Jachetă SHEIN – o nouă comandă de care mă declar mulțumită

jachetă măsuri mari SHEIN

Cam acum două luni vă povesteam eu că mi-am reluat comenzile pe SHEIN. Atunci îmi luasem un tricou și urma să primesc o nouă comandă despre care se pare că am uitat să povestesc. În al doilea colet aveam o jachetă de toamnă pe care o port de mai bine de o lună de zile, care m-a surprins plăcut din toate punctele de vedere și despre care abia azi reușesc să-mi fac timp să vă spun ce și cum.

Eram în căutarea unei geci subțiri, de toamnă. Nu sunt o fire friguroasă, deci nu aveam nevoie de ceva gros, mai ales că prognoza indica faptul că vom avea o toamnă blândă, de care încă ne bucurăm. Mi-a plăcut mult croiala, cu mâneci mai largi, stilul, care merge spre sport, dar poate fi și casual, dar și combinația de culori. Deși toată viața mea am cam căutat negrul, în ultima vreme încerc să nu mai port chiar all-black. Așa arată modelul pe site.

jacheta sport lunga plus size SHEIN

Am plasat comanda SHEIN pe 5 septembrie și a ajuns pe 19 septembrie, în fix două săptămâni, livrată acasă, prin Sameday, ca și data trecută. Tot cu transport gratuit, că mie îmi place să economisesc. N-am mai prins transportul gratuit la comenzi minime de 9 euro, ci la peste 19 euro, dar a fost ok și așa pentru că produsul meu costa peste această sumă, mai precis 26 de euro, din care am achitat doar 22, după ce am aplicat un cod de reducere și niște puncte pe care le mai aveam în cont.

inpuff.ro
comandă SHEIN jacheta

Mi-a plăcut de la prima atingere. Deși este poliester, care nu e tocmai preferatul meu în materie de haine, se simte bine la atingere, nu e neplăcut, și arata acceptabil. Este așa cum m-am așteptat, foarte ușoară. Nu m-ar apăra de ploaie, dacă am avea parte de așa ceva, dar protejează cât de cât de un vânticel. Nu o recomand, evident, persoanelor friguroase. Are două straturi ca niște foițe de ceapă.

Nu am ce să-i reproșez pentru prețul plătit. Culorile și croiala corespund celor din poze, este o jachetă lejeră, care se închide cu fermoar (destul de calitativ). Măsura s-a potrivit și de data aceasta. Modelul acesta cu mâneci căzute mă avantajează și mă și ajută să nu dau greș când aleg măsura, eu fiind nu doar grasă, ci având și umerii lați și brațele mai groase decât alte persoane de talia mea.

jachetă lungă măsură mare SHEIN

Îmi place că acoperă fundul și celelalte zone pe care simt nevoia să le ascund, că nu simt că fac saună în ea, că, și dacă transpir, stratul interior nu se lipește de piele (cum pățesc la o altă jachetă de-a mea, atunci când o port cu tricou). Se poate purta largă, cum o port eu, sau strânsă pe talie, cu șnurul pe care-l găsiți pe partea interioară. Ar fi fost mai bine să fie la exterior, zic eu, dar asta e.

geacă lungă plus size SHEIN

Având în vedere că nu găsesc așa ușor haine măsuri mari care să fie pe placul meu și pe care să mi le pot permite, eu mă mulțumesc și cu produsele SHEIN. Și, repet, nu am vreo colaborare cu ei, să le fac reclamă. Singurul beneficiu pe care l-aș putea obține din acest articol ar fi un voucher de 15% reducere dacă vă înscrieți pe site pe linkul meu (dar am deja vreo 8-9 astfel de coduri și nu fac chiar atât de des comenzi).

Între timp, am mai primit un pachet care a fost dezamăgire totală. Îmi luasem niște chiloți invizibili (din aia super subțiri și fără cusături) și o bustieră. Chiloții sunt dintr-un material oribil, zici că te îmbraci în pungă, și îmi și alunecă sub burtă. Nu știu cum or sta pe cineva cu abdomen plat, dar eu m-am aruncat. Bustiera are burete care pleacă la plimbare în toate părțile. O să văd dacă îl pot fixa sau scoate cumva, ca să nu o arunc și pe asta. În schimb, husa pentru telefon din aceeași comandă este super și a fost doar 2 euro.

Acum sunt în așteptarea celei de-a patra comenzi SHEIN, în care am inclus o vestă pentru mama, tot din categoria mărimi mari, un ditamai borcanul cu 60 de bucăți de dopuri pentru urechi și un set de accesorii din cele ieftine pentru ondularea părului fără căldură. Să vedem ce va fi de capul acestor produse!

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 10/11/2022
    Răspunde

    Arata foarte bine.

    • Bojana Tihan
    • 15/11/2022
    Răspunde

    Super frumoasă să o porți sănătoasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares