Tratează acneea cu gama Gerovital Stop Acnee

Gerovital Stop Acnee fiole tratament, buline autoadezive și fluid purifiant

Adolescența vine cu multe experiențe frumoase, dar și cu provocări cărora este tare greu să le faci față. Una dintre ele este acneea. Foarte puțini sunt cei care nu fac cunoștință cu ea. Unora le trece în câteva luni, alții se lupta cu ea ani de zile.

De ce apare acneea?

Excesul de sebum care astupă porii și împiedică pielea să mai respire este principalul vinovat de apariția acneei. De unde vine sebumul acesta? În primul rând din schimbările hormonale prin care trece corpul tău. Alimentația proastă și lipsa unei rutine de îngrijire adecvate contribuie și ele la agravarea acestei probleme. Nu la toată lumea se manifestă la fel. În funcție de prezența unui factor bacterian sau nu, te poți confrunta cu acneea inflamatorie (cea mai urâtă) sau nu.

Ce e de făcut?

Cum previi apariția acneei? Cum o tratezi dacă a apărut deja? Ideal este să mergi la dermatolog, dar știu cât de tentant este să încerci să rezolvi singur problema, așa că azi vreau să-ți prezint foarte pe scurt câteva produse dintr-o gamă dragă mie, a unui brand românesc. Este vorba de gama Gerovital Stop Acnee de la Farmec. Ea cuprinde mai multe produse anti-acneice. În funcție de cât de gravă este problema în cazul tău, poți folosi 2-3 produse din gamă sau mai multe. De ce nu unul singur? Pentru că îngrijirea se face în mai mulți pași și produsele folosite trebuie să fie complementare, să se potențeze unul pe altul, nu să se anuleze reciproc. Degeaba folosești o cremă antiacneică, dacă gelul de curățare nu este potrivit nevoilor tenului tău.

Este destul de simplu să-ți construiești propriul program de îngrijire a tenului în trei, patru sau mai mulți pași, în funcție de gravitatea problemei, verificând numerele de pe produsele Gerovital din această gamă. Astfel, numărul 1 îl vei găsi pe gelul spumant purifiant, fluidul purifiant, masca film protectoare și benzile de curățare pentru puncte negre. După curățarea cu unul mai multe produse din această fază, treci la faza 2, la tratamentul în sine. Aici poți folosi crema gel sebum control, crema ultra-activă sau chiar fiolele antiacnee. La pasul trei, pentru chestiuni ce țin de aspectul imediat al tenului tău cu probleme, apelează la ajutorul cremei CC matifiante și al bulinelor autoadezive antiacnee. Produsele Gerovital Stop Acnee conțin ingrediente precum Acidul salicilic, Sebarylul, Soothex, Silica Silylate şi Acidul glicolic, toate cu eficiență demonstrată în combaterea acneei.

Produse testate de mine

Gelul spumant purifiant Gerovital Stop Acnee chiar l-am testat și a mers foarte bine pe tenul meu (gras, cu tendință acneică). Face spumă delicată, curăță bine (bacteriile), dar nu usucă. Pentru cele care vă machiați, recomand demachierea prealabilă cu apă micelară. Atenție aici pentru că suntem tentați să folosim produse foarte agresive care să vină de hac sebumului și să usuce mai repede coșurile! Treaba asta mai rău ne face. Gelul acesta e ce trebuie pentru noi.

Gerovital-Stop-acnee-gel-spumant-crema-ultra-activa-si-crema-gel-sebum-control

Crema ultra-activă Gerovital Stop Acnee mi-a trecut și ea prin mâini, la un moment dat. Este foarte eficientă în sensul că reduce rapid inflamațiile și reduce timpul de evoluție al unui coș deja apărut. Îmi ieșea seara, aplicam crema și, a doua zi, era mult diminuat ca dimensiune și mai puțin dureros. Cu alte cuvinte, tratează destul de eficient problema. Dezavantajul ei (că are și d-asta!) este că nu e ca o cremă hidratantă care să se absoarbă în piele, ci rămâne la suprafața ei. De aceea recomand utilizare ei seara.

Crema Gel Sebum Control Gerovital Stop Acnee este o cremă matifiantă destul de bună. Lasă tenul plăcut la atingere și matifiat, dar eu nu am folosit-o mult timp pentru că nu făcea pereche prea bună cu fondul meu de ten. M-ați prins! Eu nu sunt fan primer și folosesc cremele de față pe post de bază de machiaj. Să zicem că fondul de ten cam migrează aplicat pentru această cremă. În rest, este foarte mișto. O puteți încerca, măcar pentru seară.

Fluidul purifiant Gerovital Stop Acnee este un produs mai nou al gamei. L-am bifat și pe el. Intră tot la pasul 1 în rutina de îngrijire și se aplică după curățarea tenului. Ce am remarcat eu că face? Ajută și el la o vindecare mai rapidă a coșurilor, la senzația de ten mai curat, mai matifiat, dar parcă și hidratează mai bine decât gelul spumant. Nu rămâne lipicioasă deloc pielea, ci destul de proaspătă și catifelată.

fluid purifiant Gerovital Stop Acnee

Buline Autoadezive Antiacnee Gerovital le am acum în casă, dar nu le-am testat personal pentru că, de când le-am primit, nu am avut parte de niciun coș. Le-a încercat soțul meu la un moment dat. Ideea este că ele se aplică pe un coș deja apărut și se păstrează acolo ore bune. Ascund ceva din aspectul inestetic al coșului, dar au și acțiune antiinflamatorie, din ce mi-am dat eu seama. Plus că sunt foarte utile pe partea de protecție pentru că atâta ne-ar mai lipsi, să intre coșul în contact cu praf și alte minunății!

Buline autoadezive antiacnee Gerovital

Ce n-am încercat până acum din gama aceasta?

Fiolele tratament sunt primele. De ele chiar sper să nu am nevoie (ele fiind dedicate celor cu acnee foarte severă), dar cred cel mai mult în acțiunea lor pentru că sunt un tratament! testat și răs-testat, dar și pentru că am avut experiențe wow cu toate produsele fiole de la Farmec pe care le-am încercat până acum. Și mai sunt și ingredientele care sunt bine alese (Synactin® AC, acid salicilic, niacinamidă, glicirizinat de potasiu, lactat de sodiu) și impresiile bune pe care le-a lăsat acest tratament unor bloggerite de beauty în care am încredere.

Tratament antiacneic Fiole Gerovital

Nici benzile pentru curățarea punctelor negre nu le-am testat încă, dar acestea sunt pe lista cu de încercat. Punctele negre încă sunt la ele acasă pe nasul meu. Revin cu impresii despre ele după ce le cumpăr și le pun la treabă.

Masca film nu mă tentează deloc pentru că am tenul sensibil și niciodată nu mi-au priit măștile astea film. Mi se par greu de îndepărtat. Prefer alte tipuri de măști. Nici CC Cream-ul matifiant nu mi-a trecut prin mână și nici nu reprezintă o tentație, din simplul motiv că am un fond de ten excelent la care nu renunț pentru niciun BB Cream sau CC Cream.

Da, produsele din această gamă sunt de încercat, cu siguranță. În funcție de cât de gravă este problema în cazul tău, poți folosi două produse, trei produse sau chiar pe toate. Nu exagera cu ele dacă ai o formă ușoară de acnee și nici nu te aștepta ca utilizarea unuia singur dintre ele să facă minuni pe termen lung dacă ai o acnee mai agresivă. Da, efectele sunt vizibile imediat în cazul câtorva dintre aceste produse, dar pe termen lung trebuie să fie ajutate de altele pentru a face față. Nu uita că și alimentația și oboseala trebuie tratate!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 17/02/2020
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare.

      • Cristina Dragomir
      • 23/02/2020
      Răspunde

      cu drag!

    • Asaftei Simona
    • 17/02/2020
    Răspunde

    O să țin cont de recomandările tale ,pentru că am un ten foarte gras și nu am încercat nimica din aceste produse prezentate de tine . Dacă le folosești pe o perioadă mai lungă și nu numai un singur produs cred că sunt eficiente .Mulțumim pentru recomandări draga mea .

      • Cristina Dragomir
      • 23/02/2020
      Răspunde

      De tinut minte ca, fara schimbari in alimentatie, si daca iti trec, dupa ce termini tratamentul, cosurile reapar.

    • Anghelina Irina
    • 17/02/2020
    Răspunde

    Multumesc lui Dumnezeu, nu am avut niciodata probleme cu acneea,poate un mic cos înainte de acea perioadă a lunii.Nu am folosit aceste produse,dar imi plac produsele Gerovital

      • Cristina Dragomir
      • 23/02/2020
      Răspunde

      Nici eu nu am avut probleme grave.

  1. Bune recomandari!

  2. Gerovital are multe produse bune, mă bucur că există produse penru fiecare problemă a tenului.

      • Cristina Dragomir
      • 23/02/2020
      Răspunde

      Eu ma bucur ca au supravietuit si ca e la an la an se dezvolta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares