ECCO Shoes – pantofii care tind spre nemurire

pantofi ecco shoes

Majoritatea romanilor isi cumpara pantofi ieftini, de proasta calitate pentru ca au senzatia ca asta ii ajuta sa faca economie. Astazi, mi-am propus sa le arat ca nu este asa. Daca as face un sondaj in care as intreba oamenii de pe strada ce pantofi si-ar cumpara daca nu ar avea probleme financiare, tind sa cred ca, peste 70% din intervievati, ar opta pentru incaltaminte din piele de la un brand de renume international. N-am venit sa fac pe desteapta in nici un fel, daca asta va e impresia. Vreau sa va spun o poveste.

Acum vreo cinci ani, aveam si eu impresia, ca multi altii, ca fac o treaba extraordinara daca imi cumpar pantofi ieftini. Asta pana am indraznit sa ii cumpar sotului o pereche de pantofi casual de la ECCO Shoes. Mi-e ciuda ca nu am nici o poza cu ei, Nu pentru ca nu ar fi rezistat ei suficient, ci pentru ca nu facem noi suficiente poze sau, atunci cand ne pozam, nu ne pozam picioarele. In orice caz, era asemanatori acestui model. Piele de foarte buna calitate, atat la interior cat si la exterior, o piele care s-a dovedit extrem de rezistenta si friendly. Dupa prima luna, mi-am dat seama de doua lucruri: ca nu ii mai miroseau picioarele absolut deloc(in pantofii din materiale sintetice, era tragedie cu mirosul, indiferent ce solutii am fi incercat) si ca nu mai calca stramb, semn ca talpa ii oferea sustinere optima. I-am cumparat prin iarna si a facut iarna cu ei, in ciorapi destul de subtiri(daca ma intrebati pe mine) si n-a „facut frigul” niciodata. Dupa prima luna, aratau impecabil. Dupa a doua, la fel. I-a purtat toata iarna, peste tot: la munca(unde merge si mult pe jos), la scoala, la plimbare, in vacanta si in deplasari.

Primavara i-a prins tot in stare perfecta. Vara i-am dus la mare si toamna la munte. Sunt pantofii care au vazut patru anotimpuri si s-au plimbat prin toata tara, s-au razboit cu zapada, au luptat cu apa si au facut fata razelor soarelui. I-a prins si a doua iarna dar, pentru ca suferisera un accident(fusesera agatati intr-un gard) si se jupuise o bucatica de piele, n-au mai rezistat si i-am „pensionat”. De trait, traiesc si acum, in focar la tara, pe post de pantofi de munca. Ce-a vrut sa zica „poetul” de v-a spus toate astea? Nu mai stiu exact cat am dat pe pantofii aia ECCO atunci dar stiu ca am calculat, cand i-am „pensionat”, ca as fi iesit mai scump daca as fi cumparat 6-7 perechi de incaltaminte ieftina. Mi-am dat seama ca pantofii ECCO au ajuns in atatea locuri, ca nici un alt pantof, ca nu sunt nemuritori dar, daca ai de grija de ei, poti faci ocolul lumii incaltat in ei. Sunt la fel de comozi si de „purtabili” si la Beijing, si la Bucuresti, New York, Londra, Moscova sau Canberra.

atelierulfamiliei.ro
pantofi ecco shoes

Prin urmare, de atunci, mizam amandoi pe incaltamintea ECCO Shoes. V-am povestit de curand si despre lansarea noului lor magazin in Bucuresti, in Dorobanti dar astazi va invit sa descoperim impreuna experienta shoppingului online in noul magazin virtual ECCO, cu un design mult mai modern. Haideti sa intram pe site! Se incarca rapid, ca intotdeauna. Din prima ne anunta ca avem transport gratuit la comenzile de peste 299 de lei, asa ca putem porni linistiti la cumparaturi. De aici, presimt ca ne despartim pentru ca fiecare cauta altceva si se duce la raionul lui: incaltaminte de dama(pantofi, balerini, sandale), pentru barbati(pantofi, sandale, mocasini) sau copii(pantofi si sandale pentru fete si baieti), genti si accesorii(curele, pormonee, branturi si sosete pentru femei si barbati), produse pentru intetinerea pantofilor. Vine cineva cu mine la reduceri? Eu acolo ma duc prima data sa vad ce pot sa cumpar la pret redus.

Am gasit niste pantofi barbatesti aproape la jumatate de pret. Acum, haideti sa vedem noutatile. Colectiile si modelele noi sunt promovate pe prima pagina, deci e usor de ajuns la ele. N-aveti timp de cautat? Folositi cu incredere caseta de cautare. Scrieti acolo ce cautati(sandale platforma, spre exemplu) si le gasiti rapid. In plus, puteti sorta rezultatele cautarii, in functie de data la care au fost adaugate sau in functie  de pret.  Ti-a atras atentia un produs? Da click pe el si poti vedea poza marita la o calitate foarte buna care sa iti permita sa vezi toate detaliile. Multe produse au si review-uri facute de clientii care le-au cumparat deja. Ai descriera completa a produsului, poti opta pentru a-l comanda online sau pentru a cauta cel mai apropiat magazin ECCO in care sa poti merge sa ii probezi. In cazul in care optezi pentru achizitie online, ai la dispozitie un ghid de marimi care te va ajuta sa alegi masura corecta. Ti-ai selectat masura, ii pui in cos si te duci sa ii platesti. Daca ai cont, te loghezi. Daca nu ai, iti faci sau te loghezi cu facebook. Nu vrei cont? Poti comanda telefonic. Cum platesti? Cum vrei: online cu cardul sau ramburs la livrare. E atat de simplu sa comanzi online si ai si multe alte avantaje:

  • schimbul este gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 300 lei.
  • Puteti returna incaltamintea, indiferent de motiv in termen de maxim 360 de zile, cu conditia ca incaltamintea sa fie in stare buna, nepurtata, in ambalajul original.
  • la achizitii de produse in valoare de minim 350lei primesti cardul de fidelitate care ofera multe beneficii(reducere 5% la urmatoarea comanda, reducere 15% de ziua ta de nastere).
    card-fidelitate ecco shoes

Cumpararea pantofilor ECCO de pe site-ul ECCO Shoes este o experienta mai mult decat placuta dar experienta purtarii pantofilor lor de calitate, din piele naturala, e chiar mai placuta. Ai in acelasi loc incaltaminte pentru femei si barbati, pentru orice ocazie(casual, sport sau eleganta), pantofi pentru orice stil si vestimentatie. Simplitatea si confortul sunt principalele caracteristici ale brandului ECCO Shoes. Esti in centrul atentiei, esti in tendinte si te simti bine. In plus, acestia sunt pantofii care tind spre nemurire, pantofii care starnesc admiratia si la Paris si la Varsovia, pantofii care rezista sub soarele Greciei si te protejeaza de zapada de pe Everest.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Dai un ban,dar stii ca face.Ador pantofii Ecco, sunt superbi,am pus ochii pe cateva modele.

  2. Răspunde

    Vorba aceea,, suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine,, . Sunt de acord cu tine, mai bine dai mai multi bani odata dar sa merite, decat de multe ori cate putin si depaseste inca o data suma celor mai scumpi.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 01/07/2015
    Răspunde

    Decat mult si prost mai bine mai putin si bun,asa zic eu,am patit-o cu incaltaminte care la a doua,a treia incaltare s-a dus talpa,s-a rupt cureaua,s-a stricat fermoarul,vorba ceea: ce iei pe mere dai pe pere.

    • Hacman Radu
    • 02/07/2015
    Răspunde

    Aveti dreptate!Intradevar pantofii ieftini sunt in general de proasta calitate…mai bine cumperi ceva bun ..acum depinde si de situatia materiala…eu unul prefer incatamintea de firma chiar daca e mai scumpa dar te tine un an sau 2 chiar…

    • Hacman Mariana
    • 02/07/2015
    Răspunde

    Sfaturi bune si-ntelepte Cris!Ai foarte mare dreptate,multi sunt cei care alearga dupa lucruri ieftine si nu neaparat din cauza lipsei de bani,ci si din cauza zgarceniei)))considera ca daca cumpara ceva ieftin fac mari economii)))dar realitatea e alta..cheltuiesc triplu cumparandu si in fiecare luna cate o noua pereche de papuci…mai bine mai putine dar bune…

    • Talica Simonica
    • 04/07/2015
    Răspunde

    Foarte bun articolul! Multumim!

    • Tudor Alexandra
    • 04/07/2015
    Răspunde

    Eu cred ca macar 90% dintre romani si-ar cumpara pantofi de la un brand renumit, atat pentru calitate cat si pentru renumele firmei,dar dupa cum ai zis,posibilitățile financiare sunt reduse la majoritatea dintre noi.. Eu am pus ochii pe cate ceva de pe site la prețuri foarte bune,sper ca in curand sa ma mândresc si eu cu noii mei pantofi ECCO! <3

    • Borcea Angela
    • 05/07/2015
    Răspunde

    in afara faptului că oferă un plus de confort piciorului, incalțămintea din piele oferă și un plus de eleganță. Uneori, deoarece suntem impresionate d emodelul unor încălțări care nu sunt din piele, mai ales în sezonul estival, facem si astfel de investiții, dar mai profitabile sunt tot cele din piele! Spor la cumpărături si alegeți intelient!

    • Carmen
    • 05/07/2015
    Răspunde

    Pantofii pe care ii porti te pot face sa te simti mai increzatoare in tine daca sunt confortabili.
    Disconfortul pe care il simti atunci cand nu porti o pereche potrivita se poate rasfrange asupra intregii activitati cotidiene.
    Sunt pentru pantofi de calitate!

  3. am intrat pe site-ul lor , se vad ca sunt produse de calitate………mi-au placut asa mult balerinii colorati 🙂

    • Oprea Alexandru
    • 17/07/2015
    Răspunde

    Am intrat si eu pe acest site…sa sti ca au produse dragute si interesante. Insa ca de obicei aceeasi problema, ce imi place nu este pe masura mea.

    • Oprea Alexandru
    • 17/07/2015
    Răspunde

    De obicei ne cumparam incaltari mai ieftine, dar nu foarte ieftine.

    • Mihaica Iuliana
    • 17/07/2015
    Răspunde

    Hehehehe….daca tu iubire nu iti gasesti pe masura ta, ca orti destul de mare ce sa mai zic eu de mine.

    • Mihaica Iuliana
    • 17/07/2015
    Răspunde

    34-35 este o marime cam rara la ce imi place mie…si sa vezi nebunie ca eu nu am gasit mare lucru pt mine.

    • Dinu lex
    • 10/12/2022
    Răspunde

    talpa pur si simplu s-a dezintegrat la o pereche purtata de cateva ori. extrem de proasta calitate. asa ceva n am mai patit. pacat ca nu pot atasa poze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares