Giorgio Armani Acqua di Gioia – review

Apa de parfum Acqua di Gioia Armani

Mi-l doream de ceva timp. Ba îl puneam în coș, ba îl scoteam, dar dădeam mereu peste el pe wishlist. Într-un final, am decis să mi-l iau, mai ales că, în afară de Down Town Calvin Klein, Katy Perry’s Mad Love și Guess, nu mai aveam alte parfumuri de vară, eu fiind mai degrabă atrasă de aromele oriental-lemnoase, puțin prea grele pentru sezonul cald. Aveam nevoie de un parfum fresh, care să-mi dea în primul rând o stare bine și să simt că se potrivește stilului meu, să nu fie prea puternic, prea elegant sau prea luxos. Și testasem apa de parfum Acqua di Gioia Giorgio Armani într-un magazin, și păruse ce trebuie. Numai că în acel magazin era prea scump. Eu mi l-am comandat online de la Notino.

De ce Acqua di Gioia?

Este un parfum care m-a atras prin designul sticluței, simple, transparente. Îmi place să cred că și eu sunt simplă și transparentă. What you see it what you get! Extrem de bine a ales Armani acest model, această culoare bleu-ciel, care te trimite cu gândul la cerul senin și apa mării, la vară, la vacanță.

Acqua di Gioia parfum Giorgio Armani

M-a cucerit prin combinația unor note care rezonează perfect cu mine. Nu cade în niciuna dintre extreme. Este puțin dulce, puțin citric, puțin floral, dar are și arome lemnoase pe care le ador. Deși la primul puf nu părea pentru mine, cu aroma citrică destul de puternică, acompaniată de note de mentă, după câteva minute, nasul meu a devenit interesat când s-a întâlnit cu aromele de iasomie și bujor, ca note de mijloc în acest parfum. Sunt fan parfumuri de iasomie. Apoi s-a simțit de-a dreptul răsfățat, când cedrul a devenit tot mai pregnant.

Este un parfum ideal pentru vară, lejer, plăcut, ușor de suportat, atât pentru zi, cât și pentru seară, atâta vreme cât nu vorbim de ținute foarte sofisticate. Este un parfum care pe mine mă liniștește, care știu sigur că nu poate agasa pe nimeni, fiind destul de discret, dar care, în același timp, nu poate trece neobservat.

Este feminin, dar nu cât să țipe că nu se potrivește unei vestimentații casual care uneori mai ia și accente sport. Îți dă încredere în tine, îți dă o stare de bine, îți împrumută din dulceața lui. Aduce și transmite bucurie.

parfum de vara Acqua di Gioia

Cât persistă Acqua di Gioia?

Prima dată când l-am testat, era iarnă. A rezistat mai bine de 8 ore pe piele. Acum, rezista undeva la 5-6 ore pe pielea mea, în condițiile în care eu transpir destul de mult. Unii ar fi tentați să spună că poate parfumul comandat acum nu este original. Nici vorbă de așa ceva. L-am verificat. Problema este că persistența unui parfum este influențată de foarte mulți factori. Unul ar fi anotimpul: iarna parfumurile persistă mai mult. Pe haine, mirosul rezistă și 2-3 zile! Depinde de fiecare dintre noi, de pH-ul pielii, de gradul de hidratare al acesteia.

Acqua di Gioia – promoție la Notino

Care este singurul lucru de care-mi pare rău la această achiziție? Că mi-am luat varianta de 30 ml și nu una mai mare. Dar, când l-am comandat eu, nu era la ofertă pe Notino varianta de 100 ml. Acum este și are un super preț. Este cu doar 40 de lei mai scumpă decât cea de 50 ml și cu 100 de lei mai scumpă decât cea de 30 de ml. Asta pentru că la sticluța mai mare au reducere 39%.

În plus, începând de azi, 26 iunie, la cumpărarea de produse ale brandului Giorgio Armani de peste 285 de lei, primiți cadou un gel de duș pentru bărbați la 75 de ml și un mini parfum Light di Gioia. Să mai zic și de transport gratuit? Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

ofertă Notino brand Armani transport gratuit si produs cadou

Sper ca acest articol să-i ajute pe cei care caută păreri despre parfumul Acqua di Gioia să-și facă o idee despre el. Totuși, cel mai bine este să testați orice parfum pe propria piele înainte de a-l comanda. Este singura cale sigură de a alege ceva care să vă placă 100%. Îl testați în orice magazin și apoi vi-l comandați online, de pe site-urile de încredere cu prețuri mici, așa cum este Notino. Vedeți că pe Notino.ro puteți comanda și mostre de parfumuri, în caz că nu aveți unde să testați în altă parte!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 26/06/2019
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare.

      • Cereces Loredana
      • 27/06/2019
      Răspunde

      Cred ca este si pe gustul meu acest parfum!Si cred cu siguranta ca e un parfum ce se poarta vara!☺

        • Cristina Dragomir
        • 14/07/2019
        Răspunde

        de vara este. Pe placul tau nu stiu daca este, fiecare isi stie gusturile.

      • Cristina Dragomir
      • 14/07/2019
      Răspunde

      Multumesc pentru vizita.

    • Oana Alexandru
    • 26/06/2019
    Răspunde

    Si mie imi place mult, eu sunt fan arome fresh, citrice indiferent de anotimp, il cumpar si eu curand. Sa-l folosesti cu drag.

      • Cristina Dragomir
      • 14/07/2019
      Răspunde

      Multumesc, Oana. Nu te grabi! Tu ai deja o colectie destul de mare. Mai stai sa te prind si eu din urma.

  1. Răspunde

    Un parfum fresh caut si eu. Articolul acesta este exact ce imi trebuie. 🙂
    In general folosesc Nina, de la Nina Ricci, dar parca as vrea sa mai schimb, macar pe timpul verii. 🙂

      • Cristina Dragomir
      • 14/07/2019
      Răspunde

      Si mie imi place Nina. De fapt, sunt putine parfumurile care nu-mi plac.

    • Anghelina Irina
    • 26/06/2019
    Răspunde

    Bun la preț! Nu știu cum miroase dar dacă ajung intr-o parfumerie promit sa îl încerc

      • Cristina Dragomir
      • 14/07/2019
      Răspunde

      Abia astept sa imi spui cum ti se pare dupa ce il incerci.

  2. Îmi place review-ul tău și cred că mi-ar plăcea și parfumul. Deja mă văd cum mă parfumez. 🙂

      • Cristina Dragomir
      • 14/07/2019
      Răspunde

      Sper ca nu ai fantezii cu parfumul meu.

    • Lamiita Petre
    • 30/06/2019
    Răspunde

    Prima data am facut cunostinta cu un Acqua di Gioia barbatesc, un parfum al fiului meu, cred ca era prin liceu. Ma dadeam si eu pe furis cu el. Nu era un parfum original, erau niste sticlute care se incarcau cu parfum, nu stiu daca era oiginal, sticluta era de 10- 15 ml. mirosea demential si persista foarte mult. Tin minte ca purta si niste …. margelee din lemn, ceva pe langa gat, si intr-o zi le-a uitaat acasa. Pe mine ma inebunea mirosul de parfum si nu stiam de unde vine. Se impregnase il lemnul margelelor. Nu stiu cand va veni timpul sa mi achizitionez si eu unul dar este primul pe lista parfumurilor pe care mi le doresc.

      • Cristina Dragomir
      • 14/07/2019
      Răspunde

      unele parfumuri ne raman vesnic in suflet si in minte, nu? Si eu am patit-o, dar mi-a trecut intre timp.

  3. nu suna rau deloc! m-as baga si eu la o comanda, dar blind buy 😀 stii ca-s fana incercat arome noi pe nemirosite

      • Cristina Dragomir
      • 14/07/2019
      Răspunde

      tu esti mai curajoasa in materie de achizitii, am vazut.

  4. Nu am avut nici un parfum Armani, pana acum cateva zile cand am primit o varianta mini a unui parfum si imi place foarte mult. Atat de mult incat o sa mai caut si altele de la Armani, printre care si Acqua di Gioia, mai ales ca eu imi schimb parfumurile in functie de anotimp.

      • Cristina Dragomir
      • 14/07/2019
      Răspunde

      eu mi-am luat acum mostra de la Acqua di Air si imi place si acela.

  5. Răspunde

    Exact parfumul asta l-am ochit eu acum. Vreau sa iau si eu o mostra dar din cate zici tu cred ca as putea sa il cumpar si fara pentru ca pare genul meu 🙂

      • Cristina Dragomir
      • 14/07/2019
      Răspunde

      Eu sfatuiesc intotdeauna sa testezi, sa nu te iei dupa nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares