3 produse Apiterra de care m-am îndrăgostit

produse apiterra testate (apa micelară, crema de mâini si serul intensiv restructurant)

Cosmeticele pe bază de produse apicole mi-au plăcut dintotdeauna, am avut și am mare încredere în ele. Nu putea fi altfel. Am copilărit într-o familie în care femeile se îngrijeau cu măști cu miere și lăptișor de matcă. Prin urmare, atunci când îmi ies în cale produse cosmetice noi care au astfel de ingrediente, trebuie neapărat să le încerc, dorindu-mi să descopăr în ele soluții bune de îngrijire, pe care să le folosesc pe termen lung și pe care să le pot recomanda. Așa a început relația mea cu minunatele produse Apiterra.

Apiterra este un brand românesc dedicat producției de cosmetice pe bază de produse apicole. Se laudă cu ingrediente active de cea mai bună calitate, naturale în proporție foarte mare (de peste 97%, unele ajungând chiar la 99%). Fiind produse la rece, lipsite de ingredientele nocive de care toți căutăm să ne ferim (parabeni, coloranți, flatați, sulfați, etc), bazate pe puterea magică a mierii și a lăptișorului de matcă, pe rețete îmbunătățite și testate de ani de zile, produsele Apittera nu au cum să nu te atragă. Am testat și eu câteva dintre ele și trebuie să vă spun că am fost impresionată de ce am descoperit. Dintre ele, trei mi s-au potrivit 100%. Despre ele vă voi vorbi astăzi.

Tipul de ten pe care am testat produsele este unul gras, cu tendință acneică și atopică, extrem de sensibil.

Crema de mâini Apiterra

Am pus-o pe primul loc pentru că a devenit rapid preferata mea, dar și a soțului meu. El este mult mai exigent decât mine în privința cremelor de mâini și veți afla imediat ce este de plăcut la crema de mâini Apiterra.

La capitolul compoziție, de bază sunt mierea de salcâm și lăptișorul de matcă, ambele bio, de proveniență autohtonă. Pe lângă ele, mai avem cătină, unt de shea și unt de cacao. Asta vorbind despre ingrediente de bază, active. Lista completă a ingredientelor o găsiți pe site-ul apiterra.ro. Important este rezultatul – un produs în proporție de 98% natural.

Crema de mâini Apiterra

Crema de mâini se absoarbe foarte repede în piele, fără să lase urme grase sau peliculă cerată, alunecoasă (cum am pățit cu alte produse de acest tip). Pielea devine imediat moale, elastică, fără urme de uscăciune Ceea ce este minunat la ea, este că efectul de hidratare, catifelare, nu este unul de moment, ci unul de durată. În plus, e genul de cremă pe care o poți aplica liniștit chiar și atunci când ai mici leziuni ale pielii (soțul mereu se alege cu zgârieturi și răni pe la muncă) pentru că nu ustură, nu irită. Dimpotrivă, are efect calmant și grăbește vindecarea, prin proprietățile vindecătoare, antiinflamatoare, regeneratoare și hrănitoare ale ingredientelor enumerate mai sus.

Prețul cremei de mâini Apiterra este de 30 de lei/ tub de 75 ml. Momentan este la reducere pe apiterra.ro, la 25 de lei.

Apa micelară Apiterra

Pe lista cu produse Apiterra preferate intră și apa micelară de la acest brand, un produs natural în proporție de 98%, pe care îl folosesc de mai bine de o lună de zile pentru a-mi curăța tenul. Formula pornește de la aceleași produse apicole care se regăsesc în toate produsele acestui brand: mierea de salcâm bio și lăptișorul de matcă bio românești. Pe lângă ele, apa micelară mai conține și aloe vera, apă de albăstrele bio și apă de trandafiri bio. Lista completă de ingrediente este disponibilă pe pagina apă micelară Apiterra.

Apa micelară Apiterra

Această apă micelară are un miros extrem de plăcut, discret, de trandafiri. Senzația din timpul utilizării este plăcută și datorită mirosului, dar și pentru că are un efect răcoritor, nu ustură, nu deranjează la ochi (se poate folosi fără probleme și pleoape, dar fără a lăsa produsul să intre în ochi). Demachiază bine și rapid (referindu-ne la machiaj obișnuit, nu waterproof, pe care nu îl folosesc, deci nu pot spune că îl curăță și pe acesta). Nu lasă pielea lipicioasă și nu irită.

După demachiere, pielea nu este doar curată și hidratată. Cam toate apele micelare fac asta. Ceea ce oferă în plus apa micelară Apiterra este o reîmprospătare pe care nu am experimentat-o până acum. Practic, pielea se simte ca după aplicarea unui tonic. Nota 20 pentru asta!

Prețul apei micelare Apiterra este de 34 de lei/ recipient de 200 ml. Momentan este la reducere pe apiterra.ro, la 28 de lei.

Ser intensiv restructurant Apiterra

L-am lăsat ultimul, dar este produsul care mi-a plăcut cel mai mult, deși mă așteptam să-mi placă cel mai puțin pentru că alte seruri folosit anterior s-au dovedit prea grase pentru tenul meu. Serul Apiterra este altfel, este magic, fără exagerare, având în vedere că este și aproape 100% natural (99%, mai exact).

Ser intensiv restructurant Apiterra

De ce este cel mai bun ser intensiv restructurant folosit până acum și de ce îl voi recumpăra?

datorită ingredientelor sigure și eficiente (miere și lăptișor de matcă bio din Transilvania, peptide naturale, coenzima Q10, acid hialuronic pur, extract din vin de gheață). Lista completă cu ingredientele este disponibilă aici.

– pentru că este ușor de aplicat. Se dozează cu pipeta și nu curge, ca un ulei, pierzându-se printre degete. Este lichid, dar puțin gelatinos.

nu este uleios aproape deloc și, prin urmare, nu are efect comedogenic asupra tenului meu gras.

se absoarbe rapid în piele, nefiind nevoie de minute întregi de masaj.

– lasă pielea puțin lipicioasă, dar deloc grasă, fiind primul astfel de ser după care pielea mea să-mi permită să aplec și o cremă, fără a avea senzația de alunecare.

rezultat vizibil imediat. După aplicare, pielea devine instantaneu mai elastică, mai fină, mai netedă, lucru care se simte, dar se și vede.

Nu știu dacă pe termen lung face ce spune, să reducă vizibilitatea ridurilor, deși îl folosesc de peste patru săptămâni. Nu număr ridurile și nu le măsor. Ceea ce pot garanta este un plus de fermitate, de hidratare de durată, de luminozitate. Mult mai multe decât am sperat să obțin.

Prețul serului intensiv restructurant Apiterra este de 58 de lei/30 ml. Momentan este la reducere pe apiterra.ro, la 49 de lei.

Cam asta ar fi, pe scurt, experiența mea cu apa micelară, crema de mâini și serul intensiv restructurat de la Apiterra. Alte produse Apiterra pe care le-am încercat și vi le pot recomanda din punct de vedere al ingredientelor sunt crema hidratantă de față și crema pentru conturul ochilor. Tenului meu nu s-au potrivit, fiind ceva mai grase decât ce folosesc eu în mod obișnuit, dar sunt sigură că tenurile normal și chiar uscate le vor adora.

Produsele Apiterra pot fi achiziționate din plafare, farmacii (inclusiv din Farmaciile Tei) sau direct de pe site-ul producătorului – apiterra.ro, unde aveți transport gratuit la comenzile de peste 150 de lei.

Vouă vă plac cosmeticele pe bază de apicole?

Produsele Apiterra au fost primite gratuit spre testare, însă sper să înțelegeți că asta nu influențează în niciun fel impresiile mele. Secțiunea Colaborări de pe blog atenționează destul de clar orice colaborator că, în urma testării unui produs, dacă am nemulțumiri, voi scrie despre ele.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 16/09/2019
    Răspunde

    Nu am folosit niciodata produse din această gamă dar sunt sigură că sunt foarte bune și din câte văd și accesibile

      • Asaftei Simona
      • 18/09/2019
      Răspunde

      Produse minunate și un preț foarte bun ??!

    • Valeria Chertes
    • 16/09/2019
    Răspunde

    Sunt tare curioasa cum sunt aceste produse.

    • CATALINA SORA
    • 16/09/2019
    Răspunde

    Nu am folosit niciodata aceste produse dar sunt curioasa de crema de maini mai ales ca este timpul pentru ea, intotdeauan toamna imi simt mainile mai uscate decatd e obicei

  1. Dintre aceste produse prezentate de tine, serul mi-ar placea tare mult sa-l incerc.

    1. Răspunde

      Imi plac cosmeticele apicole si chiar folosesc si in prezent. Nu stiu cum de mi-a scapat serul acesta ai chiar sunt foarte curioasa despre efectele sale asupra tenului meu.

  2. Răspunde

    Par tare bune și am ceva timp de când îmi tot propun să le încerc. După acest articol, nu voi mai amâna prea mult, cu siguranță.

  3. Eu ador produsele cosmetice cu miere. Am folosit si eu un astfel de ser, de la alta firma si chiar a facut minuni. L-am pus si pe asta pe lista, m-ai facut curioasa.

      • Tatiana Sorina
      • 22/09/2019
      Răspunde

      Sunt perfecte, minunate! Eu chiar caut tot timpul,cât mai naturale. Bun articol!

  4. Serul restructurant l-am folosit si eu. Chiar mi-a palcut tare mult si se vad diferentele daca este utilizat cu regularitate.

  5. Imi plac cosmeticele pe baza de apicole insa de la acest brand nu am incercat inca. Am citi multe impersii pozitive despre ele incat imi doresc sa le incerc curand. Fiecare dintre produse cred ca mi s-ar potrivi.

  6. Sunt foarte interesante produsele recomandate de tine. Unde se pot gasi? As vrea sa le incerc consistenta inainte de a cumpara.

  7. Răspunde

    Folosesc si eu produsele lor si serul m-a cucerit, desi nu pot sa spun ca rstul produselor ma lasa indiferenta. De fapt imi place mult textura acestuia, dar si cum se simte pe ten

  8. am folosit si eu anumite produse apicole si pot spune ca mereu am fost incantata de ele. e adevarat, nici tenul meu nu e cel mai pretentios de pe lume!

    • Mihalcea Sorinela
    • 20/10/2020
    Răspunde

    Crema de maini Apiterra , pe care am descoperir-o intamplator la farmacia Tei , este minunată. Nu am cuvinte sa o descriu .Credeti- ma ca am folosit zeci de creme de mâini. Intra usor in piele si lasa mainile catifelate nu unsuroase.Sper sa gasesc si la Bacau produsele Apiterra
    Vreau sa folosesc si celelale creme si mai ales serurile.Sunt sigura ca sunt excelente.Va multumesc ca existati si faceti lucruri de calitate excelenta! Va doresc sanatate si succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares