Trupa cover Life on Mars – două voci ale României la petrecerea ta

trupa cover Life on Mars

Muzica este sufletul oricărei petreceri. Nu contează că vorbim despre o aniversare, un botez, o nuntă, o petrecere corporate sau o seară specială în localul tău. La mare modă, în ultimul timp, sunt trupele de cover. Există o explicație: trupa cover oferă muzică live, cu instrumente, cu voci bune care pot aborda o paletă largă de stiluri muzicale. Nu este ca atunci când chemi un solist de muzică ușoară sau muzică populară, care o ține două ore pe genul care l-a consacrat. Oamenii sunt diferiți, au gusturi diferite, iar misiunea ta, ca gazdă sau organizator, este să-i mulțumești pe toți sau pe cât mai mulți dintre ei, inclusiv din punct de vedere al programului muzical.

O trupă cover nu înseamnă doar muzică. Înseamnă atmosferă, energie, dans, bună dispoziție. Muzică poți pune și de pe un dispozitiv, e adevărat. Pui ce vrei tu în boxe, la un preț foarte mic. Dar ești lipsit de toate celelalte avantaje pe care ți le oferă prezența pe scenă a unor instrumentiști și a unor voci bune care cântă live, antrenează publicul, îl umplu de energie pozitivă și îl incită la dans.

O astfel de trupă este Life on Mars. Vorbim despre o trupă formată din trei băieți instrumentiști și două soliste ale căror nume s-ar putea să le cunoști deja pentru că ambele au fost participante la emisiunea Vocea României – Andreea Ioncea și Loredana Căvăsdan. De aici și titlul articolului meu. Din punctul meu de vedere, orice voce care a întors măcar un scaun la audițiile pe nevăzute merită să fie numită voce a României. Iar cele două fete din trupa cover Life on Mars au întors scaune și au au ajuns în grupe. Asta spune multe despre vocile lor.

Sigur că nu e suficient. Trebuie văzut exact cum se comportă trupa, ca întreg, pe la alte evenimente la care a participat, cum cântă băieții, pe care poate nu i-ai mai văzut până acum, ce ți se oferă pe partea de atmosferă și incitare la distracție. Nu e suficient să ai o voce bună și să cânți. Nici măcar show-ul televizat care le-a făcut cunoscute pe cele două fete nu notează doar vocile. Degeaba iei bine note, dacă nu transmiți ce trebuie publicului, nu? O petrecere are nevoie de mai mult decât piese de succes cântate bine. Persoana de pe scenă trebuie să emane energie și bună dispoziție, să fie însuși sufletul petrecerii. Corespunde trupa Life on Mars acestor cerințe? În primă fază, te invit pe canalul lor de YouTube. Găsești acolo câteva filmări elocvente de la diverse evenimente și concerte la care au participat.

Dacă-ți place ce vezi, e bine, dar află că poți vedea Trupa Life on Mars și live, cu ochii tăi, înainte de a suna și a-ți rezerva un loc în agenda lor de evenimente. Cum? Pe site-ul lor – lifeonmars.ro, la secțiunea evenimente, vezi pe unde vor cânta în perioada următoare (localuri și concerte) și poți merge acolo să-i vezi pe viu ce pot face, câtă pasiune pun în ceea ce fac.

Trupa are o experiență de peste 5 ani, timp în care au contribuit la buna dispoziție din cadrul a peste 800 de petreceri (private și corporate). Sunt o echipă bine sudată, care de-a lungul timpului a stat pe scenă alături de nume mari din industria muzicală românească (Loredana, Holograf, Gabriel Cotabiță, Mihai Mărgineanu, Alex Velea).

Repertoriul lor este unul destul de bogat, original, acoperind aproape toate genurile muzicale (disco, pop, oldies, hip-hop, rock, populară, pop-rock, rock’n roll, oldies, modernă). Acesta este unul din marele avantaje atunci când alegi să aduci o trupă cover la petrecerea ta: aceiași oameni pot invita oamenii la dans și pe o horă moldovenească, și pe un blues din tinerețile lor, dar și pe unul din hit-urile momentului. Fără bătăi de cap cu trambalarea instrumentelor mai multor trupe sau formații, fără griji în privința cabinelor de schimb.

Nuntă, botez, petrecere de Crăciun în firmă, aniversare? Nu contează. La români, muzica e sfântă. Suntem un popor petrecăreț, deci calitatea muzicii oferite la un eveniment este adesea mai importantă decât locația și meniul alese. Petrecerile nu-s făcute pentru stat pe scaun și butonat telefonul. Dă-le oamenilor un motiv să se ridice de pe scaun, să uite ce-a fost rău în săptămâna care a trecut, să nu se mai gândească la agenda de mâine, și-și vor aminti multă vreme de petrecerea ta, ca de una dintre cele mai reușite la care au participat! Trupa cover Life on Mars le poate da chiar mai multe motive să se dezlănțuie și să se simtă bine. Tu nu trebuie decât să-i inviți. De restul se ocupă ei.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Monea Simona
    • 15/11/2019
    Răspunde

    Mă sa ști că îmi plac….foarte fain canta…e și normal…la vocea României nu merge oricine….

    • Anghelina Irina
    • 15/11/2019
    Răspunde

    Super!Imi plac petrecerile cu muzica live

    • Valeria Chertes
    • 15/11/2019
    Răspunde

    Și mie îmi plac foarte mult ,sunt ideali pentru petreceri.

    • Lamiita Petre
    • 16/11/2019
    Răspunde

    La orice petrecere, atmosfera e data de muzica. Imi place trupa, au melodii faine si stiu sa faca atmosfera

  1. O trupa de cover poate face o atmosfera minunata la petrecere, antreneaza minunat invitatii si petrecerea ca fi perfecta! Imi plac nuntile unde opteaza pentru muzica live, mereu distractia e mai mare.

  2. Răspunde

    nu stiam de ei, dar ascultat cele 2 video-uri si imi place ce aud!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares