Cosmeticele Farmec prezentate sub formă de fiole sunt tot mai apreciate

Produse prezentate sub forma de fiole - Farmec

Acum ceva vreme vă povesteam despre gama de produse Gerovital H3 Hyaluron C. Vă mai amintiți cât de tare mi-au plăcut fiolele cu acid hialuronic și implicit metoda asta de ambalare/prezentare a produsului? Ei bine, de-a lungul timpului, Farmec, cel mai cunoscut producător de cosmetice de piața autohtonă, a lansat pe piață mai multe tipuri de produse prezentate sub formă de fiole. Acestea se vând deja la scară largă, fiind disponibile atât în magazinele online (aici cele mai bune oferte le găsiți pe Farmec.ro), cât și în magazinele fizice.

Fiolele reprezintă o formă de ambalare eficientă și superioară, din punct de vedere al menținerii proprietăților și calităților ingredientelor folosite. Sunt și ușor de folosit, și igienice, asa că nu prea ai motive să nu-ți placă metoda asta de ambalare. Pe lângă gama Gerovital H3 Hyaluron C, mai găsim alte patru game cu produse prezentate sub formă de fiole în portofoliul companiei clujene Farmec:  Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital H3 Evolution, Aslavital Mineralactiv și Gerovital H3 Equilibrium. 

 „Ne bucurăm că am adus pe piața din România această metodă inovatoare și eficientă de ambalare, care se află acum în topul tendințelor de consum ale industriei cosmetice, fiind preluată și de alți producători. Fiolele și-au demonstrat eficiența atât în industria farmaceutică, cât și în cea cosmetică, datorită avantajului de a păstra intacte proprietățile și calitățile produselor, mai ales că ingredientele folosite în producția Farmec se găsesc într-o formă pură, concentrată, iar ambalajul perfect etanș păstrează concentrația ridicată a formulelor, asigurând o îngrijire intensivă a tenului. Datorită acestor beneficii, produsele comercializate în fiole au devenit extrem de apreciate și căutate de consumatori, iar Farmec își asumă cu responsabilitate rolul de producător care setează tendințele în această categorie. Astfel, specialiștii noștri sunt implicați în procesul de dezvoltare a câtorva game noi, inclusiv pe segmentul produselor dedicate saloanelor cosmetice, unde se înregistrează o cerere ridicată pentru produse în formă concentrată și în doze unice”, a declarat Răzvan Alistar, PR Manager Farmec.

Cred că citatul de mai sus rezumă foarte bine toate avantajele achiziționării și utilizării unui produs cosmetic ambalat în fiole de sticlă, mai ales dacă sunteți și genul de persoană care nu agreează plasticul. Păstrarea intactă a atributelor produselor cosmetice contează foarte mult și merită să plătim pentru asta un preț cu doar câțiva lei mai mare. Substanțele necesare unei singure aplicări sunt concentrate într-o fiolă, iar faptul că nu mai trebuie să te gândești dacă nu cumva ai folosit o cantitate prea mică de produs este un alt plus de luat în calcul.

Primele produse Farmec la fiolă apărute pe piață au fost Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution, lansate în anul 2012. Ele au ajuns foarte repede lider de piață pe partea de produse antirid. Ba, mai mult, acest produs se menține și astăzi în topul celor mai bine vândute produse ale companiei.  De ce? Pentru că gama Gerovital H3 Evolution rămâne cea cu cea mai mare concentrație de acid hialuronic – de 5% în Fiolele cu Acid Hialuronic, și de 6% în Serul concentrat.

Fiolele cu Colagen Aslavital Mineralactiv au intrat în portofoliul de produse antirid din anul 2013. Formula este alta, având de-a face cu un produs pe bază de colagen, acid ferulic, ulei de orez, argilă naturală și extract organic de Goji. Efectul cumulat al acestor ingrediente este de regenerare, tonifiere și protejare a tenului de stresul oxidativ și îmbătrânirea prematură.

O gamă de produse destinată de data aceasta exclusiv saloanelor de înfrumusețare este Gerovital H3 Equilibrium. Acestea se remarcă printr-o concentrație mărită de ingrediente active. Printre acestea se numără Fiolele cu acid hialuronic, concentrație de 10% – un ser bogat în superoxid dismutaz şi acid hialuronic pur şi lipozomal, Fiolele cu colagen și elastină cu concentrație de 12%, Fiolele cu retinol, Fiolele cu multivitamine, ce au în compoziție  vitaminele E, A şi C în forme stabile, asociate cu acidul lipoic și Fiolele antiacneice, dedicate tenurilor acneice.

În 2017, când brandul Gerovital a împlinit o jumătate de veac, pentru a sărbători, a fost lansată o nouă gamă Gerovital H3 Dema + Premium Care. Gama include două produse: programul intensiv de îngrijire – un kit cu 7 fiole (se folosește una pe zi)- și booster-ul exfoliant cu AHA –  4 fiole (se folosește una pe săptămână) care diminuează liniile fine și ridurile.

Cea mai nouă linie de produse care cuprinde și produse prezentate sub formă de fiole este Gerovital H3 Hyaluron C. Fiolele cu Acid Hialuronic din această gamă conțin un ser bogat atât în acid hialuronic pur, în concentrație de 2%, cât şi lipozomal. Ea s-a lansat în noiembrie 2017 și eu am scris deja despre ea aici. Pe scurt, fac treabă foarte bună.

Spuneam că sunt simplu de folosit produsele sub formă de fiolă. Doar se ia fiola, se ține cu un șervețel și se rup din zona gâtului. Conținutul se toarnă în palmă și se aplică masând ușor pielea până la absorbția completă.

Voi ați folosit până acum produse Farmec sub formă de fiole? V-ar tenta? Oare vor mai urma și alte game? 

 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Ciofu Monika
    • 28/03/2018
    Răspunde

    De ieri am inceput sa folosesc fiole contra caderii parului

    1. Sa ne povestesti despre el!

  1. Răspunde

    Imi plac produsele Farmec, mi se par unele dintre cele mai bune produse cosmetice de pe piata. Insa nu am folosit fiole pana acum, vroiam sa incerc fiolele contra caderii parului.

    1. Hai ca vad ca toate ziceti de fiolele pentru par. Trebuie sa le incerc si eu.

  2. Produsele folosite din fiole au avut rezultate foarte bune. Chiar si salonul la care merg pentru proceduri de remodelare corporala foloseste fiole Gerovital, au renuntat la produse din Italia, au constatat că acestea sunt mult mai bune.

    1. Pe partea de saloane eu nu ma bag ca nu prea merg, dar ma bucura informatia primita de la tine.

    • Tatiana Sorina
    • 28/03/2018
    Răspunde

    Folosesc produse Farmec de ani buni dar pe baza de fiole nu. Cred ca sunt bune,e o gama minunata.

    1. Poate pe viitor le incerci.

  3. Am folosit fiole Gerovital pentru căderea părului.

    1. Si ai avut rezultate sau nu?

    • Toma Tantica
    • 29/03/2018
    Răspunde

    Folosesc produse Farmec dar pe baza de fiole nu am încercat…Cred ca ar fi super…O încercare nu strică…Poate apare si tip pastile..cine stie..Produse de calitate!!

    1. Adica sa le inghitim? Ar fi ceva.

    • Lamiita Petre
    • 29/03/2018
    Răspunde

    Ei, vezi de ce nu am ajuns eu inca sa imi iau aceste fiole carora le-am pus gand rau de mult timp? Fiindca nu am stiut care sunt cele mai bune, dar acum cred ca m-am luminat si cred ca as opta pentru Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution

    1. Essti frumoasa si fara ele, dar cu ele ai fi si mai si 🙂

  4. Răspunde

    Cum tenul meu are nevoie de mai multa hidratare sigur ma tenteaza. Eu am folosit doar fiolele pentru par si mi-au placut mult de tot!

    1. Uite ca eu pe-astea nu le-am incercat.

    • Anda Stanciu
    • 29/03/2018
    Răspunde

    Nu le-am încercat pana acum

    1. Poate mai tarziu.

    • Nicolae Claudia
    • 30/03/2018
    Răspunde

    Eu le-am folosit si chiar sunt foarte bune

    1. Nu le stiu pe toate, doar cele cu Hyaluron si vitamina C

    • ghelbere elena
    • 30/03/2018
    Răspunde

    Am folosit multe produse de ingrijire din gama Farmec sau Gerovital, dar acestea nu.

    • Naty Mihaela
    • 30/03/2018
    Răspunde

    Din fericire le-am incercat si eu pe cele in ambalaj alb cu albastru si pot zice ca se vede o imbunatatire a tenului ;chiar as dori sa continui a le folosi daca nu vor avea efecte adverse ;insa sper sa nu .Intotdeauna am avut incredere in produsele Farmec.

  5. Răspunde

    Am avut serul concentrat cu acid hialuronic din gama H3 Evolution si mi-a mers foarte foarte bine. Fiole nu am incercat pana acum, dar vreau sa fac pasul si catre zona asta de produse pentru ingrijire. De cand a aparut gama Gerovital Premium Care, brand-ul m-a castigat de partea lui cu adevarat. Am primit in perioada lansarii, la un event, un set de mostre, iar dupa ce le-am folosit chiar am ramas cu o impresie buna.

  6. Răspunde

    Eu am folosit fiolele de la Gerovital. Exfoliant AHA parca se cheamă. Au fost ok, dar nu pot sa zic ca am văzut cine știe ce schimbare la exterior.
    Poate ca interiorul pielii s-a bucurat de un rasfat mai mare

    1. Stii cum este si cu produsele astea, ca nu orice produs se potriveste oricui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares