Tricouri personalizate cu aspect impecabil după ce au fost spălate? Da, se poate

tricouri personalizate tehnica DTG

Fie că vrei ceva special pentru tine sau un cadou care să meargă direct la inima destinatarului, personalizarea este una dintre cele mai bune soluții. Se pot personaliza fel și fel de obiecte. Poți miza pe gravare, pe broderie, pe print. Poți personaliza cam tot ce-ți trece prin cap. Totuși, cele mai accesibile, comanda și purtate sunt tricourile personalizate cu diverse printuri, fie că vorbim despre mesaje haioase, meme-uri, poze, motivaționale. Un lucru e sigur: un tricou printat cu un mesaj bine ales nu are cum să nu placă. Eu însămi am făcut de multe ori cadou tricouri personalizate. De fiecare dată au fost bine primite. Din păcate, nu toate au putut fi purtate de mai mult de două ori. După 2-3 spălări, printul inițial mai putea fi văzut doar în pozele făcute anterior. De ce? Oare chiar nu s-au găsit soluții de printare pentru a ne bucura mai mult timp de un tricou printat?

De ce nu rezistă mai mult printurile de pe tricourile personalizate?

Calitatea unui print și durata lui de viață depind de mai multe lucruri: de tehnica folosită pentru imprimare, de calitatea cernelurilor folosite, de tipul materialului pe care s-a printat, de cum alegem să îngrijim acel produs. Cum procedăm noi când vrem tricouri personalizate? Dăm iama în primul centru de personalizare produse și comandăm. Nu întrebăm de tehnică, nu întrebăm de materiale, avem senzația că doar mesajul și ce-am văzut în poza de prezentare contează. Apoi, mai contribuim la distrugerea printului și prin câteva greșeli de întreținere: spălăm produsele la temperatură prea mare, le uscăm o zi întreagă în soare, le călcăm la cea mai înaltă treaptă de temperatură, direct peste print, etc. E de mirare că ceea ce a fost la început o poză devine, după câteva spălări, o mâzgăleală?

Vrei tricouri personalizate care să arate bine pentru mai mult timp?

Cu întreținerea, cred că ai înțeles deja unde greșeai. Mai rămâne să alegi bine locul de unde comanzi așa ceva. Nu ai aceeași calitate peste tot. Așa cum spuneam, calitatea produsului depinde mult de tehnica de imprimare folosită. Tehnica DTG (direct to garment), ceea ce noi numim imprimare direct pe material, pare a fi cea mai bună metodă de imprimare a unui produs textil cu un mesaj, un logo sau o poză. Este tehnica folosită și de la cei de la Făbricuța de tricouri personalizare UK, locul de unde poți comanda tricouri personalizate cu printuri de cea mai bună calitate. Nu e musai să fii din UK. Sigur, nu e foarte rentabil să comanzi din România pentru un tricou, dar dacă ai o comandă mai mare, gen tricourile pentru petrecerea burlacilor sau tricouri pentru o întreagă grupă de grădiniță, merită.

Care sunt avantajele tehnicii DTG?

Ce au așa de special tricourile printate de ei cu tehnica DTG? În primul rând, aspectul printurilor realizate prin intermediul ei este unul net superior celor obținute prin alte metode. Asta pentru că detaliile sunt redate impecabil, mai ales că nu există limită a numărului de culori care pot fi imprimate. Apoi, pentru că cerneala nu este aplicată doar pe suprafața tricoului, un strat, riscând să se după după ce a trecut de două ori prin mașina de spălat. Ea pătrunde direct în fibră. Nu doar că modelul rezistă mai mult pe tricou, dar și materialul se simte altfel la atingere. Nu-l vei simți aspru și bățos. Rămâne fin și moale.

Cât costă un tricou personalizat cu tehnica DTG?

Nu costă cu mult mai mult față de tricourile pe care le-ai comandat până acum pentru că tehnica aceasta elimină costurile de setup și face printarea mai rapidă. O idee despre prețuri îți poți face pe https://oktshirt.co.uk/shop, site-ul celor de la Făbricuța de tricouri personalizate UK. Destul de accesibile, nu? Ele variază în funcție de culoarea tricoului (este mai scump de printat unul negru pentru că procesul este puțin mai complicat) și de numărul de printuri (dacă vrei și față și spate, mai crește prețul). În rest, sunt aceleași costuri, indiferent că alegi un design prestabilit, din cele propuse de ei, sau vii cu propria imagine, propriul logo sau propriul mesaj de printat. Poți personaliza prin această tehnică atât tricouri pentru bărbați, femei sau copii, cât și hanorace și body-uri pentru bebeluși. Dacă vreți să aflați la timp de oferte, urmăriți pagina de Facebook Oktshirt.co.uk!

Așa arată niște tricouri printate de 10. Cu niște culorii vii și cu posibilitatea de a fi purtate de mai multe ori decât crezi. Ne-am prins de mult că personalizarea este cheia pentru a surprinde, dar acum știm că printurile DTG sunt cele care chiar cuceresc inima și oferă mai mult decât amintirea unei prime purtări. Să oferi ceva este frumos, dar să oferi ceva de calitate este și mai frumos.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares