Calitatea L’Oréal Paris – top 3 produse preferate

produse preferate L'Oreal Paris

Una din întrebările pe care le-am primit insistent pe pagina mea de Facebook se referea la brandurile mele preferate în materie de produse de îngrijire și machiaj. Așa am ales astăzi să vă vorbesc despre câteva produse preferate de la un brand pe care sigur îl cunoaște toată lumea – L’Oréal Paris. Este un brand cu vechime, un brand care nu a încetat niciodată să ofere calitate franțuzească la prețuri accesibile.

Am folosit mai multe produse de la ei, de-a lungul timpului: șamponul Elseve Total Repair 5, vopseaua de păr Casting Crème Gloss, mai multe tipuri de creme din gama Revitalift și două fonduri de ten (Infallible și Infallible Total Cover). Despre creme am scris pe larg aici și nu cred că are sens să reiau informațiile. Din feedback-ul primit la postarea de pe Facebook pe care v-o și atașez, se pare că româncele chiar apreciază mult cremele L’Oréal Paris Revitalift, deci nu sunt singura care spune că raportul lor calitate-preț este unul foarte bun. Prețurile le puteți verifica pe Notino.ro.

Să revenim la produsele mele preferate L’Oréal Paris! Sunt 3 la număr – două produse de machiaj și unul pentru păr, mai exact o vopsea de păr. De ce ele? Ce-mi place așa de mult la ele? Vă lămuresc imediat.

Vopseaua de păr L’Oréal Paris Préférence

Sunt fan vechi al brandului la capitolul vopsea de păr. Multă vreme am folosit Casting Crème Gloss și pot spune că și aceasta este o vopsea foarte bună de păr, mai ales că nu conține amoniac și are un miros plăcut, ba chiar și prinde destul de bine pe păr și îi dă acestuia un luciu frumos. La vopseaua Préférence am ajuns din întâmplare când, vrând să plasez o comandă pe Notino, nu mi-am găsit nuanța mea la Casting Crème Gloss.

vopsea de par l'oreal paris preference brasilia

Asta a fost pe la jumătatea anului trecut și de atunci am rămas pe varianta Préférence. Prețul este cam același, mirosul nu mi se pare înțepător nici la această vopsea, culorile sunt la fel de intense și părul la fel de strălucitor, dar Préférence o bate pe Casting Crème Gloss la capitolul rezistență. La cea de-a doua, se scurgea multă culoare la fiecare baie și, după 3-4 săptămâni (depinde și de frecvența spălării părului), deja culoarea era mult estompată. Préférence pierde mult mai puțin din culoare la baie și rezistă 6-7 săptămâni (eu spăl părul la 3 zile). Cum îmi oferă acest avantaj și nu m-am confruntat cu iritații, usturimi sau alte manifestări neplăcute asociate dermatitei din dotare, se înțelege de ce a devenit preferata mea.

Corectorul lichid L’Oréal Paris True Match The One

Deși nu sunt genul de persoană care să se machieze foarte mult, câteva produse îmi sunt absolut indispensabile. Printre ele este și corectorul. Cearcăne, pete, contururi imperfecte, toate acestea contribuie la imaginea pe care nu îmi doresc să o văd în oglindă. De-asta am nevoie de corector. Și am tot încercat corectoare, atât lichide, cât și palete sau stick, dar greu mă mulțumește ceva. Unele nu fac ce trebuie, altele poate ar face, dacă aș ști eu să le aplic corect.

În timp, am ajuns la concluzia să varianta lichidă este cea mai bună pentru tenul meu gras. Dar nu tot ce e lichid arată la fel. Unele corectoare îmi irită pielea. Altele nu acoperă suficient sau acoperă dar, după vreo două ore, le văd strânse prin pliuri și ridurile evidențiate din cale afară. După mai multe încercări din zona middle-price, eu am rămas la concelear-ul L’Oréal Paris True Match The One. Motivele?

  • este foarte ușor de aplicat și suficient de pigmentat
  • nuanța Ivory 1.N se potrivește perfect pe nuanța tenului meu
corector lichid L’Oreal Paris True Match The One swatch nuanta Ivory 1.N
  • are o acoperire medie, suficientă pentru nevoile mele
  • textura este plăcută, cremoasă, dar nu grasă
  • dă un plus de luminozitate tenului
  • rezistă destul de bine, mai multe ore, fără să se adune pe unde nu trebuie.
  • prețul accesibil
corector true match si fond de ten infallible total cover L'Oreal Paris

Fondul de ten L’Oréal Paris Infallible Total Cover

Nici fondul acesta de ten nu a fost prima mea opțiune. Mai întâi am testat Infallible 24H Matte. Și acela mi-a plăcut destul de mult prin prisma efectului matifiant și a gradului ridicat de acoperire. Problema a fost că nu mi s-a potrivit nuanța (fusese primit cadou) și nici nu am găsit vreuna care să facă echipă bună cu nuanța tenului meu. Prin urmare, atunci când am descoperit într-un magazin nou variantă, Infallible Total Cover, a cărei nuanță Natural Rose mi se potrivea perfect, l-am vrut. Dar nu l-am cumpărat imediat.

Este urât ce vă învăț eu acum, dar bine pentru buzunar. Nu am să dau numele magazinului în care l-am testat, dar am să vă spun că acolo costa peste 75 de lei, ceea ce mi s-a părut mult. Prin urmare, mi-am ales nuanța la ei și fondul de ten mi l-am comandat pe Notino cu vreo 30 de lei mai ieftin.

fond de ten L’Oreal Paris Infallible Total Cover swatch nuanta Natural Rose

L’Oréal Paris Infallible Total Cover este în top 3 produse preferate de la acest brand, dar și în top 3 personal al fondurilor de ten din gama lui de preț. Are o acoperire mare (acoperă mai bine decât fonduri de ten de 3 ori mai scumpe), o textură cremoasă care permite aplicare ușoară și cu mișcări de melc (cum o fac eu), fără a se usca și a te trezi cu dâre inestetice pe ten. Matifiază perfect tenurile grase și mixte, dar nu cred că sunt singurele cărora se potrivește, fiind atât de cremos. Efectul mat nu durează toată ziua, dar ține câteva ore. În schimb, fondul de ten rămâne perfect la locul lui chiar și pentru 10 ore (atât l-am purtat eu cel mai mult, posibil să reziste chiar mai mult). Singurele minusuri sunt lipsa factorului de protecție și a rezistenței la apă și transfer, dar nu poți avea totul la un preț așa de mic.

Acum cred că este clar de ce L’Oréal Paris este pe lista brandurilor mele preferate și de ce îi sunt fidelă – am calitate la prețuri rezonabile. Și cu siguranță vor mai veni produse L’Oréal Paris de care mă voi îndrăgosti. Chiar astăzi, una dintre cititoare mi-a recomandat rujurile mate lichide de la ei și mascara Mega Volume Collagene 24h. Sunt deja pe lista de dorințe.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 28/05/2019
    Răspunde

    Și mie îmi plac produsele L’Oreal.

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      Au si pret bun si fac si treaba buna. Cum sa nu ne placa?

    • Monea Simona
    • 28/05/2019
    Răspunde

    Ce curioasa m-ai făcut…cu fondul de ten… chiar am nevoie de unul cu acoperire mare…sa le folosești cu drag

    • Anghelina Irina
    • 29/05/2019
    Răspunde

    Vreau sa încerc fondul de ten , oricum al meu e pe terminate și trebuie sa îmi cumpăr unul

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      Sper sa ti se potriveasca. Sa il testezi inainte!

  1. Răspunde

    Cred că tocmai mi-am găsit fondul de ten și corectorul cu calitățile pe care le caut. Mulțumesc pentru ajutor!

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      Sper sa gasesti un magazin sa le testezi si sa iti placa.

    • Lamiita Petre
    • 29/05/2019
    Răspunde

    Am incercat destul de putine produse de la L’Oreal dar cumparate din diverse magazine, acolo unde preturile mi se par mai mari acum cand compar cu cele de pe Notino. Ma tenteaza ce ne-ai prezentat tu aici, am incredere in discernamantul tau si as vrea sa incerc si eu aceste poduse.

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      eu sunt mama verificarii preturilor, asa nu prea cumpar de unde este mai scump.

  2. Răspunde

    Ok, m-ai convins sa incerc si eu produsele lor cu mai multa incredere. Stiu brandul, am mai folosit de la ei un ruj foarte bun, cremos, hidradant. La rujuri oricand as alege tot L’Oreal dar inca nu am incercat vopseaua sau fondul de ten si corectorul. Le trec pe lista pentru urmatoarele cumparaturi de la Notino 🙂

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      machiaje stiu ca nu prea folosesti, dar vopseaua de par chiar sper sa o incerci.

  3. Da, Cristina, neapărat să încerci rujul mat lichid.

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      Este pe lista, Cata.

  4. Si mie imi plac produsele L Oreal. Am rujuri de la ei, balsam de par si in trecut am folosit si sampoane.

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      Sampoanele le-am testat si eu si sunt faine.

  5. mie imi plac vopselurile colorista de la ei 😀 am devenit cea mai mare fana, pentru o vopsea semi, rezista foarte, foarte bine!

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      Gabi e fan vopseluri de par in general, se stie.

  6. Fondul de ten e super, corectorul il vreau. ACUM 🙂

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      acum acum? nu livreaza nimeni la ora asta.

      1. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares