu, au avut 10% reducere la orice produs achiziționat prin această metodă. Un discount de 10% aplicabil chiar și la produsele din top parfumuri femei nu este de refuzat. Asta se poate traduce chiar și într-o economie de 50-60 de lei, în funcție de gramajul pentru care ai optat.

Le pot personaliza prin gravură

Știai că poți face un cadou de Crăciun cu adevărat unic alegând să gravezi pe parfum un mesaj special? Pe Notino ai această opțiune. Pe pagina produsului, sub butonul de cumpărare/adăugare în coș, ai și această opțiune, la majoritatea parfumurilor. Costă 20 de lei să gravezi ce vrei pe produs. Poate, numele ei? Poate, o dată importantă pentru ea? Poate, un te iubesc? Numărul caracterelor permise variază de la produs la produs. Cred că, în funcție de cât permite suprafața recipientului.

parfum Euphoria Calvin Klein

Serviciul Try it First

Ce înseamnă Try it First? Întâi testezi, apoi decizi dacă păstrezi parfumul. Cum îl testezi dacă e sigilat? Testezi mostra care vine la pachet cu el, oferită gratuit de Notino. Poți chiar să-i faci o surpriză soției. Îi comanzi un parfum, bifezi extra opțiunea (cum o numesc eu) Try it First, iei mostra pe care o găsești la pachet și i-o fluturi pe sub nas. Poți să-i spui că ai primit-o pe undeva, prin mall. Vezi dacă-i place! Dacă nu pare încântată de el, poți returna parfumul sigilat și primești banii înapoi, inclusiv taxa de transport, dacă ai achitat-o. Așa l-am comandat și eu pe L’Interdit de la Givenchy și s-a dovedit a fi ce trebuie.

Parfum L’Interdit Givenchy

Opțiune de ambalare cadou

Mai vrei un motiv să alegi un parfum cadou de Crăciun de la Notino? Îți mai dau: serviciul de ambalare cadou. Nu toți avem timp de împachetat cadouri sau talent la asta. Prin urmare, poate fi de ajutor să primești produsul pe care-l vei pune sub brad direct ambalat, în cutie cadou. Vă costă 23 de lei și puteți opta pentru a ambala toată comanda sau doar un produs din ea. Credeți-mă că este coadă online la acest serviciu. De aceea, recomand plasarea comenzii dimineața devreme. După-amiaza, este posibil să primiți mesajul că nu se mai pot ambala cadouri în acea zi.

Produse cadou

Un ultim avantaj de care te poți bucura la achizițiile de pe Notino sunt produsele cadou pe care le poți primi. De obicei, afli despre ele la secțiunea Promoții –> Cadouri și oferte speciale, dar luna aceasta am remarcat cadouri de la multe branduri/produse nepomenite acolo. Poți primi cadouri de genul genți cosmetice, produse travel size, mini-parfumuri, etc.

Ce zici? Nu sunt suficiente avantaje pentru tine? Sper să te ajute informațiile primite azi. Poate, să economisești. Poate, să faci o extra surpriză. Poate, să creezi amintiri unice. Oricum, de oriunde ai decide să comanzi un parfum cadou de Crăciun, asigură-te că va ajunge la timp. Pe Notino, de exemplu, comenzile plasate până pe 21 decembrie, la ora 16, au garanția că vor fi livrate înainte de Crăciun.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 20/12/2022
    Răspunde

    Mulțumim pentru informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares