Cine zicea că nu se mai duce la Jumbo?

pompier jucarii Jumbo

N-am zis eu că nu mă mai aduc acolo, că sunt prea multe jucării și lucruri frumoase? Am zis. Și ce-am făcut ieri? Am fost la Jumbo. Ce-a ieșit? A fost de-a râsul-plânsul iar. Nici nu poate ieși altfel când te duci cu buget mic, dar poftești la toate lucrurile frumoase de acolo. Ca să ne înțelegem: n-am primit nici măcar un fir de ață gratuit de la Jumbo și articolul ăsta nu e de reclamă! De fapt, oamenii sunt așa de zgârciți încât, la cumpărături de peste 200 de lei, nu oferă nici o amărâtă de pungă din plastic în care să-ți pui mărunțișurile. Dar asta e altă poveste și nu vreau să mă enervez.

Cel mai mult am stat la jucăriile pentru fetițe, jucării pentru exterior și decorațiuni. Acolo e de dus cu bani mulți sau de mers o dată pe lună… atât de multe lucruri mișto sunt. Iar prețurile sunt bune, n-am nimic de comentat în privința asta.

M-am comportat ca o nebună. Am luat jucării de pluș, le-am strâns în brațe, am mângâiat 5 minute un cățel interactiv și apoi, când am dat cu ochii de păpuși, ce-am făcut? Am dus plușurile la loc și am luat păpuși. N-am plecat de acolo nici cu păpuși. De ce? Pentru că am ajuns la raionul cu jucării pentru exterior și  am văzut ceva ce mi s-a părut mai util – un leagăn și o piscină mică cu bile colorate.

piscina cu bile colorate Jumbo

Pe-astea chiar le-am luat. Plus câteva cărticele cu ilustrații foarte drăguțe la doar 2,5 lei bucata. Și cartea cu primele 100 de animale, pe care în Cora am văzut-o la preț mult mai mare, acolo era la 9,99 lei.

Apoi, la flori artificiale și decorațiuni am stat iar o grămadă de timp. Nu mi-am luat foarte multe pentru că așa sunt eu, prefer să ofer altora cadouri și bucurii. Mi-am ales totuși niște scoici, niște pietricele multicolore, două felinare micuțe și câteva materiale pentru că vreau să încerc să fac câteva elemente de decor acasă – să vedem ce iese! Nu am făcut încă poze la tot ce am luat, dar probabil o să le vedeți treptat în fotografiile de pe blog.

La florile artificiale au prețuri chiar decente, chiar mai mici decât pe site-urile din afară, de unde mi-am mai cumpărat eu, iar oferta este super bogată. Un raion întreg este dedicat plantelor artificiale. Recunosc că nu toate sunt aspectuoase și demne de adus acasă, dar sunt câteva la care mi-a rămas gândul – aici pe primul loc sunt mușcatele roșii care sunt aproape 1:1 cu cele naturale.

În schimb, la coșurile și ornamentele de Paște mie mi se pare că s-au umflat cam tare prețurile. Nu am găsit niciun coșuleț decorativ mai ieftin de 12 lei. Mie mi se pare mult să dau 12 lei pe un coș din pânză. Am găsit pe YouTube câteva idei și vreau să încerc să-mi fac eu acasă. Mi-am luat lipici, sfoară, dantelă, niște fluturași și am să mă apuc de treabă cât de curând.

Am stat în magazin mai bine de 2 ore. Am plecat pentru că deja depășisem bugetul. Dacă aș mai fi avut bani de cheltuit, sigur mai stăteam.

Să zic iar că nu mă mai duc la Jumbo? N-are sens. Am două nepoate care vor avea nevoie de jucării de acum încolo, iar ăsta e pretextul perfect pentru vizite mai dese.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Am fost o singura data in Jumbo, la Ploiesti.
    M-am rugat foarte mult de sotul meu, caci lui nu prea ii place sa stea prin magazine.
    Am fost, sa vedem despre ce e vorba … am plecat de acolo cu un carut plin de tot felul de porcarii si o gaura in buget +500 lei. :)))

    Cele mai bune achizitii au fost: o pereche pantaloni trening, o pereche pantaloni pijama, suport de cani, o farfurie, ce mai? Toate imi sunt utile :)) Acum ca stau sa ma gandesc, toate imi plac, le am luat, ma bucur de ele.

    1. 500 de lei? Inseamna ca eu sunt cuminte, nu gluma.

    • Anda Stanciu
    • 27/03/2018
    Răspunde

    Nu am fost pana acum în Jumbo,pentru ca nu am prin apropiere vreunul

    1. Mai bine ca nu ai.

    • Valeria Chertes
    • 27/03/2018
    Răspunde

    Cand mergem la Jumbo nici noi nu am mai pleca de acolo.

    1. Nici mie nu imi vine sa plec daca am bani.

    2. Dormim acolo?

  2. Las’ ca asa ma comport si eu la raionul jucarii, mai ales cand sunt intr-un super-hyper-market nou-nout, asa cum e Jumbo. Noi nu avem Jumbo la Baia Mare si mi-e ca nici nu va fi repede. Ne ajunge Auchan, Cora si un amarat de Carrefour Express (noua ne place Carrefour-ul, dar cel adevarat, din marile orase).
    Hai ca nici nu ati cheltuit asa mult, sigur veti ferici pe cineva mic-mic! 😀

    1. Pentru bugetul nostru e o suma destul de mare, dar e pentru pitici, asa ca nu imi pare rau.

  3. Răspunde

    Si noua ne place Jumbo…fetele sunt in extaz de cate ori mergem. Am mers doar la cel din Ploiesti, e cel mai aproape de noi. Mi-ai amintit ca le-am promis fetelor ca mai facem o plimbare la Jumbo in viitorul apropiat. Nici nu vreau sa ma gandesc cat voi lasa iar pe acolo 🙂

    1. Inseamna ca ai fete cuminti daca te incumeti sa mergi cu ele acolo.

  4. Răspunde

    Ce de lucruri faine sunt acolo. Eu tot timpul spun ca nu e de mers cu copiii acolo ?

    1. Eu iti sustine opinia, Adriana.

  5. Răspunde

    eu nu am fost. S-a dus fiica mea cu socrii si nu avut sa ma ia. Nu stiu cat au cheltuit dar fiica mea e fiica mea si a fost cumpata, stiind ca are voie sa isi umple o geanta 😀

    1. Cat de cumpatat pot fi, zic.

  6. am intrat cred ca de vreo 2 ori in jumbo. prima data am lasat acolo aproape 200 lei. in apararea mea, o sa spun ca mi-am luat marturiile pentru nunta. si multe altele, dar asta e alta poveste. a doua oara am incercat sa ma abtin serios, altfel spargeam banii de concediu din primele ore si era pacat. a treia oara nu stiu ce si cum va fi…. dar sper sa nu apelez la cardul de cumparaturi

    1. Te inteleg perfect. Ce marturii ti-ai luat? M-ai facut curioasa.

    • Albu Steluta Georgiana
    • 27/03/2018
    Răspunde

    Noi de fiecare data plecam doar pentru „cateva chestii” si ne intoarcem cu doua pungi xxl :))

    1. Modest, cum s-ar zice.

  7. Răspunde

    La capitolul jucarii stau destul de bine. Imi place sa pierd timpul si eu pe acolo. Am fost de cateva ori si m-as duce macar o data pe saptamana. Mi-am luat si eu un cosulet, dar din sticla.

    1. Eu voiam unul colorat, dar alta data… cand o fi mai ieftin.

    • Lamiita Petre
    • 28/03/2018
    Răspunde

    Abia astept sa iti vad creatiile, mai ca ma faci invidioasa fiindca si mie imi place sa cochetez cu astfel de chestii. Altfel, ce sa zic, doi copii mari si frumosi au iesit la joaca

    1. Am decorat o sticla si o lumanare. Va arat curand ce-a iesit.

    • Constantin Daniela
    • 28/03/2018
    Răspunde

    Eu prima dată am fost in cel din Ploiești, când eram în drum spre munte, chiar dacă aveam lista făcută, tot m-am abătut de la ea, nu ai cum altfel…Acum s-a deschis Jumbo Militari fix in drumul meu, fac 5 minute, deci o să că învăț raioanele pe de rost…și nu doar jucării pentru fetițele mele cat lucruri utile in casa noastră și cadouri.

    1. Nu stiam ca au deschis si in Militari. E bine ca aveti unde cheltui bani.

    • ghelbere elena
    • 28/03/2018
    Răspunde

    O piscina cu bile colorate as lua si eu pentru un nepot. Oare in Iasi avem acest magazin? Poate ca nu. Daca merg o data acolo si merge mereu.

    1. Sigur se gasesc si in alte magazine, Elena.

  8. La Jumbo gasesti produse destul de bune.

    1. Mai mult ieftine.

  9. Eu am fost incantata de varietate, insă la calitate Jumbo lasă mult de dorit. 90% din ce am cumpărat de la ei nu au rezistat in timp. Sunt lucruri dragute pe care nu le gasim in alta parte, decoratiunile sunt ok, insa cele care se folosesc des, se deterioreaza.

    1. Eh, si cu tine acum. Eu am luat mai mult jucarii pana acum si nu pot zice ca sunt super calitative, dar sunt dragute si ieftine si, daca esti nitel atent si stii ce vrei…

    • Haba Daniela
    • 29/03/2018
    Răspunde

    Noi in Iasi nu avem Jumbo, dar am fost in cel din suceava , si acum cativa ani in cel din Arad.

    1. Si s-a lasat cu cheltuieli?

  10. Răspunde

    Noi nu avem Jumbo in Brasov asa ca deocamdata am scapat de tentatie, dar nu de tot ca avem Pepco.

    1. Pepco e mic copil, crede-ma.

    • Nicolae Claudia
    • 30/03/2018
    Răspunde

    Eu evit acest magazin 🙂 sunt atat de multe lucruri acolo, ca te pierzi printre raioane..si iti ramane si cardul gol

    1. da, si trebuie sa il parcurgi musai pe tot…

  11. Răspunde

    Imi place mult sa merg la Jumbo, chiar daca stiu ca intru pentru o jucarie si plec de acolo cu plasa plina :)))). Chiar in urma cu o saptamana am fost in magazinul de la Ploiesti si am luat niste cadouri pentru nepoate (pe care le duc azi 😀 ), o pereche de pantaloni scurti pentru mine, o vaza (pentru ca mi-a spart-o prietenul meu, din greseala, pe cea pe care o aveam) si alte cateva maruntisuri. Am observat insa ca nu mai sunt la fel de multe accesorii ca inainte sau le-or fi mutat locul. De obicei ma uitam la bratari ^_^.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares