Câștigă una din cele 5 vacanțe de vis. Se poate și cu un singur cod

câstiga o vacanță

Concursuri peste concursuri, tombole peste tombole. De ce să participi? Nu ai nicio șansă. Alții bagă 1000 de bonuri sau coduri. Sigur câștigă unul dintre ei. Nu așa îți spui? E TOTAL greșit. Nu știu dacă v-am povestit vreodată care a fost cel mai mare premiu câștigat de noi (mai precis de soțul meu). Dacă nu, o fac azi.

Era în 2010. Încă mai existau magazinele Real. Hipermarket, de fapt. Aveau o tombolă în perioada aceea. Nici nu mai știu cu ce ocazie. Nici măcar nu ne propuseserăm să participăm la ea. Pur și simplu, la ei am găsit anvelopele de care aveam nevoie, la un preț bun, le-am cumpărat și am înscris un bon. Punct. Singurul nostru bon la acea campanie.

Peste câteva săptămâni, mă sună soțul, de la muncă, spunându-mi că a câștigat o anumită sumă – câteva mii de euro. Eu îi zic că e glumă. El îmi zice că nu are cum, că l-a sunat de la Real, că i-au zis suma de bon și ce a cumpărat. Pe scurt, s-a dovedit a fi adevărat. Acesta a rămas cel mai mare premiu pe care l-am câștigat noi până acum. Dacă nu ar fi fost vorba de garanția anvelopelor, sigur nu am mai fi găsit bonul. Dar l-am avut.

Ce-am vrut să zic cu povestea asta? Nu am vrut să mă laud, ci doar să vă dau un exemplu că, dacă e să fie, este. Că se poate câștiga cu o singură șansă. Important este să joci. Și nu, nu încurajez participatul haotic la orice și oricând, să ajungi să cumperi produse doar pentru a participa la concursuri. Nu. Dar, dacă se întâmplă să-ți placă anumite produse, să le consumi, și să existe un concurs legat de ele, joacă-ți șansa! Nu arunca bonuri și coduri în ideea că tu ești ghinionist și oricum nu câștigi nimic! Norocul nu vine acolo unde nu este chemat.

De pildă, în perioada asta Caroli dă cinci vacanțe ca premii. Dacă se întâmplă să cumperi vreun produs de-al lor, păstrează bonul și înscrie codul de pe pachet pe casacarolistilor.ro! Este o șansă de care e păcat să nu profiți. În definitiv, deja ai dat banii pe produs. Participarea nu te costă nimic. Trebuie doar să-ți faci cont aici, să-l validezi și să adaugi codul produsului în contul tău. După activarea contului (cu codul primit pe telefon), ți se va cere un cod de referință. Poți folosi codul meu caietulcristinei. Codul acesta te poate ajuta să câștigi un premiu zilnic. Dacă ai deja cont, doar intri la setări și adaugi codul meu de referință.

Zilnic, persoana cu cele mai multe coduri de pe produse înscrise, dar care are și un cod de referință în cont, câștigă un premiu Caroli garantat. Cu alte cuvinte, dacă cineva înscrie 9 de coduri, dar nu are cod de referință, iar tu îl ai și înscrii doar 8 coduri, tu ai câștigat premiul zilnic. Lunar, primii 10 participanți cu cele mai multe coduri înscrise în fiecare gamă de produse, câștigă câte un coș cu produse Caroli.

Excursiile se dau toate prin tragere la sorți pe 31 decembrie. Sunt cinci la număr: două în Tenerife (pentru gamele Sissi și Carolino), una în Toscana (pentru gama Maestro), una în Anglia (pentru gama Campofrio) și una în Antalya (pentru mezelurile Caroli). Vrei în Antalya? Introdu cel puțin un cod de pe un produs Caroli! Vrei câte o șansă la fiecare din cele 5 vacanțe de vis? Introdu minim un cod de produs în fiecare gamă! Eu aș vrea în Anglia, dar… mă mulțumesc cu un cod la gama Campofrio. Mai des bag coduri de la produsele Maestro, deci mai multe șanse am la vacanța în Toscana. Nu mă supăr dacă ajung acolo, zău!

Repet, ca o babă senilă, ce sunt: nu cumpărați produse de care nu aveți nevoie, doar pentru a participa la un concurs! Doar dacă vă place un produs, îl aveți în casă sau obișnuiți să-l consumați, nu vă aruncați șansele la gunoi. Uneori, norocul răsare de unde nici nu gândiți. Câștigă doar cine participă. Detalii despre premiile, produsele participante și mecanismul campaniei Vacanța mult visată găsiți aici. Dacă aveți nedumeriri, scrieți-mi în comentarii sau pe adresa de contact. Nu uitați de codul de referință caietulcristinei. Vă țin pumnii.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 07/12/2019
    Răspunde

    Eu foarte rar participam dar acum in ultimul timp mai bag și eu cate un bon,un cod.

    • Asaftei Simona
    • 07/12/2019
    Răspunde

    Mulțumim pentru aceste informații ,o să încerc și eu !??❤

    • Nicolae Claudia
    • 07/12/2019
    Răspunde

    Noi de ceva timp ne-am lasat de mezeluri, de salamuri..deci campania aceasta o ratez.

    • Monea Simona
    • 07/12/2019
    Răspunde

    Tot adă zic și eu… Dacă nu încerci nu ști dacă poți câștiga… Bafta îți doresc

  1. Când mă tentează premiul și eu particip la campanii și concursuri, nu de putine ori am câștigat. Așa că trebuie doar să joci și să speri.

    1. Bun o sa joc si eu!

      • Livia Rada
      • 09/12/2019
      Răspunde

      Nu am participat la nici o tombola, tocmai din motivul ca nu tin bonurile fiscale, decat pe cele care produsele au garantie

  2. Răspunde

    Mie imi plac aceste tombole. Pe principiul ca daca nu incerci, nu stii ce castigi, iar cine consuma regulat sigur va fi interesat. Noi nu mancam deloc produse preparate, asa ca nu e de noi, dar sigur ma voi bucura pt castigatori.

  3. Daca iti e scris ti sa castigi se intampla asta. Nu e nevoie de mii de bilete sau altele. Doar sa joci/te inscrii. Restul e …loterie 🙂

    • Mirabela Matei
    • 11/12/2019
    Răspunde

    Nu prea am participat la tombola până acum cu siguranță voi tine cont pe viitor .
    Multe felicitări,draga mea!
    Multumim frumos pentru articol si pentru informatii. ??

    • Oana
    • 11/12/2019
    Răspunde

    Foarte tare sa-l pui pe el de acum sa participe ca este norocos 🙂

  4. Nu cumpar produse de care nu am nevoie, doar ca sa ma inscriu la tombole. Particip doar daca se intampla ca produsul preferat sa fie intr-o campanie. Ultima ora am participat la o tombola organizata de o celebra marca de ciocolata, recunosc, placerea mea vinovata :). In prezent, trag zilnic cartonase le din Mistery Box. Nu costa nimic. Si dureaza cel mult 30 de secunde.

      • Cristina Dragomir
      • 25/01/2020
      Răspunde

      nici nu e normal sa incepem sa cumparam lucruri doar de dragul sansei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares