O zugrăveală veche, 6 postere și… gata, un colț instagramabil de sufragerie

proiect postere posterstore.ro sufragerie

A fost o dată ca niciodată o cameră zugrăvită în dungi. De fapt, două: sufrageria și dormitorul. Culori diferite, dar tot dungi. Pe cât de mult mi-au plăcut acum 5 ani, când le-am renovat, pe atât de mult au început să-mi displacă anul acesta. Dormitorul a beneficiat deja de o transformare totală, de care sunt mai mult decât încântată. Am scris despre ea, cu poze, aici. Un design perfect completat de posterele de la Poster Store, nu? Pusesem gând rău și sufrageriei, dar nu am reușit să ne mobilizăm să o renovăm. În schimb, mi-am dorit neapărat să-mi amenajez măcar un colț instamagrabil, adică bun de pozat și pus pe Instagram. Și am apelat din nou la postere, după rețeta proiectului anterior. M-am gândit bine ce culori am acum și ce culori vor fi după sesiunea de zugrăvit de la anul și am ales niște postere alb-negru. Cam asta a ieșit!

postere alb-negru sufragerie

Trebuie să-mi placă și mie, dar să ne reprezinte pe amândoi, pe mine și pe soțul meu. Am pornit de la ce știam că-i place lui și primele puse în coș au fost cele două postere cu cai. Am am avut de ales dintre mai multe modele, dar știam exact că am nevoie de două poze din profil, ale unui cal alb și ale unuia negru, care aveau să fie puși cumva față în față. Nu știam cum anume le voi poziționa, încă. Nici pe ce mărime să le aleg. Contează mult cum le așezi pe perete. Eu nu prea am idei în acest sens.Din fericire, ca și data trecută, o poză cu un design de pe site m-a ajutat să-mi conturez proiectul final. Caii i-am ales în dimensiunea 50×70 cm.

  • poster cal negru
  • poster păpădie
  • poster cal alb
  • poster motivațional
  • poster pană neagră
  • poster pană albă

Am mai adăugat pe listă un poster cu păpădie și unul cu un citat motivațional (The Earth has music for those who listen), de 30×40 cm fiecare, și două pene, una albă și una neagră, pe dimensiunea 21×30 cm.

Acum știam exact cum vor veni așezate, dar rămânea problema ramelor. Să fie albe, aurii sau negre? Din lemn sau metalice? Toate sunt moderne și demne de luat în seamă. Am zis din start nu celor metalice și celor albe. Albe aveam deja dungile subțiri și nu știu cum s-ar fi văzut pe peretele alb care va fi aici anul următor. Voiam lemn, ceva mai închis. Dintre negru și nuc a câștigat nucul pentru că majoritatea pieselor de mobilier din cameră sunt wenge și vom păstra specificul acesta. Și nucul dă destul de bine cu niște postere alb-negru, nu?

Comanda a venit destul de repede și de data aceasta, chiar dacă vine de departe; în aproximativ 5 zile lucrătoare.

Simt nevoia să bifez și de data aceasta câteva lucruri care îmi plac enorm la Posterstore.ro:

  • posterele sunt imprimate pe hârtie de foarte bună calitate și în același timp produsă în mod sustenabil. Vorbim despre hârtie Munken Kristall, o hârtie de design de calitate premium, ecologică și certificată FSC și PEFC, o hârtie mată, fără reflexie, cu o greutate totală de 200g/m2, care oferă o reproducere superbă a culorilor și a imaginilor. Imprimarea este realizată de cea mai renumită companie tipografică din Suedia (Exakta Stockholm), premiată cu eticheta ecologică Nordic Swan, simbolul suedez pentru producția ecologică și durabilă.

  • oferta este mai mult decât diversă: sunt peste 1600 de modele din care poți alege.

  • ramele sunt și ele foarte bine finisate și îmbinate. Lemnul utilizat la fabricarea produselor provine din păduri gestionate în mod responsabil, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de sustenabilitate și sociale. 

  • posterele sunt foarte ușor de montat în rame. Ramele sunt prevăzute cu cleme ușor de deschis și închis. Pot fi oricând refolosite. Schimbi posterele în funcție de anotimp, te-ai gândit la asta? Așa ai mereu acel sentiment de nou.

  • nu avem de-a face cu geamuri de sticlă, care se pot sparge foarte ușor, atât pe timpul transportului, cât și al montajului. Geamul este din plexiglas foarte rezistent. Sticlă acrilică, dacă vă place mai mult acest termen.

  • ramele pot fi montate atât în poziție verticală, cât și orizontală, deci nu e nevoie să fii atent la cum sunt orientate posterele tale când alegi rama. Poți chiar să te răzgândești în privința poziției, dacă e vorba de un poster abstract sau de ceva floral.

Nici montatul pe perete nu a fost greu, având în vedere că am expertul lângă mine. Dacă trebuia să fac eu treaba asta, nu mă descurcam. Este vorba de mai mult decât dat găuri. Totul trebuie măsurat atent și gândit. Nu te apuci să dai găuri unde îți vine, asta e clar. Proiectul trebuie făcut întâi pe hârtie, apoi pe perete. Trebuie să calculezi spațiile dintre tablouri, să vezi exact care este înălțimea la care ele se văd cel mai bine, etc.

colt-poze-instagram-cu-postere-posterstore.ro_

Mă declar, nu mulțumită, ci îndrăgostită de rezultat. De acum, pot face poze sau materiale video și în sufragerie. Nu mai am fundalul plictisitor de dinainte. Am în spate un decor care spune ceva despre mine și ce îmi place mie, nu niște pereți goi. Un colț pozabil, instamagrabil, punctul forte al unei sufragerii în care parcă nu mă mai regăseam. Vă recomand oricând să folosiți posterele pentru a da un aer nou unei încăperi sau poate chiar întregii case. Sunt o investiție mult mai bună decât stickerele sau fototapetul la care mă gândisem eu inițial. Posterele le am pentru o viață.

Dacă aveți în plan o redecorare a casei sau vreți să faceți cadou niște postere superbe, că tot vine perioada cadourilor, reducerile de Black Friday, disponibile zilele acestea, s-ar putea să fie foarte convingătoare. În plus, în perioada 26 – 30 noiembrie, vă ofer codul CRISTINEI55, care vă aduce o reducere de 55% din prețul posterelor, cu excepția celor din categoria Selection. Reducerea nu se aplică și pentru rame.

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares