Avantajele utilizării unei măști tip șervețel. 3 măști care dau rezultate bune

sheet mask Eveline masca faciala tip servetel

Măștile cosmetice nu sunt ceva ce-au adus producătorii și vânzătorii de cosmetice recent pentru a-și spori vânzările. Ele erau folosite încă din antichitate. Încă de pe atunci, erau e diverse tipuri, cu diferite compoziții, în funcție de probleme/nevoile pielii celui sau celei care urma să le utilizeze. Aplicarea unor măști cosmetice potrivite tipului nostru de ten ne ajută mult. Putem apela la măști homemade din ingrediente naturale, la măștile clasice, la tub, la cele la plic (pentru o singură utilizare, maximum două) sau chiar la măști tip șervețel, preferatele mele. Spune-i cum vrei: sheet mask, masca textilă, masca șervețel, mască tip compresă, nu contează! Este tipul de mască pe care o iubesc cel mai mult. Ba chiar am și 3 măști preferate din această categorie.

Masca de curățare și super-hidratare Eveline Cosmetics Charcoal Illuminating Ritual

Este masca numărul unu pentru tenul meu gras. Este un produs pe bază de cărbune și acid hialuronic, extracte din caviar, cenușă vulcanică, coacăze, alge marine, susan și orez negru. Curăță și minimizează porii despre care vă spuneam și aici că reprezintă o problemă pentru mine și chiar mă ajută și pe partea de reducere a secreției de sebum. Și face lucrurile astea fără a lăsa la final senzația de piele care strânge. După ce o dai jos și clătești, pielea este fresh, elastică, matifiată. Pot spune că îmi oferă o îngrijire completă.

Masca-de-curatare-si-super-hidratare-Eveline-Cosmetics-Charcoal-Illuminating-Ritual

Amatoarele de măști coreene, trebuie să știe că rețeta acestei măști este tot una coreeană. Măștile Eveline au fost o revelație pentru mine, fiind și eficiente și accesibile ca preț. Tot de la acest brand mai folosesc masca Matt Detox (cu cărbune și argilă) și masca de noapte Ultra Repair.

Masca textilă nutritivă KORIKA NaturBeauty

Este puțin mai scumpă decât masca Eveline, dar merită. Korika este un brand coreean care a pătruns și pe piața de la noi cu o mulțime de tipuri de măști cosmetice. Au de toate: sheet mask, măști pentru ochi, măști pentru buze și zona gâtului. Le găsiți pe toate pe Notino.ro.

Masca textila nutritiva KORIKA NaturBeauty

Masca aceasta nutritivă este tot tip șervețel, potrivită cam tuturor tipurilor de piele (merge de minune pe tenul meu, care este destul de sensibil). Are la bază ingrediente precum apa de ghețar din Islanda, apa de nucă de cocos și apa de migdale. Acestea reușesc ca, în 15 minute, să hidrateze și să hrănească pielea, oferindu-i un plus de fermitate și luminozitate. Eu o folosesc ocazional, asta însemnând poate și o singură dată la două săptămâni (între timp o aplic pe cea de la Garnier). Chiar și așa, se văd diferențele după aplicarea ei. Sigur că pentru efect mai bun de lifting, ea trebuie folosită ceva mai des.

Masca Garnier de curățare și super-hidratare pentru piele normală și mixtă

Deși face parte din categoria măștilor faciale chiar foarte ieftine și nu mă așteptam la mari minuni de la ea, masca aceasta tip șervețel de la Garnier este fantastică. Am descoperit-o acum câteva luni și de atunci mi-am recumpărat-o de mai multe ori, chiar dacă este mai degrabă destinată tenului normal spre mixt, nu celui gras, ca al meu.

Masca-Garnier-de-curatare-și-super-hidratare-pentru-piele-normala-si-mixta

Este o mască pe bază de extract de ceai verde și acid hialuronic, miroase foarte plăcut, este răcoritoare și hidratează foarte bine, iar efectele ei rămân vizibile 2-3 zile. Pur și simplu, pielea arată mai fresh, mai fermă.

De ce să alegi măști tip șervețel?

Pentru că sunt simplu de aplicat. Lenea a fost principalul motiv pentru care am apelat la ele inițial. Nu îmi plăcea să stau să prepar măști sau să îmi întind una, cu degetele, pe față. Acestea se aplică foarte simplu. Eu așez masca întâi pe frunte și apoi cobor cu ea, fixând-o pe toată fața.

Pentru că sunt igienice. Adio boluri murdărite, adio măști împrăștiate prin baie sau căzute pe pernă în timp ce aștepți să-și facă efectul, citind o carte. Nu îți murdărești hainele sau părul.

Pentru că nu se usucă pe față. În vreme ce alte tipuri de măști se usucă pe față, creează disconfort și devin mai dificil de îndepărtat, măștile tip șervețel nu se usucă și sunt simplu de dat jos.

Pentru că se absorb mai adânc în piele. Asta o spun dermatologii, nu eu. Cred că se datorează tot faptului că nu se usucă așa repede. În felul acesta, substanțele nutritive din mască au timp să fie absorbite și în straturile mai profunde ale pielii.

Acestea sunt motivele pentru care eu prefer varianta sheet mask în locul măștilor tradiționale. Trebuie să le încerci, dacă nu ai făcut-o până acum. Alege măștile în funcție de tipul tău de ten, aplică-le pe un ten curat, pregătit pentru mască, lasă-le să acționeze pentru 15-20 de minute și bucură-te de rezultatele lor!

Tu ce măști cosmetice folosești cel mai des?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Maria Maria
    • 24/09/2019
    Răspunde

    Mulțumim frumos pt recomandare măștile tip șervețel nu le-am incercat eu folosesc la tub de la farmasi cu carbune ,avon cu castravete

    • Anghelina Irina
    • 24/09/2019
    Răspunde

    Nu prea folosesc măști din pacate, iar atunci când o fac o aleg pe cea cu argilă

    • Valeria Chertes
    • 24/09/2019
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare,ador măștile tip șervetel.

    • LORENA ANAMARIA ZAMFIR
    • 24/09/2019
    Răspunde

    Mulțumim pentru sfaturi!
    Am și eu câteva măști pentru față și abia aștept să le folosesc!?

    • Lamiita Petre
    • 25/09/2019
    Răspunde

    Nu am folosit niciodata masti servetele, mi-au atras atentia cele prezentate de tine. Am vazut pe site mai multte tipuri de masti din gama KORIKA, intr-adevar, putin mai scumpe ca restul, dar probabil si efectele sunt mult mai vzibile. De retinut.

  1. tot cu cele de tip servetel sunt si eu! mi se par mult mai practice si adevarul e ca ai efecte vizibile din prima!

  2. Am o gramada de măști de față tip șervețel care așteaptă să fie puse la treabă și sper în această toamnă să am mai mult timp pentru îngrijire!

  3. Răspunde

    M-ai convins! Partea cu lenea :)))
    Recunosc ca, din cauza modului greoi de aplicare a unei măști obișnuite, cam sar peste procedură iar fața mea nu e tocmai mulțumita.

  4. Răspunde

    Folosesc destul de rar masti, din pacate. Dar m-ai facut tare curioasa cu genul asta de masti. Asa ca, la urmatoarea comanda pe care o voi face de la Notino imi iau si eu una ca sa vad cum e.

  5. Eu folosesc de 1-2 ori pe saptamana, atunci când mă spăl pe cap, reușesc să-mi întind masca și prin păr 😀
    Le folosesc pe cele care trebuie lăsate să acționeze 10-15 minute, dar mă iau cu treaba si acționează câte 30-45 de minute :))
    Am multe măști de față tip șervețel și în această toamnă sper să am timp să le folosesc. Cred că vor face minuni cu tenul meu.

  6. Eu de obicei folosesc masti clasice la tub de la Oriflame sau Yves Rocher dar dupa ce le-am incercat pe cele de la 7th Heaven mi-am schimbat parerea. Si mie mi-a placut mult masca de tip servetel, usor de aplicat si de scos, mult mai confortabila pe ten si cu rezultate excelente in privinta hidratarii. O sa incerc si masca de la Garnier daca spui ca e asa de buna.

      • Cristina Dragomir
      • 12/10/2019
      Răspunde

      stii cum e ca nu orice produs se potiveste oricui. Mie imi face foarte bine. Specific in fiecare articol tipul meu de ten pentru ca oamenii sa stie si in ce conditii mi s-a potrivit acel produs.

    • Claudia
    • 05/07/2020
    Răspunde

    Măștile de la Garnier sunt geniale. Le-am descoperit înainte de nunta când as fi încercat orice sa am tenul impecabil pt machiaj și de atunci m-am îndrăgostit de ele. Folosesc o data pe săptămână și efectele se vad pt 2-3 zile. Prețul este accesibil, au mai multe tipuri, toate hidratează foarte bine, eu având tenul uscat sunt exact ce aveam nevoie!

      • Cristina Dragomir
      • 13/07/2020
      Răspunde

      printre cele mai bune mi se par si mie Garnier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares