Mi-am reluat comenzile pe SHEIN

comenzi SHEIN 2022

Acum ceva ani se numeau SheInside, parcă, și am avut și ceva colaborări cu ei. S-au remarcat de la început printre celelalte magazine chinezești, oferind clienților produse de o calitate ceva mai bună. Colaborările cu bloggerii din România (pe atunci nu erau atâția influenceri) s-au încheiat la un moment dat, poate și din cauza Poștei Române, care făcea pierdute prea multe din coletele Sheinside, apoi nu au mai livrat deloc în România, pentru o perioadă. N-am mai comandat de la ei de ani buni. Abia acum o lună am reluat comenzile pe SHEIN.

Eram în căutarea unor tricouri mai vesele, măsuri mari (rarități, pe la noi), și am ajuns din nou pe SHEIN. Nu doar că am găsit câteva modele chiar faine, dar erau și la prețuri accesibile, iar transportul l-am prins gratuit la orice comandă mai mare de 9 euro. Mai mult decât convenabil, nu? Doar un tricou mi-am comandat atunci. Eram curioasa dacă produsele chiar ajung prin curier de data asta, cum spuneau niște tipe pe un grup de bloggerițe.

tricou masura mare SHEIN

Ei bine, da. Comanda a ajuns în aproximativ 2 săptămâni, prin curier, direct la adresă. Mi-a fost livrată prin Sameday. Un amărât de tricou. Pe bune? Mi se pare super. Fără cozi la poștă, fără bătaie de cap. Îmi mai luam, înainte, chestii și de pe Dresslily sau Rosegal. Sunt de calitate mult mai proastă (la haine, majoritatea sunt poliester, la preț de bumbac bio), mai scumpe și cu transport gratuit la comenzi mari, de peste 50 de dolari. Cred că voi avea o relație lungă și bună cu SHEIN.

inpuff.ro

Tricoul comandat este cel din poză. Mi-am luat măsura 3XL. Nu știam sigur dacă se va potrivi, m-am ghidat după măsurătorile lor din tabelul fiecărui produs și a fost ok. Este puțim mai scurt decât m-aș fi așteptat, dar materialul este bumbac (cu puțin elastan), cusăturile sunt ok, iar imprimeul acela cu floricele, deși cauciucat, este moale și subțire și nu mă deranjează deloc.

tricou marime mare SHEIN

Evident că am prins curaj și am mai dat o comandă. Inițial, am vrut să-mi mai iau un tricou ca ăsta, dar pe altă culoare, și o pereche de blugi, apoi am ajuns la concluzia că vine toamna și mai bine îmi iau ceva de toamnă, că nu prea am. Am ales o jachetă subțire, un fel de bluză trening lungă, care se potrivește cu ce port eu cam în 90% din timp. Am povestit despre ea AICI.

jacheta sport lunga plus size SHEIN

De data asta, am avut transportul gratuit la comenzi de peste 19 euro, deci m-am încadrat perfect. Și pentru că am plasat comanda prin aplicație, nu de pe site, am mai putut folosi un cod de reducere care mi-a scăzut prețul produsului de la 26 de euro, la 21 de euro. Sincer, eu nu am văzut nicăieri la noi genul ăsta de jachetă, să mai fie și măsură mare, și să coste până într-o sută de lei. Comanda a fost plasată pe 5 septembrie, expediată deja pe 6 și estimată spre livrare între 20 și 23 septembrie. Două săptămâni nu e deloc rău. Uneori și după Bonprix așteptam cam tot atâta.

M-au încurajat mult să reiau comenzile pe SHEIN atât prețurile bune și transportul gratuit la comenzi cu valoare accesibilă, dar mai ales avalanșa de filmulețe de pe TikTok, de tipul ce-am comandat și ce-am primit de pe SHEIN. Am văzut numai lucruri faine și numai reacții pozitive la adresa lor.

Merită să aruncați un ochi pe site, să știți. Nu stau să vă prezint oferte sau produse, că nu am niciun interes să-i promovez gratuit. Ce e sigur e că nu veți ieși de pe site cu mâna goală. Ca sfaturi, pentru alegerea corectă a mărimilor, să vă ghidați neapărat după măsurătorile din tabel. Și nu ar fi rău să faceți comenzile pe SHEIN în aplicație, dacă vreți să aveți parte de prețuri chiar mai bune decât cele de pe site. Văzusem azi un 15% reducere la prima comandă prin aplicație. Tot prin intermediul ei vă puteți înscrie la tombole care vă pot aduce produse gratis și puteți acumula puncte pe care să le folosiți ulterior la achitarea unei părți din comandă. Costul transportului se modifică de la o zi la alta, să știți. Cel mai bine, verificați zilnic sau vă abonați la newsletter. Azi poate fi 9 euro, mâine, 39 sau 19 euro.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Voi incerca si eu. Am tot fost tentată, dar am avut rețineri până acum.

    • Anghelina Irina
    • 12/09/2022
    Răspunde

    Sincer am tot auzit despre eu însă nu am avut curajul sa comand.Tricoul tău îmi place tare mult iar jacheta din aia vreau și eu?

    • Iorga Daniela Ionela
    • 12/09/2022
    Răspunde

    Cât de frumos e tricoul, pare tare interesantă și jacheta, abia aștept sa ne arăți cum vine pe tine! Nu am dat niciodată comandă pe shein, tot din cauza ca venea coletul prin posta, dar dacă zici ca acum vine prin curier e super tentant! ❤️

      • Valeria Chertes
      • 12/09/2022
      Răspunde

      Îmi place foarte mult tricoul.

  2. Încă nu am comandat de la ei, am tot văzut discuții. O să arunc și eu o privire, chiar pare să merite să comanzi de la ei. Mulțumesc pentru impresiile sincere și complexe!
    Tricoul tău e super, îmi place maxim culoarea. Să îl porți cu drag!

  3. Răspunde

    Abia astept sa ne scrii cand primesti si daca esti multumita.
    La fiica mea la liceu colegele isi cumpara des de pe Shein. Parerile sunt destul de bune si preturile ok si apoi isi mai vand una alteia /mai vad de vanzare cu eticheta pe grupul local.
    Noi inca am ramas fan second hand, pandim ocaziile, si am mai si primit de pe la prietene de ale mele ce s-au mutat /triat dulapurile, si abia asteptam vacanta sa dam iama la Waikiki

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares