Promit să nu mai merg la Jumbo

Se zice că marțea vine cu trei ceasuri rele. La mine a fost un singur ceas rău, acela în care am decis să trec pragul magazinului Jumbo 😛 .

Pe o ploaie zdravănă, noi am plecat de acasă în căutarea unui sacou. Am ajuns în Berceni, am dat câte o raită prin Metro, Selgros și Auchan și ne pregăteam să o întindem spre casă. Era ora 18:00. Apoi soțului meu i-a venit minunata idee de a trage o vizită micului gigant Jumbo. Nu mai fusesem niciodată în acest magazin și nici nu-mi surâdea ideea de mai purta pantofii, care îmi făcuseră ”bubiță”, încă 10-15 minute. Care 15 minute? Am ieșit din magazin abia după ce trecuse de ora 20:00.

sursa foto Facebook Jumbo Berceni

Când am intrat acolo și am dat cu ochii de atâtea jucării, am uitat și de durerea de picioare! Cred că am luat fiecare animăluț de pluș în parte și l-am îmbrățisat. Urși de pluș de toate mărimile și culorile, elefănței roz, păpuși bebe foarte ieftine (19 lei) și chiar cățeluși interactivi (de care m-am și speriat pentru că, atunci când m-am oprit în dreptul lor, m-au lătrat, fiind dotați cu senzori de mișcare). Te pierzi printre atâtea jucării. Alergam ca nebuna, de la un raft la altul, dar nu-mi mai păsa dacă mă privește cineva și crede că am luat-o razna.

bottegaverde.ro

Mi-e greu să cuprind în cuvinte toată gama de jucării din raioanele de la intrarea în magazin. Foarte multe păpuși de tot felul, jucării pentru bebeluși, mașinuțe, roboței, etc. Totuși eu am stat cel mai mult la jucăriile de pluș (v-am mai zis că le ador). Am înfășcat un elefănțel roz, cu gândul să-l cumpăr, apoi l-am lăsat pe el și am ochit un ursuleț cu inimioare și l-am abandonat și pe acesta pentru o jucărie emoticon. În final nu mi-am luat nici o jucărie, nu pentru că sunt zgârcită, ci pentru că știam că, odată ajunsă acasă, potaia mea, Piki, o să pună ochii pe ea și eu n-am să rezist să nu i-o dau.

După ce m-am dat dusă de la jucării, am mai mărșăluit cel puțin jumătate de oră prin magazin (pentru că este amenajat în așa manieră încât nu poți face drepta pe un raion și să ieși, trebui să îl parcurgi pe tot pentru a ajunge la ieșire – ca un fel de labirint). Ne-am ales cu o zgardă roșie pentru cățel, cu o jucărie tot pentru el, cu un odorizant de cameră, unul pentru baie și două acadele.

Eu mi-am promis să nu mai intru prea curând în Jumbo dar sigur nu voi reuși să-mi țin promisiunea 😀 . Simt nevoia să vă avertizez că, dacă veți intra acolo cu cei mici, s-ar putea să ieșiți plângând și voi și ei, atât de multe jucării sunt acolo și atât de greu ar fi să alegi doar una!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • enache nicoleta
    • 13/10/2016
    Răspunde

    bine ca in zona noastra nu este nici un magazin Jumbo! toate plusurile, in special ursuletii ar fi ai mei

    1. Răspunde

      bine ca nu sunt singura care ”nebuna” 😛

    • Rosioru Marilena
    • 13/10/2016
    Răspunde

    Stiu ce zici :)))

    • Naty Mihaela GreenEyes
    • 13/10/2016
    Răspunde

    Ha ha ha a fost in sensul bun ;inca nu am vazut Jumbo la mine in oras dar ma voi asigura sa am ceva bani cand il vizitez cu baietelul meu

    • Nicolae Claudia
    • 13/10/2016
    Răspunde

    Eu am fost deja de cateva ori..sunt jucarii frumoase si la preturi bune..e imposibil sa nu plec cu 2, 3 pt pitica mea.. de acum o da fie mai greu cu ea, ca a inceput sa arate cu degetul..:)

    • Amy
    • 13/10/2016
    Răspunde

    Luni vreau sa ajung la Therme si mi-am propus sa dau fuga si pana la Jumbo. O singura data am avut ocazia sa-l vizitez, in Arad si nici n-am putut sa ma invart peste tot la cat de mare era, pentru ca nu am avut timp. De data asta sper sa-mi aloc vreo ora pentru a inspecta fiecare raion. 😀

  1. :)) ma speriasem. am zis ca tu chiar ai ceva cu ei. eu iubesc jumbo! am fost la pitesti, de acolo am luat marturiile pentru nunta si multe, multe nimicuri. e tare fain acolo, dar am lasat o gramada de bani 😀

  2. Răspunde

    Eu cand am intrat prima data in Jumbo, imi venea sa nu mai plec. Tot pe o ploie zdravana am fost si noi prin aprilie. Bine macar ca H. e inca mic, altfel cred ca nu il mai scoteam de acolo 😛

    • victorita
    • 13/10/2016
    Răspunde

    Nu stiam de acest magazin, dar când ajung prin Bucuresti „poate” îi fac o vizită, dar vorbesc prostii, SIGUR îi fac o …vizită!! 🙂

    • Gheorghe Madalina Georgiana
    • 13/10/2016
    Răspunde

    Te înțeleg perfect, de fiecare dată când mă duc cu Alex în Jumbo este imposibil să nu plecăm cu doua jucării ( cred că acum mă întrebi de ce două, ei bine una ii luam noi și una nu stiu cum reușește el dar se baga pe sub pielea unui om si ii cumpără jucăria). De fiecare dată ne trezim la mașină cu câte o persoană care vine sa ne ofere jucării pentru Alex.

  3. Răspunde

    Ha, ha, ce bine cunosc senzatia! Nu trece luna fara sa merg la Jumbo (Ploiesti), cu toate ca nu am copil mic. Tot asa, ma uit la toate jucariile, le pun in cos, ma razgandesc, iar le pun si nu ies din magazin pana nu cumpar cate ceva pentru mine, pentru nepoti, pentru fata prietenei mele si pentru Bruno, desigur. Nu rezista prea mult in coltii lui jucariile, dar pentru cinci minute intense, in care se joaca de parca e nebun, merita sa dau 10-15 lei. :))) Ah, si astept ziua cand imi voi lua blana aia de vaca tarcata de la raionul cu perne, covorase, paturici… :))))

  4. Ha ha ha, deci, acum ma simt atat de norocoasa ca nu am Jumbo la mine in oras!! :)) Mint, vreau Jumbooooooo!! :((

  5. Răspunde

    hmm, titlul m-a facut sa ma gandesc ca ai avut o experienta foarte urata la Jumbo 😀 Am fost si eu in Pitesti cu Sasha acum 2 saptamani si a facut tot ca tine 😛 Pana la urma a plecat cu un puzzle si o umbrele iar eu cu un mini mixer de facut frappe :)))

    • dumittrescu raluca
    • 13/10/2016
    Răspunde

    incerc din rasputeti sa aman vizita la jumbo cu fetita mea ,este de groaza cabd ajungem acolo ,as lua din toate pentru ea si pentru mine

  6. Răspunde

    Credeam ca numai eu sunt total hipnotizata in Jumbo si iau un produs, il abandonez pentru altul mai dragut si povestea se repeta pana la casa. :)))

  7. Răspunde

    Am trecut si eu pe la ei fin curiozitate si M-am crucit câte jucării ieftine au. I-am luat si Cristinei câteva chestii!!!! Dar nu M-am abținut si am luat si un borcan cu pai pentru limonada, sticluțe pentru ulei di alte traznai!

  8. Răspunde

    Cand am vazut titlul m-am gandit ca s-a intamplat ceva 🙂 )))

  9. Răspunde

    Dar daca intri cu un copilas? Trebuie sa ai bani grei cu tine.

    • Tudor Alexandra
    • 13/10/2016
    Răspunde

    Sincer nu am intrat niciodata in Jumbo, cel mai mult din cauza faptului ca nu am in oras. Probabil odata si odata o sa fac eu o „mica” vizita intr-un magazin Jumbo din alt oras, dar e clar ca trebuie sa am ceva bani pe mana. =))

  10. Răspunde

    Merci pentru avertizare :)), vreau si eu sa il vizitez candva

  11. Răspunde

    Anul acesta am ajuns si eu pentru prima oara la Jumbo si a fost de vis!! :)) Mi-am gasit cele mai bune creioane colorate, cu mina moale, exact asa cum cautam de mult prea multa vreme. Abia astept sa ajung din nou 😀

    • stoica claudia
    • 14/10/2016
    Răspunde

    Bine ca la mine nu exista magazinul asta ,ca asdtfel ar fi jale mare.

    • ghelbere elena
    • 14/10/2016
    Răspunde

    Eu chiar as vrea un asemenea magazin, mi-ar veni mai usor la alegerea jucariilor daca le ai pe toate gramada si multe sortimente.

    • Delia
    • 14/10/2016
    Răspunde

    Inchide-ma in Jumbo o saptamana!!

    • Barbalata Mirela
    • 14/10/2016
    Răspunde

    Eu nu am Jumbo in oras dar, recunosc, nu m-as omora sa il vizitez. Imi plac jucariile mult si as pune mana sa le ating 😉 dar cum nu am copii….zic pas 😉

    • Hacman Mariana
    • 14/10/2016
    Răspunde

    Doamne… ca comica mai esti cateodata))))E clar ca daca intru cu Lavinia intr-un astfel de magazin nu scap fara o sacosa de animalute de plus…chiar daca nu prea iubeste jucariile in general adora totusi plusurile,poate si din cauza ca iubeste mult animalele…

  12. Răspunde

    Exact asa patesc si eu de cate ori ajung acolo, dar la raionul de…ustensile de bucatarie .
    Parca toate sunt frumoase, parca toate ma imbie sa le iau acasa, ca voi avea nevoie de ele.
    Dar m-am hotarat ! Cand intru la Jambo imi las in portmoneu doar o anumita suma de bani…restul ramane acasa…!

    • elena leonte
    • 14/10/2016
    Răspunde

    Chiar am ras! Cred ca fetitei mele i-ar placea un astfel de catelus. Am mai avut unul, dar fetita vecinei i-a tot cascat gura pana l-a rupt si nu a mai facut contact firele. Am tot auzit de el,dar inca nu am avut parte sa ne ducem. In orasul nostru, nu avem un astfel de magazin. Eu cred ca m-as bucura mai rau decat cea mica.

    • Rox
    • 14/10/2016
    Răspunde

    O singura data am intrat si eu in acest magazin si mi-am spus ca nu o voi mai face curand. Pur si simplu iti usureaza buzunarele. Tare!:)

  13. Răspunde

    Noi nu avem magazinul asta in Brasov ca altfel portofelul meu ar avea de suferit nu gluma.

    • Cris Tina
    • 15/10/2016
    Răspunde

    Am fost de nenumarate ori in Jumbo si mereu ne-am intors cu plasele pline. Au o oferta destul de variata si un spatiu pe masura (pacat ca stam la cozi asa mari…mai trebuie lucrat la acest aspect). E tare usor sa cazi prada tentatiilor chiar daca nu prea intentionezi sa cumperi mare lucru.
    Intr-adevar, e amenajat in asa fel incat trebuie parcurs de la un cap la altul (e totul facut „cu cap”).

  14. nu am fost niciodata la Jumbo, am tot vazut reclame si chiar sunt curioasa sa il vizitez!!!

  15. Eu n-am Jumbo in oras, dar asa fac cand aung la cosmetice 😀

  16. Răspunde

    hahaha, nu nu nu, nu esti siiingura! Esti normala 😀

    • Raluca
    • 27/10/2016
    Răspunde

    Uite ca nu am avut niciodata curiozitatea sa intru in magazinul ala dar deja m-ai facut sa imi doresc sa il vizitez :))

    1. Răspunde

      iti tin pumnii sa reusesti sa te abtii de la dat banii pe jucarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares