Sunt grasă și am blog. E ilegal să scriu despre beauty și fashion?

sunt grasa si am blog

Unii băieți din blogosferă, când nu mai au despre ce scrie, se gândesc pe cine și în ce mod ar putea să atace. Nici n-o să dau nume pentru că nu merită. Credeți că domnișoarele dive cu blog nu le țin isonul? Vă-nșelați. Da, știu că articolul ăsta o să-mi atragă noi antipatii, dar nu mă afectează. Prieteni oricum nu am în lumea asta a bloggerilor. Nici nu scriu articolul ca să atrag atenția sau să obțin puțin trafic. Nu că n-aș avea nevoie. Mereu ne dorim mai mult, dar eu prefer vizitele venite din căutări pe Google, nu din discuții pe la colțuri.

Nu m-aș fi obosit să le răspund unor tipi urâți ca dracul, care-și permit să se ia de kilogramele femeilor care n-au nimic de împărțit cu ei, dacă n-aș fi văzut fete pe care odată tindeam să le respect, cântându-le în strună și afirmând că o grasă n-are voie să aibă blog, să pună poze cu ea, să aibă pretenția de blogger de fashion sau de beauty. Țin să menționez că nu mă încadrez în niciuna din cele două categorii. Blogul meu e generalist și multă vreme am evitat să-mi pozez moaca sau kilogramele de teama superbităților naționale care știam că nu vor avea loc de ele. Sunt obișnuită cu asta. Toată viața mi s-a zis Grasa și am suferit. Nu-mi vine să cred ce proastă am fost de am lăsat frumusețile țării să-mi spună că nu am voie să ies din casă dacă sunt grasă!

Am zis mereu că grasele n-au voie să poate colanți că li se văd șuncile. N-o să-i port niciodată, dar uite că am ajuns să le admir pe cele care îi poartă. Bravo, fetelor! Poate nici mie nu-mi place când văd o maimuță cu părul încurcat pe piept și cu o cămașă descheiată până la buric, poate nu-mi plac sticks-urile pe care marii bărbați ai patriei le afișează în pantaloni scurți, poate că simt că îmi vine să vărs când îl văd pe vreunul cu pantaloni cu talie atât de joasă că, dacă se întinde puțin după bara din tramvai, pot să-i văd vârful penisului. Frate, treaba e simpla: nu-ți place, nu te uiți! E ca la televizor. Se poate difuza orice, dar tu ai telecomandă.

bottegaverde.ro

Pot să fac ce vreau eu. Am tot atâtea drepturi ca tine să-mi arăt fizicul. Apropo, chiar mă consideram urâtă, până să le văd moaca unora dintre cei și cele care cred că stăpânesc pământul. Le mulțumesc că au postat. M-au ajutat enorm să-mi dau seama că, dacă ei au curajul să pună poze cu ei, chiar nu e ilegal să fii urât. 🙂

Da, sunt urâtă, dar am blog. Nu spun asta ca să cerșesc complimentele cuiva. Mă simt prost când cineva îmi spune că sunt drăguță. Știu că mă minte sau e al dracului de subiectiv. Eu știu cum sunt și îmi asum. N-ați mai văzut femei urâte dând sfaturi de frumusețe? Eu le văd pe la TV mereu. Unele au fața plină de coșuri și vorbesc de produse se beauty. Altele au pielea numai coajă de portocală și dau rețete de produse anticelulită. Ce să facem? Ne descurcăm cum putem. N-am avut toți avantajul de a fi fost creați perfecți. Pardon, de a ne crede perfecți.

Culmea e că rar m-a făcut grasă vreun tip sau vreo tipă bine. Ăștia, de regulă, au viața lor, își văd de ea, probabil că se uită cu dezgust la mine, dar nu-și pierd timpul criticându-mă pentru că au lucruri mai bune de făcut. În general, cei care jignesc au problemele și frustrările lor… Mi-e milă de ei.

Pot foarte bine să dau sfaturi despre ce haine să îmbraci ca să pari mai slabă, despre ce pantofi să porți ca să te simți comodă și elegantă și chiar despre îngrijire. De ce ar fi supraponderabilitatea sau obezitatea incompatibile cu îngrijirea? Și grasele se îngrijesc, să știi! Și ele trebuie să se îmbrace. Uite, numai de-a dracului, o să pun din ce în ce mai des poze cu mine pe blog, până o să pot să mă laud că sunt o grasă bloggeriță de beauty și fashion! Pentru că e dreptul meu, pentru că nu există o lege care să mi-o interzică, pentru că pot, pentru că vrea, pentru că merit, pentru că nu-mi plătești tu domeniul și hosting-ul, pentru nu e Facebook-ul mamei tale, pentru că nu-mi mai pasă de ce crezi sau ce spui tu, ci vreau să te fac să ai atacuri de panică pentru că nu mai suporți s-o vezi pe scroafă peste tot.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Maddu Madutza
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Bine zis soro!!!! Felicitari!!!! :* :*

  1. Răspunde

    Bravo, Cristina! Nu stiu de unde a inceput revolta asta, dar ai mare dreptate. Multe dintre noi nu ne incadram in acele standarde impuse de cine draq, habar n-am. So what… Pe pamantul asta exista mai multi oameni normali, ca noi, decat fotomodele. Mi se pare normal sa ma inspir de la cineva care arata cam ca mine pt ca sunt constienta ca hainele prezentate de fetele alea le vin bine doar lor… Nu mai pune la suflet si continua sa scrii pt ca o faci bine! Bine, bine 😉
    te pup

    1. Iti multumec pentru incurajari, Ramona. Nu mai pun la suflet, dar nu mai tac. Pentru ca si asta tot o forma de discriminare e și nu o mai accept.

    • Amy
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Nu-mi place cand vorbesti atat de urat despre tine! Ce s-a intamplat, ce te-a determinat sa scrii asta? Sa inteleg ca cineva ti-a adresat cuvinte urate? Daca da, foarte urat din partea lui, pentru ca astfel da dovada de rautate, frustrate si de lipsa de bagare in seama.

    Nu sunt de acord cu ce-ai spus, ca le feliciti pe femeile plinute care poarta colanti, pentru ca nu e normal sa-ti evidentiezi defectele, ci sa incerci sa le maschezi atat cat se poate, insa nici n-o sa arunc cu pietre dupa ele daca le vad pe strada asa. 🙂 Traim intr-o lume libera in care fiecare face ce vrea, dar eu cred ca trebuie totusi sa se pastreze o anumita limita a decentei.

    Te rog mult, nu te mai descrie cu cuvinte atat de urate! Sufletul tau este frumos!

    1. Asa cum am zis, eu n-am sa-i imbrac pentru ca nu m-as simti eu in largul meu. In acelasi timp, dacă avem o tipa slaba cu picioarele in X, nu ne deranjeaza ca poarta pantaloni scurti. Daca poarta grasa rochie cu bretele ca moare de cald, nu ne plac ce vedem. Asta am si asta sunt.

  2. Răspunde

    Doamne, zuzi! Te iubesc! Stii asta, nu??! Nu am habar ce s-a mai intamplat pe fb (am lipsit zile bune din motive de sanatate), dar ma bucur asa de tare ca iei atitudine incat imi vine sa te invit la o prajitura ca sa ne ingrasam impreuna 😀
    Si sa stii ca am ramas datoare cu prajitura si sucul, nu am uitat 😛

    1. tu iti permiti sa vorbesti se suc si prajitura ca am vazut ca ai cam slabit vara asta.

  3. Răspunde

    Eu sunt de parere ca fiecare face ce vrea. Nu trebuie sa dai nimanui explicatii despre ceea ce faci, ce porti si daca vrei sau nu sa te expui, culmea, pe blogul personal. Asa cum ziceai, cine nu este multumit, poate sa se uite in alta directie. Uneori apar rautati de acest gen pentru a te descuraja, pentru ca sunt invidiosi pe succesul tau si pentru ca esti mult prea stapana pe picioarele tale incat sa nu te deranjeze ceea ce spun!

    Eu am mai spus-o si-o mai zic. Daca am un blog de fashion asta nu inseamna ca lansez eu moda. Eu port ceea ce-mi place, cum ma simt eu bine si scriu exact asa cum imi trece prin cap. A nu se intelege ca a avea un blog de fashion trebuie sa fii imbracata dupa ultimele tendinte si sa arati ca din revista! Unii confunda aceste lucruri
    Nu-ti bate capul cu nimeni!!!!

    1. Hm, n-as zice ca am asa un succes nemaipomenit, dar imi place sa cred ca fac destul de bine ceea ce fac si n-o sa ma opresc pentru ca nu-i place cuiva cum arat sau pentru ca altii considera ca nu sunt credibila cand vobesc de camasa pe care nu am imbracat-o. Sa fim noi sanatosi cat se minte in blogosfera… eu chiar sunt mic copil si chiar pun mare pret pe credibilitatea mea.

    • Valeria Chertes
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Aoleo doamne ca bine le-ai zis-o, mare dreptate ai. Si ce daca esti grasa iti duce cineva kilogramele? Si eu sunt grasa, si ce daca? Avem sufletul frumos si nu ne dam pe lumea asta.

    1. Lasa ca poate o sa slabesc, dar pana atunci o sa ii oripilez cat pot.

  4. Acum un timp am vazut o remarca intr-un articol „lebedicesc”, al uneia din astea „fashion blogger”, ce se considera ea frumoasa Pamantului si isi intreba fanele:” nu-i asa ca bloggeritele de fashion trebuie sa fie frumoase?” Nu o urmaresc pe tipa, dar am vazut ideea in thumbnail-ul unui share pe facebook. Si tu ai vazut-o. Si multe au vazut. Urat sa nu te duca mintea mai departe de atat. Bine, poate ea rezolva lucrurile cu partea dorsala, pentru a nu-si uza mintea, si asa putina.

    Merg mai departe si spun ca frumoasa poti fi si la 50 de kg si la 80 de kg. Si ca frumusetea rezida (si) in alte lucruri. Daca ma insel, as vrea sa aud.

    Din pacate, mentalitatea romaneasca lasa mult de dorit. Nu intru in detalii. Dar am auzit destule.

    Criss, mai mult decat atractiv titlul tau si articolul in sine! Vreau sa-ti spun ceva ce sigur stii: MAJORITATEA femeilor se plang de propria silueta, majoritatea sunt interesate de cum sa slabeasca mai repede si mai usor. O gramada se cred grase. Unele sunt, altele au obsesii. Dar oricum, nu inseamna ca daca esti gras esti blestemat sa stai in casa, sa te acoperi cu un cearsaf si iti plangi de mila.

    Un corp care nu e de revista poate deveni, dar un om prost nu va deveni niciodata academician. Asta pentru ca „grasimea” se poate trata, dar prostia e incurabila.
    Pupici! Apropo, tu nu ai auzit de moda XXL? 😉 Am vazut si la noi tentative, dar ar putea sa prinda amploare. Poate asa, femeile cu mai multe kg in plus ar capata un plus de incredere.

    P.S.: La cat mai multe articole beauty/fashion.

    1. Azi tot e clipa adevarului. Sa stii, Amy, ca si tu jignesti. Mie mi-ai zis ca imi testez materialele ca in Evul Mediu. M-am simtit ca naiba, dar am tacut. Asta ca tot e azi ziua in care spun lucrurilor pe nume.

      1. Nu mai conteaza cum suna. Pentru mine este un subiect inchis.

    2. Multumesc si pentru comentariu si pentru articolul pe care l-am citit cu drag. Nu mai vreau sa mai comentez pentru ca deja ma obosesc discutiile care s-au iscat, Am scris articolul pentru mine pentru ca m-am saturat sa ma ascund. Acum ma simt mai bine.

      • Oana D.
      • 10/08/2017
      Răspunde

      Camelia, ma bag in vorba sa spun doar atat: eu am citit articolul la care faci referire si era aceeasi idee ca si in articolul Cristinei. Insa titlul induce in eroare, si primul paragraf, in care bloggerita respectiva il cita pe un tip care afirmase asa ceva… Dupa care incepe sa-i demonteze părelnița.

      1. Eu nu am citit articolul niciunei tipe. Eu vorbesc de ce comentau la articolul masculului superb din blogosfera.

      • Aly
      • 25/08/2017
      Răspunde

      What? Ai citit articolul?
      Daca nu, uite aici…titlul era de natura sa faca si oameni de alta parere sa il citeasca http://makeupswan.net/2017/07/12/bloggeritele-de-beauty-trebuie-sa-fie-frumoase/
      Urat din partea ta, Camelia ca faci astfel de afirmatii fara sa afli despre ce e vorba!
      Si pentru cultura ta generala, blogul meu este un hobby, am un real job, am facultate si master si cu siguranta mai mult bun simt ca tine.
      O seara frumoasa

      1. Buna, Aly. Ma gandesc ca poate nu era vorba de acest articol este singura explicatie pe care o gasesc pentru ca te asigur ca si Camelia e o tipa ok, doar ca are gura mai mare, ca mine. Chiar imi cer eu scuze daca tu te-ai simtit jignita cu ceva, dar stiind exact ce ai scris, nu cred ca trebuia sa te gandesti ca este vorba despre tine, adica asa gandesc eu. Scuze, cred ca scriu in chineza, dar am vrut neaparat sa raspund acum. Nu te urmaresc, spre rusinea mea, dar articolul tau chiar este unul pentru care trebuie sa iti multumesc. Este o neintelegere pe undeva, ori e vorba de altcineva, ori… nu stiu. Dar sigur nu aveti si nu avem nimic de impartit, ci din contra as zice. Sper sa accepti scuzele mele si sa nu ramai cu un gust amar dupa aceasta vizita. Weekend placut!

    • PareriRazlete
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Din fericire nu m-am putut abtine sa nu comentez. Nu am multe de zis. Doar: BRAVO!, BRAVO!, BRAVO! si felicitari de o mie de ori. Ai o atitudine pe care as vrea o sa vad la multe dintre fetele „grase” care se ascund in „saci” in loc de haine si intra in depresii din cauza asta. Tu daca esti grasa – esti o vaca imputita si nesimtita, el daca are burta de zici ca iese o gradinita de copii de acolo – e mare macho.

    1. m-am ascuns in haine si poate am s-o mai fac, dar am inteles ca cine ma accepta, ma accepta asa si gata. Restul oamenilor, care sunt atat de superficiali incat sa judece dupa kilograme, sigur nu m-ar placea nici daca as fi slaba pentru ca oricum ei sunt buricul pamantului. Iti multumesc pentru sustinere.

  5. Răspunde

    Ahhh. Sunt satula de prostia unora care se cred buricul pamantului si de fapt sunt nimicuri care isi dau aere. Mie cateodata imi vine sa te bat, Cristinooooo. Nu trebuie sa-ti pese de ce spun unii. Sa stii ca eu chiar apreciez fetele plinute care au curaj sa prezinte tinute. Stii de ce? Pentru ca nu sunt pe lumea asta numai slabanoage si aceste fete plinute chiar au nevoie de ajutor sa gaseasca o tinuta adecvata si sigur apreciaza mult mai mult sfatul/sugestiile de la o alta fata plinuta. Cele mai reale sfaturi si utile vin de la aceste fete care au curaj sa se arate asa cum sunt, nu de la cele care presupun cum ar trebui sa fie. Asa te vreau, sa le dai peste bot si sa continui cu ceea ce iti place.

    1. Dupa 7 ani e greu sa ma mai las de scris. Desi de obicei ma subestimez, in materie de scris si blogging imi place sa cred ca am evoluat si ca ofer ce trebuie, deci nu renunt.

    • barbalata mirela
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Doamne! Noi ne am tampit cu totii. De cand cu moda asta cu blogurile parca nu mai suntem cu picioarele pe pamant.
    Poti sa fii top model si sa ai un caracter infect . Nu fizicul conteaza.
    Eu zic sa iti vezi de drumul tau si sa privesti inainte, fa ce iti place, fii fericita chiar si cu lucruri marunte. Si fa blogging in continuare.

    1. Multumesc pentru sustinere, Mirela. E loc pentru fiecare.

  6. Răspunde

    No, ce iti veni si tie acum :)))
    Ce treaba are una cu alta? Nu stiu cine si ce a scris dar stiu sigur ca una dintre bloggeritele foarte cunoscute si curtate de la noi, de pe nisa de fashion nu arata chiar ca o scobitoare.
    Si da, se pozeaza fata, isi pune pozele pe net, ne invata cum sa ne imbracam daca avem ceva kg in plus etc. So… chill out :)) Si … scrie cum si de unde te imbraci ca si eu am nevoie :p

    1. Pai sa stii ca eu nu prea am haine de la firme mari si mai bine zis nu am haine asa multe. In toti anii trecuti am evitat colaborarile din afara ca sa nu fiu nevoita sa ma pozez sa rada cineva de mine. De anul asta accept tot ce prind.

    • Gradinariu Madalina Petronela
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Bravo! Am citit un articol recent de al tau in care spuneai ca ai crescut la tara , probabil ca stii vorba aia: ”sunt grasa, da ! Si ce am mâncat din podul tau?” Nu baga in seama. Rautatea nu are limita. Unii oameni nu stiu decat sa jigneasca si sa faca rau. Pur si simplu asta stiu sa faca. Vorbesc despre oameni pe care poate nici nu ii cunosc personal, insa asta nu ii opresc sa jigneasca

    1. Eu atata stiu ca n-am mancat la masa lui, nu merge el cu mine la medic, n-a stat el cu mine in toate noptile cand mi-a fost rau, nu i-am cerut sa ma ia de nevasta… deci duca-se.

    • Carmem
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Pufoasa sau nepufoasa, ceea ce iese in evidenta de la primele cuvinte, scrieri, este ca esti o pers educata, cu bun simt si cu pareri pertinente, oricand esti libera sa iti exprimi parerea asupra oricarui subiect fara nici o constrangere. Pe baza vorbei:’ Apa trece, pietrele raman’ multora le place sa manance rahat, rahat vor primi.

    Spor la scris si zambit! Cu cat zambesti mai des celui care vorbeste aiurea decat tine si nu ii dai replica, cu atat il debusolezi mai mult.

    1. nu vreau doar sa-i debusolez, vreau sa simta ca nu pot trai in prezenta mea, vreau sa simta ca le crapa ficatul cand ma vad atat de grasa si avand curaj sa ma arat lumii.

    • Albu Steluta Georgiana
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Sincer…cred ca ai dreptate la faza aceea cu cei care fac comentarii despre frumusetea/urâțenia/subcultura altora cu frustrarile lor proprii.Ignora-i!Esti o fata pe cinste!

    1. Iti multumesc. Nu stiu daca merit aprecierea ta. Am si eu nebuniile si defectele mele.

    • Gănțoi Alina Tatiana
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Foarte bine spus! Si eu ma confrunt cu „parafa” de grasa. Mai ales din partea sotului care nu ma va accepta in veci asa cum arat acum. Deja m-am obisnuit cu gandul ca nu vom mai avea viata intima. Sunt horror ptr el. Nu am ambitie deloc si nici metabolismul nu ma ajuta. Arderi ioc. Si ce sa fac acum? Sa urc scari zilnic ? Sa mananc iarba? Sa respir aer gol? Sunt momente in care simt ca o iau razna. Baietelul de 1 an ma tine pe loc sa nu iau campii.?

    1. Din pozele de pe Fb eu nu te vad grasa. deci banuiesc ca ai un surplus mic de kg si domnul sot ar trebui sa priceapa ca mai dureaza pana iti revii dupa sarcina, ca nu toate suntem Elena Gheorghe.

  7. Răspunde

    Cristina, bine punctat. Chiar daca domeniul acesta nu ma reprezinta, stiu doar generalitati, apreciez materialele sincere, iar tu chiar ai talent de narator. Ce mai conteaza un kg in plus, atitudinea este la putere. Cu sau fara sticks-uri, sa stii ca nu mor caii cand vor cainii.

    1. Multumesc. Faptul ca 2-3 oameni au inteles ce am spus, chiar imi da curaj, nu doar pe blog, si si in viata de zi cu zi. N-am sa mai pun capul jos cand cineva ma priveste insistent.

  8. Răspunde

    Asta mi se pare cel mai amuzant, când cineva îşi permite să vorbească despre altcineva fără să se uite în oglindă pentru o secundă. În special bărbaţii, dar nici femeile nu sunt departe.
    Acum ceva ani, când am avut mai multe kilograme în plus, primeam porţia de jigniri periodic. Niciodată nu m-a lăsat inima să le spun: „hei, tu te vezi cum arăţi ? nu cred că e cazul să te preocupe persoana mea, chiar nu esti perfect, ba mai degrabă neplăcut din multe privinţe.”
    Nu am putut. Mi-a fost milă, m-am gândit că doar atât poate, de ce să fiu şi eu aşa ? Şi oricum, mi se pare un lucru josnic să mă leg de fizicul unui om, chiar dacă el o face.

    Cât despre ce ar trebui sau nu să faci cu blogul tău, vreau să-ţi spun că prefer să citesc un blog generalist, mai puţin unul anost de beauty&fashion. Găsesc mai multe informaţii care mă interesează. Din păcate sau fericire, nu sunt genul obsedată de trendul beauty, mă descurc singură la partea asta.

    Şi cred că tu poţi să scrii despre ce vrei. Nu e treaba absolut a nimănui. Aş încerca oricând ceva ce ai recomanda pe blog, dacă mi s-ar potrivi.

    Te pup !

    1. Laura, iti multumesc si ma bucur ca ai reusit sa scapi de surplusul de kilograme (asta am inteles). Nici eu nu am zis-o niciodata in viata de zi cu zi (treaba aia cu uita-te cum arati tu intai), dar uneori imi vine sa o fac.

  9. Răspunde

    Mai vazusem o postare in urma cu ceva timp in care un alt blogger ataca fetele cu kg in plus, iar alta mai recent in care una se credea miss Univers si le critica pe „uratele” ca prezinta produse pentru machiaj. Dupa ce ca e proasta mai e si foarte proasta. Scuza-mi repetitia. Dar o luam logic. Produsele de machiaj nu au ca rol principal infrumusetarea? Adica de ce ar avea una frumoasa de la natura nevoie de produse de infrumusetare. Efectul e wow cand vezi diferenta inainte si dupa fix la una care nu are un ten perfect, buze carnoase, ochi mari sau par nu stiu cum… Deci… despre ce vorbim?
    Referitor la „feşăn”! Bai, eu una vad lucrurile asa: pe planeta asta sunt fete grase sau foarte slabe, inalte sau scunde, cu diverse probleme ale pielii… dar toate avem NEVOI! Nimeni nu e perfect. Nici macar persoanele de se dau mari frumuseti dar sunt urati/urate cu spume. (noroc cu industria cosmetica si filtrele de pe telefon – hai ca am zis-o). Sunt fete plinute care chiar se inspira de la alte fete plinute. Care-i problema lor? Daca prezinti o rochie in toata splendoarea ta, e clar ca te adresezi fetelor mai plinute nu la o scobitoare. Deci eu mor pe tampitii care se baga peste „alt public”. E ca si cum as intra intr-un magazin unde se vand cuie si sa cer ciocolata. Apoi sa ma mai si supar si sa fac scandal ca nu gasesc ciocolata intr-un magazin de feronerie. Asa ca nu stiu ce ii f@#& grija! Dar asa e romanul! Pana nu arata cat e de prost nu se lasa.
    Dar gura lumii nu poate fi oprita asa ca nu ramane decat sa ignori si sa mergi pe drumul tau!
    Pfiiiiu, am citit articolul tau de pe telefon si abia asteptam sa intru de acasa sa comentez!

    1. de-ar gandi toata lumea ca tine, ce viata fericita as avea! Nu-i de mirare ca m-am simtit bine in compania ta in scurtul timp petrecut impreuna.

    • Bratu Gabriela
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Nu stiu cine si de ce te.a suparat, dar mie mi se pare normal sa nu te bagi in treaba omului si sa nu jignesti aiurea indiferent de om. Am ajuns sa judecam totul dupa fizic si asta nu e ok deloc!

    1. Din punctul meu de vedere se numeste tot discriminare.

    • Lamiita Petre
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Ce m-ai uns la suflet cu articolul asta. Stii de ce te discuta pe tine si nu ma discuta pe mine, care sunt la fel de grasa si pe deasupra mai sunt si batrana? Baiii…. si am si eu blog, ce puii mei, desi sunt boata ,daca ma bagi la tehnica. Ce dracu sa fac , eu am facut la scoala ore de „atelier”doi pe fata, doi pe dos” .Voi stiti? Habar n-aveti ? De ce am blog daca nu ma pricep? Ete de aia, „ca sa traiesc si eu „- cum spunea de curand un mare boss in viata. In tine gasesc concurenta, fato, tu le stai in cale. Ha, ha, ha … Ma opresc aici, desi …. cate-as mai avea de zis…

    1. hai ca ai reusit iar sa imi pui un mare zambet pe fata. Bravo noua ca avem si blog si fundul mare!

    • Tatiana Sorina
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Aoleu draga mea,ar mai vrea ei sa traiasca o viata sa aibe sufletul tau,ai un suflet mare si asta face cat zece „frumuseti” la un loc. Eu una nu mi-ar place sa fiu slaba,doamne fereste si chiar te rog sa ti minte cat traiesti tu…… nu ai mancat la usa lor,cine te iubeste te iubeste asa cum esti.Suntem frumoase,avem ten frumos,nu ne festim ca „unele” sa isi ascunda strambaturile,cred ca le este frica sa se uite in oglinda nefestite. In alte tari sunt femei imense,poarta egari si le ies suncile pe afara,dar sunt frumoase si dichisite si nu se dau pe zece slabanoage.

    1. Multumesc, Tatiana.

  10. Răspunde

    Banuiesc cine te-a suparat. Pai tu pentru astfel de persoane iti consumi energia? Eu cred ca aici este vorba despre invidie din partea lor. Cum sa isi mai aduca si ei trafic pe blog daca nu se iau aiurea de oameni? de fapt, doar asta stiu sa faca. Mananca nesimtire pe paine.

    1. Intr-un fel ai dreptate, ca nu trebuia sa ma doara ce a zis omul ala, dar articolul e mai mult pentru mine, e o replica pentru toti nesimtitii din lumea asta si o promisiune pe care mi-o fac mie insami ca nu-i mai las sa ma faca sa-mi fie rusine ca sunt cum sunt.

  11. Acum am ajuns pentru prima oara la tine pe blog. Felicitari pentRu curajul de a spune lucrurilor pe nume! Te voi urmari de acum inainte! Bravo! Ai pus degetul pe rana;)

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 10/08/2017
    Răspunde

    Super articolul,imi place!Le spui lucrurilor pe nume! Nu fizicul conteaza ci sufletul!Si apoi fiecare e dat asa cum e dat,de ce sa-si bata joc de tine?Cei care scriu lucruri urate despre cei plinuti daca ar fi in pielea lor le-ar placea sa-si bata joc altii de ei? Cred ca nu,s-ar simti naspa si atunci sa vezi insulte si ce gura au! Mie imi place asa cum esti,imi place cum scrii,articolele tale imi plac,imi esti draga asa cum esti! Tot inainte draga Cristina chiar daca unii nu suporta sa le spui adevarul in fata pentru ca adevarul doare!

    1. Va multumesc mult pentru sustinere.

    • ghelbere elena
    • 10/08/2017
    Răspunde

    Doamne, cat te iubesc pentru acest articol! Nu am blog, deci nu scriu si nu dau sfaturi, dar probleme cu greutatea am si nu mi-a fost niciodata rusine de cum arat. Ma plac asa cum sunt. Sunt grasa dar cat e vara le lunga port pantaloni scurti si maiouri. La inceput ma barfeau vecinele, dar acum daca intr-o zi iau o fusta sau o rochie pe mine ma intreaba ce am patit. In concluzie nu te mai lua dupa ce spune concurenta. Daca te vorbesc de rau inseamna ca le este frica de tine.

    1. esti o curajoasa. Eu doar in curte port maieu si pantaloni scurti. Pe strada nu ies niciodata asa.

    • Iacob Elena
    • 10/08/2017
    Răspunde

    Un om cu mintea sanatoasa si fara frustrari te trateaza cu acelasi respect indiferent de cum arati!

    1. Asta zic si eu. Daca ar avea treaba si o viata personala multumitoare, nu s-ar mai lua de altii.

    • nicolae claudia
    • 10/08/2017
    Răspunde

    chiar daca am ceva kg in plus, ( pe unele am reusit sa le dau jos), eu ma consider o persoana normala. am avut momente in care ma uitam in oglinda si imi era teama sa nu se sparga..dar mi-am dat seama ca eu ma iubesc asa cum sunt..ma simt bine in pielea mea si ma iubesc pe mine.

    1. Din cate am retinut eu, tu esti si mai inalta, deci ai un avantaj din punctul asta de vedere.

    • Aly
    • 11/08/2017
    Răspunde

    Te ador, imi place mult articolul! Ai zis super bine si ultima fraza e geniala!
    Am scris si eu un articol despre asta, sper sa il citesti dupa ce vezi titlul: http://makeupswan.net/2017/07/12/bloggeritele-de-beauty-trebuie-sa-fie-frumoase/
    Te pup

    1. Multumesc, Aly. Acum lecturez articolul tau 🙂

    • Mara
    • 14/08/2017
    Răspunde

    HA!
    Sunt si grasa si batrana si port egari pentru ca ma simt bine in ei! O sa pun poza pe fb sa moara cei/cele ce nu le convine. Am pus si cateva poze in costum de baie, in mare, una chiar si ca poza de profil, in urma cu vreo 2 ani…Atata timp cat s-o gasi macar unu sa comenteze inseamna ca tot mai atrag privirile, NO? :)) Acum de nu ma lauda cum arat e pentru ca nu sunt pe gustul lui dar nu stie ca pe mine nu ma intereasa el nici cum arata si nci ce gusturi are – nu prezinta interes deci trec mai departe fara sa-l privesc…
    Tu stii cat de mult te apreciez de multi ani, iar blogul tau e cel mai citit de mine dintre cele trei pe care intru inca.
    Selectia functioneaza si daca sunt si muste care trag la rahat asta arata ca-si are si el locul lui cu conditia sa ramana in haznaua proprie.
    Aici nu are ce cauta, nu-i de nasul lui!
    Ai luat atitudine, e bine! Astept urmatorul pas : sa-i ignori ca nu merita atentia ta nicio secunda!
    Lumineaza-ti iarasi chipul cu zambetul tau dulce, te rog :*

    1. de fiecare data reusesti sa imi redai optimismul si iti multumesc pentru asta. As vrea sa am curajul tau, dar ma stii prea bine si stii cat de greu imi este sa ies din ale mele. Stiu ca omul nu merita atentie, am si zic ca articolul e mai mult pentru mine, e un fel de promisiunea, un legamant cu mine insami.

  12. Răspunde

    Sunt batrana si zgarcita si normoponderala si cu o burta pentru care depun eforturi de peste 9 ani sa o „aranjez” un pic si ma imbrac la mana 2a cu ce imi place.
    Fericirea si linistea interioara vin din interior, nu din exterior.
    Ignora-i. Si bucura-te ca e singurul defect care ti l-au gasit – restul sunt prea mici pt a fi remarcate.

    1. Imi vine sa te pup pentru cat de frumos ai zis-o, pe bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares