New! KEIDA SKIN – o singură cremă pentru TOATE tipurile de ten, 6 ingrediente active, beneficii multiple

keida Skin cosmetice

Cosmetice, cosmetice, cosmetice… Mereu altele. De ce? De ce nu rămân la ultima crema descoperită, cea despre care v-am povestit că mi-a plăcut atât de mult? Pentru că, la fel ca în orice alt domeniu, industria cosmeticelor este într-o continuă și alertă dezvoltare și căutare. Studiile indică ingrediente și combinații noi cu efecte wow. Tehnologia se dezvoltă și, odată cu ea, procesul de producție care, credem sau nu, influențează calitatea produsului finit. Mereu apar produse noi, branduri noi care tentează. Nu toate atrag și nu toate merită banii, timpul și contactul cu pielea noastră, dar cu siguranță crema despre care vreau să vă vorbesc astăzi se înscrie în rândul celor care TREBUIE încercate. Vorbim despre primul produs lansat pe piața din România al unui brand nou, Keida Skin.

KEIDA SKIN este o poveste frumoasa despre dedicație, pasiune, curaj și cosm-ETICA. Și asta cred că spune totul despre acest brand.

cosmetice coreene - crema Keida Skin pentru toate tipurile de ten, cu 6 ingrediente active

Produsul lor, primul, crema cu retinol și acid hialuronic, nu s-a născut peste noapte. Nu este DOAR o altă crema copiată, cu altă etichetă. Este un produs inovativ și complex, rezultatul a cinci ani de muncă, de căutare a unei formule perfecte, care să acopere cât mai multe dintre nevoile pielii. Nu ale unui anumit tip de piele, ci ale tuturor tenurilor, indiferent de natura sau vârsta lor.

Citim mereu despre ingredientele pe care ar trebuie să le căutăm în cosmetice. Vedem o cremă cu colagen și o luăm. Încă una cu acid hialuronic. Bifat și aceea. Plus niște fiole cu retinol, un ser cu vitamina C și așa mai departe. Dar nu toată lumea are bani de investit în atâtea produse și timp și energie pentru a le aplica. De aceea era nevoie de un produs complex, cum este această cremă Keida Skin. Este un produs fabricat în Coreea (fabrică acreditată din Coreea, care întrunește standarde de înaltă calitate și cele mai înalte exigențe) pentru publicul din România.

cremă antirid Keida Skin

Pe cutie scrie cremă cu retinol și acid hialuronic. Acestea sunt doar două dintre cele șase ingrediente active despre care vorbeam în titlu. Pe lângă retinol și acid hialuronic, ea mai conține vitamina B3, peptide, vitamina E și extract de melc. Haideți să vedem, pe scurt, ce efecte au acestea ingrediente asupra pielii noastre!

Retinolul (Vitamina A) – stimulează producția de colagen, dând elasticitate pielii, și are rol important în combaterea acneei și reducerea petelor.

Acidul hialuronic – probabil cel mai cunoscut ingredient, cel care asigură o hidratare de durată și protejează fibrele de colagen și elastină, rezultând o piele vizibil mai fermă.

Niacinamida (Vitamina B3) – ingredientul care luptă atât cu ridurile, cât și cu porii dilatați și cu petele post-acneice.

Peptidele – cele care protejează pielea de efectele îmbătrânirii, păstrând-o fermă și cu aspect sănătos pentru mai mult timp. Cu alte cuvinte, efect antirid. Ba chiar estompează ridurile deja apărute.

Tocopherol (Vitamina E) – unul dintre cei mai importanți antioxidanți, care contribuie și la o bună hidratare a oricărui tip de ten. Prin efectul calmant, este ingredient cheie pentru tenurile sensibile.

Extractul de melc – ingredientul cu cea mai mare putere de regenerare asupra pielii. Are efect hidratant, dă elasticitate pielii și întârzie apariția ridurilor.

Da, este un produs antirid, dar ridurile nu sunt singura problemă a pielii pe care o țintește. Prin complexitatea sa, el satisface multe dintre nevoile tenului, indiferent de tipul lui. Persoanele cu tenul uscat vor găsi în el cel mai bun aliat hidratant. Cele cu ten gras vor descoperi că reduce secreția de sebum și diminuează punctele negre. Femeile care au probleme cu petele pigmentare îl vor iubi și ele. Nu conține alcool, parfum sau parabeni, iar lista completă de ingrediente o găsiți pe site-ul keidaskin.ro. Crema Keida Skin cu retinol și acid hialuronic este un produs premium, cu siguranță. Și asta o spun după ce am testat-o deja.

crema antirid de zi și noapte de la Keida Skin
Acum vin părerile mele personale despre crema Keida Skin

Menționez, ca de fiecare dată, că produsul a fost primit din partea Keida Skin, dar asta nu mă obligă pe mine să scriu de bine despre el. Datoria mea era să vă ofer o simplă prezentare a lui. Faptul că a fost dragoste la prima aplicare și efectele observate în cele două săptămâni de utilizare m-au determinat să vă spun și părerea mea despre ea.

Trecem peste ambalajul cu aspect wow, menționăm că vine în borcănel de sticlă și ajungem la contractul cu produsul. Are o textură foarte lejeră, fină, gelatinoasă sau cleioasă (cum vreți să-i spuneți), nu foarte densă. Nu este aproape deloc grasă, ceea ce o face potrivită tenurilor grase ca al meu. Menționez că o folosesc de două săptămâni și că NU provoacă acnee, lucru pe care l-am pățit din cauza altor produse antirid.

Keida Skin cremă cu acid hialuronic, retinol, niacinamida, peptide, extract de melc si Vitamina E

Crema Keida Skin cu retinol și acid hialuronic poate fi folosită atât dimineața, cât și seara. Se aplică pe ten, gât și decolteu, într-o cantitate nu foarte mare. Este un produs spornic. Eu o folosesc inclusiv pe zona din jurul ochilor, fără probleme de usturime, lăcrimare sau iritații. Nu mai ai nevoie de cremă antirid de zi și cremă antirid de noapte. Ai una și bună. Singura mențiune este că trebuie folosită neapărat protecție solară peste ea, pe zi, din cauza retinolului care crește fotosensibilitatea.

Mie îmi place totul la ea. Îmi place cum se simte pe degetele mele. Îmi place cum alunecă pe ten și permite un masaj ușor, dar nu cere unul îndelungat, de care eu nu am niciodată timp și chef. Se absoarbe foarte repede în piele. Îmi place asta. Îmi place cum se simte pielea după aplicare; netedă, hidratată și deloc grasă sau lipicioasă. Îmi place că nu simt fața unsuroasă dimineața, când dau cu apă pe ea. Îmi place cum se comportă în combinație cu fondul de ten. Îmi place că ține loc de mai multe produse și o iubesc pentru că este cel mai complex produs cosmetic pe care l-am folosit vreodată.

Ca efecte observate de mine, pot spune că într-adevăr reglează secreția de sebum, hidratează perfect și pentru timp îndelungat, calmează când e nevoie, vindecă rapid, estompează petele și dă o strălucire sănătoasă pielii. Ridurile fine sunt umplute și estompate. Asta se vede deja după câteva aplicări. Nu știu cum funcționează pe ridurile profunde pentru că nici nu am așa ceva și nici nu ar fi suficiente două săptămâni de testare în acest sens. Keida Skin recomandă o cură de 2-3 luni pentru efecte semnificative. Și au și prețuri speciale la pachetele de două și trei creme. Le descoperiți pe site!

Crema Keida Skin cu retinol și acid hialuronic este un produs care mi s-a părut scump inițial (155lei/55 ml). Apoi am văzut ce poate, am calculat cât m-ar costa o cremă antirid de noapte, un tratament împotriva petelor și o cremă hidratantă de zi și… nu mai e scumpă. Ea ține loc de toate trei. Cu 6 ingrediente active și atâtea beneficii, chiar se poate spune despre ea să este un produs premium la un preț accesibil. O găsiți pe keidaskin.ro sau aici, pe eMAG, cu mențiunea că pe keidaskin.ro beneficiați de o ofertă mult mai bună dacă achiziționați în pachet de 2 sau 3 produse. Practic, aveți două produse la preț de unul și jumătate sau trei produse la preț de două.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares