Descoperă beneficiile vitamine C pentru ten cu noul ser Keida Skin cu vitamina C pură

ser Keida Skin cu vitamina C pură

Acum câteva luni, vă povesteam, tare încântată, despre super crema cu retinol și acid hialuronic de la Keida Skin, un brand nou care promitea să revină curând cu noi produse în portofoliu. Noul produs a venit, chiar dacă mai târziu decât mi-aș fi dorit eu, dar înțeleg că lucrurile bune nu se fac în grabă. Vorbim astăzi despre noul ser Keida Skin cu vitamina C pură, un produs pe care îl folosesc de… doar o săptămână, dar de care m-am îndrăgostit chiar mai tare decât de crema mai sus amintită.

Beneficiile vitamine C pentru ten

Vitamina C este vitală pentru a ne menține sănătatea pielii. Ea hrănește și protejează, ajută pielea să-și păstreze și chiar să-și redobândească fermitatea. Are efect antioxidant puternic, ceea ce o face să acționeze ca un scut împotriva factorilor care duc la îmbătrânirea prematură a pielii sau pătarea ei. Este un ingrediente de care absolut orice tip de ten are nevoie și se poate bucura. Așadar, un ser cu vitamina C este binevenit în rutina ta de îngrijire. Asta nu înseamnă și că toate serumurile sunt la fel de bune. În cosmetice, Vitamina C este introdusă sub diverse forme, unele mai eficiente, altele mai puțin.

Serul Keida Skin conține vitamina C pură

Principalul motiv pentru care îmi place și recomand Serul cu vitamina C Keida Skin este că el are ca ingredient activ vitamina C pură, un ingrediente minune, natural, puternic antioxidant. Mai precis, pe lista de ingrediente vei regăsi denumirea de acid ascorbic, cel pe care, alături de ascorbat, medicii dermatologi și cosmeticienele îl laudă pentru efectele sale anti-rid și anti-pete.

ser Keida Skin cu vitamina C

Ser Keida Skin cu vitamina C – un complex de 7 ingrediente active

Ca și celălalt produs din portofoliul brandului, crema cu retinol și acid hialuronic, și serul luat astăzi la puricat este un produs complex, cu o listă de ingrediente care fac bine tenului pe toate fronturile. Este un produs complex, complet, de îngrijire, cu ingrediente atent alese, toate sigure, cu riscuri minime pentru sănătate. 7 dintre ele sunt ingrediente active:

  1. Vitamina C – dacă nu am lăudat-o destul până acum, mai pot să vă spun că ne ferește inclusiv de poluare și de efectele nocive ale razelor soarelui. Nu uitați că e vitamina C pură!
  2. Extract de cătină – completează acțiunea vitaminei C de protejare împotriva radiațiilor UV și contribuie la regenerarea pielii și păstrarea sau redobândirea elasticității sale, prin stimularea producerii de colagen. Conține vitaminele B1, B2, K, C, A și E.
  3. Extract de ceai verde – îl găsim pe lista ingredientelor sub denumirea de Camellia Sinensis și este un adevărat miracol pentru tenurile grase și acneice. Are efect antiinflamator și calmant, vindecă repede leziunile de pe suprafața pielii și reglează producția de sebum.
  4. Centella Asiatica – este o plantă foarte folosită în cosmetice, grație proprietăților sale calmante.
  5. Niacinamide(Vitamina B3) – ingredientul care luptă cu ridurile, cu roșeața, acneea, porii dilatați și petele post-acneice.
  6. Acid ferulic – recunosc că este prima dată când aud de el. Se pare că se găsește în orez, ovăz și semințe de mere sau portocale. Se pare că este un foarte bun antixodant, ca și vitamina C, cu rol important în protejarea pielii și regenerarea sa.
  7. Acid hialuronic – cel care asigură o hidratare de durată și protejează fibrele de colagen și elastină, rezultând o piele vizibil mai fermă.
ser Keida Skin cu vitamina C ingrediente

De ce vei iubi noul ser Keida Skin cu vitamina C?

În primul rând, pentru complexitatea sa și numărul mare de ingrediente cu multiple beneficii pentru sănătatea pielii, în special pentru vitamina C pură. Care sunt efectele folosirii sale? Efectele cumulate ale ingredientelor menționate anterior: protejează, dă luminozitate, calmează, regenerează, vindecă, menținea pielea fermă și elastică, întârzie îmbătrânirea, tratează ridurile fine, hidratează, reglează secreția de sebum și micșorează porii.

Apoi, pentru că este un produs foarte simplu de folosit: doar aplici câteva picături pe tenul curat și uscat și masezi blând până se absoarbe complet. Poate fi folosit atât dimineața, cât și seara. Dacă vreți să-l aplicați doar o dată pe zi, atunci să fie dimineața, pentru beneficiile sale în materie de protejare a pielii!

ser Keida Skin cu vitamina C utilizare

Nu în ultimul rând, pentru că este un produs care se potrivește oricărui tip de ten. În tratează pe cel acneic, îl hidratează pe cel uscat și are grijă să nu provoace iritații celui sensibil. Nu conține parfum, alcool sau parabeni.

Poate fi combinat cu crema Keida Skin cu retinol și acid hialuronic, dacă sunt aplicate în moment diferite ale zilei. Cele două nu trebuie aplicate împreună. Ideal este să aplicați serumul dimineața și crema, seara.

Keida Skin ser cu vitamina C pură

Ce-mi place mie cel mai mult la el?

  • nu este aproape deloc gras;
  • nu lasă pielea lipicioasă sau grasă;
  • se absoarbe repede și complet în piele;
  • tenul se simte mai ferm și mai elastic de la primele aplicări;
  • ridurile sunt reduse vizibil, cel puțin în cazul meu. Nu am nici mari probleme în sensul ăsta, ce-i drept!
  • hidratează fără să îngrașe pielea, ba chiar are ușor efect matifiant;
  • nu doar că nu ustură, nu deranjează cu nimic dacă îl aplici pe o zonă iritată sau un coș, ci chiar calmează;
  • chiar dă o luminozitate aparte tenului;

Nu am reușit să-mi dau încă seama dacă reducere petele sau nu, dar revin cu update când sunt lămurită, după o perioadă mai lungă de testare.

Sună prea bine ca să fie adevărat? Așa mi-aș fi zis și eu. Doar că produsul chiar face ceea ce promite. Mi-ar fi plăcut să-i găsesc și 2-3 minusuri despre care să vă povestesc, dar nu am ce să-i reproșez. Din punctul meu de vedere, este un produs care își merită fiecare leu. Îl găsiți pe keidaskin.ro sau aici, pe eMAG, cu mențiunea că pe keidaskin.ro beneficiați de o ofertă mult mai bună dacă achiziționați în pachet de 2 sau 3 produse. Practic, aveți două produse la preț de unul și jumătate sau trei produse la preț de două.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares