5 motive să cumperi cadourile de Crăciun de la Notino

cadourile de Crăciun de la Notino

Douăzeci de zile până la Crăciun. Mult mai puține zile la dispoziție să comanzi cadourile de Crăciun. Ține cont că la firmele de curierat se aglomerează, așa că ar fi bine să nu aștepți data de 19 decembrie pentru a plasa o comanda, indiferent despre ce site vorbim. Aglomerația naște întârzieri sau chiar pierderi de colete. Pentru tine, cel care încă nu știi ce cadouri să cumperi, care nu ai habar cum să le împachetezi, care vrei să faci surprize frumoase, fără a cheltui o avere, care ai nevoie să știi că darurile tale vor ajunge la vreme, întregi, am o singură recomandare – Notino.ro. De ce el?

Este sursă de inspirație

Încă nu știi ce să cumperi? Notino a pregătit produse în ediție specială de Crăciun, cum este acest parfum La Vie Est Belle Holiday Edition, dar și o pagină cu idei de cadouri de Crăciun. Acolo ai mai multe filtre pe care le poți folosi pentru a ajunge și mai ușor la cadourile potrivite bugetului tău, sexului destinatarilor sau nevoilor și plăcerilor lor. Sunt puse separat cadourile pentru femei și cele pentru bărbați, ba chiar și seturile cadou (care mie mi se par cele mai bune alegeri).

Lancôme La Vie Est Belle Holiday 2019

Poți filtra cadourile și în funcție de preț, de bugetul pe care îl ai la dispoziție. Găsești atât cadouri scumpe, luxoase, de peste 300 de lei, cât și cadouri ieftine, dar de efect, sub 100 de lei. Sunt ușor de găsit în funcție de brand sau de categoria din care fac parte.

Te ajută să personalizezi

Cum poți personaliza cadourile de Crăciun? Prin gravarea cu un anumit mesaj. Notino îți oferă (contra-cost) serviciu de gravură (click pentru a vedea lista de produse eligibile pentru gravură și costurile acestui serviciu) pe produsele cumpărate. Cu ajutorul laserului, mesajul tău pentru el sau pentru ea ajunge rapid pe o sticluță de parfum, pe un ruj sau o paletă de farduri. Personalizarea dă unicitate unui cadou, îl face mai spectaculos, memorabil. Sporește magia cu gândurile tale gravate pe darul ales!

parfumuri cu mesaj gravat

Ambalează cadouri

Ai cumpărat un cadou. Ce urmează? Să-l pregătești de pus sub brad. Cum? Nu-l pui așa, direct? Nu. Momentul deschiderii cadourilor în dimineața de Crăciun este magic. Nimic nu se compară cu plăcerea, nerăbdarea de a descoperi ce se ascunde dincolo de ambalajul de cadouri. Nu te pricepi la ambalat sau te pricepi, dar nu cât să continui nota elegantă, poate chiar luxoasă, a produsului/produselor alese drept cadou? Notino te poate ajuta și cu ambalarea. Poți opta pentru ca o parte din produse sau o întreagă comandă să fie pusă în cutie cadou.

Trebuie doar să bifezi, înainte de finalizarea comenzii, opțiunea de împachetare cadou, și să selectezi culoarea pe care o dorești pentru cutia cadou și produsele de pus în ea. Detalii complete despre acest serviciu găsești pe pagina ambalare cadou.

notino ambalare cadou cutie elegantă

Au multe oferte în această perioadă

Atât de multe, că nu am cum să vi le prezint pe toate. Există o pagină dedicată, cu cadouri și oferte speciale, la secțiunea promoții. Descoperiți acolo multe coduri de reducere pe care le puteți folosi pentru a cumpăra mai ieftin cadourile de Crăciun, dar și oferte cu produse cadou, de genul la achiziția de produse ale brandului Y în valoare de X lei, primești cadou produsul Z.

Și, ca în fiecare decembrie, au și acest calendar advent cu reduceri. În fiecare zi, deschizi o ușiță și descoperi o ofertă în spatele ei. Azi, de exemplu, am descoperit reducerea de 10% la TOATE produsele.

Îți oferă siguranță

Am comandat de multe ori de la ei, în ultimii doi ani. De fiecare dată, produsele au venit impecabil ambalate. Mereu în cutie, niciodată în plicuri. Nu fac economie niciodată de folie protectoare cu bule de aer. Foarte mici șansele să primești produse deteriorate, oricât de rău ar trata curierii coletele. În schimb, rămâne riscul de pierdere.

Am pățit-o acum doi ani, când o firmă de curierat mi-a pierdut niște colete pe care le-am primit abia în ianuarie. Și tu nu poți face nimic. Există un termen legal de soluționare a cazurilor de genul acesta și nimeni nu se grăbește. Pentru asta, Notino îți oferă posibilitatea de a-ți asigura coletul contra sumei de 3 lei. Dacă pachetul tău se pierde, nu stai să aștepți Crăciunul pe stil vechi ca să-l recuperezi. Primești altul de îndată ce raportezi și documentezi pierderea lui.

Ai nevoie doar de câteva minute ca să pui un cadou în coș, să bifezi câteva opțiuni și să finalizezi comanda. Îl vei primi gata ambalat, numai bun de așezat sub brad. Iar un cadou bine ales, personalizat și frumos ambalat, chiar face un Crăciun Fericit!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post
0 shares