Curierul care n-are bun simt

Castigasem acum o saptamana un voucher pe Ottershop.ro asa ca era musai sa fac comanda online. Zis si facut. Am navigat vreo jumatate de ora, mi-am ales produsele, am executat frumos cont si am plasat comanda.
 
Pana aici suna frumos. La 8:40 azi dimineata imi suna telefonul. Curierul ma asteapta in fata portii sa imi livreze coletul. Ca om care isi cunoaste datoriile, stiam ca voucherul imi acoperise doar produsele si ca trebuia sa platesc transportul, 14 lei, dupa cum arata si imaginea alaturata. Am pus deoparte 16 lei inca de ieri. Am zis sa ii las si baiatului de o cafea. Sa nu fiu oaie cu sorici. Dar azi nenea curierul mai sa imi smulga coletul din mana ….ca eu am de plata 18 lei nu 14. I-am spus ca nu are dreptate si ca daca e pe asa ca sa nu isi faca probleme, sa sune la expeditor sau sa ia coletul si sa revina in alta zi cand e bine informat. E nevoie sa spun cum se uita vecina (pensionara) la mine? Curierul , vadit nervos ca nu ii iesise pasenta, mi-a tras o privire de imi venea sa mor eu de rusine , desi el trebuia sa fie cel rusinat. Mi-a intins coletul in scarba A trantit usa masinii si dus a fost, fara „buna ziua”, fara „multumesc”. Haideti sa fim seriosi, daca intr-adevar i-as fi datorat 2 lei in plus credeti ca pleca fara ei? Eu nu cred. Si …nu aveam de unde sa ii fiu datoare . Comanda mea spunea clar. Total de plata 14 lei. A incercat si el …. probabil ca isi ia cafeaua dintr-un loc unde e mai scumpa si nu ii ajungea ce ii dadusem eu. Daca as fi avut …i-as fi dat poate mai mult. Desi, nu stiu daca merita.
 
 
Slava Domnului ca nu-s toti asa lacomi si ca majoritatea celor care mi-au livrat pana acum un produs sau altul, mi-au multumit frumos pentru putinul pe care li l-am putut oferi. Dar, in general cei de la Fan Courier (de la ei era si curierul de azi), considera ca li se cuvine mult mai mult. Daca-i pe asa si asa ii invata angajatorul, atunci il rog foarte frumos sa afiseze pe site si lista cu „atentiile” admise. Sa stim si noi!

 

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares