Malamander de Thomas Taylor, în curând la Corint Junior

Malamander de Thomas Taylor

Corint Junior are în pregătire un titlu plin de suspans, un bestseller internațional pe gustul tuturor celor care iubesc colecția Aventură și mister: Malamander de Thomas Taylor. Volumul se adresează copiilor de peste 9 ani. Prin intermediul lui, ei pătrund în lumi fantastice, cu personaje creionate până la cel mai mic detaliu, trăind astfel o experiență unică prin intermediul lecturii. Fiecare capitol al cărții debutează cu o ilustrație inedită realizată de Tom Booth, lucru ce contribuie și mai multe la introducerea ta în universul lui Malamander.

Subiectul, pe scurt:

Herbert Lemon este omul de bază din cadrul biroului de obiecte pierdute din Grand Nautilus Hotel, aflat într-o stațiune tipic englezească de la malul mării. Când în cămăruța lui apare Violet Parma, fugărită de un tip care în loc de mână are un cârlig, asemeni unui pirat de temut, începe una dintre cele mai alerte, una dintre cele mai amuzante și una dintre cele mai înfricoșătoare povești scrise vreodată despre monștrii marini. Eroii cei buni sunt excentrici și amuzanți, răufăcătorii sunt șireți și nemiloși. Cu toții își doresc să pună mâna pe o piatră cu proprietăți magice, care se află în posesia unui monstru marin, Malamander, ascuns în epava unei corăbii. Însă cursa pentru piatra fermecată are un final neașteptat, chiar și pentru această uluitoare carte de aventuri.

Volumul va fi lansat de Corint Junior în aproximativ două săptămâni. Până atunci, dacă vrei să-ți faci o idee în plus despre cum arată interiorul cărții și care este stilul ei, poți citi aici, în avanpremieră, un fragment din ea.

libris.ro
Oferta zilei la carti


Cinci motive să citești Malamander de Thomas Taylor

1. Malamander este o carte cu eroi simpatici, poate cei mai simpatici pe care i-ai găsit vreodată într-o carte de aventuri: Herbert Lemon și Violet Parma. Cum ai putea fi interesat de niște personaje fără însușiri deosebite?

2. Grand Nautilus Hotel, locul în care se petrece acțiunea, este unul foarte misterios, care colcăie de ciudați și care mustește de secrete care te incită și pe care trebuie neapărat să le lămurești. Cum ne-ar putea stârni imaginația un loc banal, care nu are nicio însușire?

3. Eroii din Malamander pot citi cărțile dintr-o librărie într-un mod cu totul și cu totul aparte. Nu ei aleg cărțile, ci cărțile îi aleg pe ei cu ajutorul unei maimuțe mecanice. Cum să nu fii provocat de o asemenea idee?

4. Acțiunea se petrece într-o stațiune marină, firește, imaginară, dar care e cel mai bun loc în care se poate țese o poveste cu un monstru acvatic, Malamander. Ce ar fi Loch Ness fără monstrul său și ce ar fi o carte de aventuri fără o creatură atât de misterioasă?

5. Povestea e grozavă și captivantă. Personajele sunt excepționale, conflictul dintre tipii cei buni și tipii cei răi este puternic și are o istorie îndelungată, tot timpul apar lucruri fantastice și personaje ieșite din comun. Cum să nu te țină cu sufletul la gură o carte precum Malamander?

Despre autor:

Thomas Taylor este scriitor și ilustrator. Este autorul copertei ediției din 1997 a primului volum din seria Harry Poter: Harry Potter și piatra filozofală. A ilustrat mai multe cărți pentru copii și a devenit el însuși scriitor semnând următoarele volume de ficțiune: Haunters (2012), Dan and the Dead (2012), Dan and the Caverns of Bone (2013), Dan and the Shard of Ice (2015), Malamander (2019).

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 24/09/2019
    Răspunde

    Mulțumim pentru recenzie.

    • Anghelina Irina
    • 24/09/2019
    Răspunde

    Mai avem ceva până sa prindem gustul lecturii.

  1. Cât de mult îmi plac aceste cărți de la Corint Junior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares