Unde dai si unde crapa

piese auto
piese auto
Cine are masina si o si plimba stie ca din cand in cand, la fel ca omul, trebuie sa mearga la controlul medical obligatoriu. Asta am facut si eu luna trecuta cu Loganelul meu.
 
L-am apucat frumos de volan si l-am dus la revizie, prim data data doar sa facem programare. Ne-am interesat ce si cum se verifica, ce trebuie schimbat, am cerut o oferta de pret si am tras concluzia ca pretul filtrelor de aer si polen si al placutelor de frana erau cam scumpe la „cabinet”. Ni s-a spus ca putem merge cu „reteta” la alta farmacie si luam piesele si la clinica de masini se face doar transplantul si mai scutim niste bani. Asa mi-am luat iar Sobolanul de manuta si am pornit catre un magazin pe care il stiam mai ieftin intr-ale lumii auto. Nu mai trecusem de mult pe acolo. De unde era sa stiu ca dupa 15 minute de stat in trafic pentru doar 2 kilometri, o sa gasesc geamurile magazinului baricadate cu ziare si un usa mesajul „inchis pentru renovare”? Pun mana pe telefon si imi sun varul sa imi recomande el alt magazin din zona unde sa gasesc piese auto la un pret care sa nu imi zguduie buzunarele. Fix cand imi explica el pe unde fac la dreapta si a cata la stanga, ma trezesc tras pe dreapta de un nene politist care nu a agreat faptul ca vorbeam la telefon si nu aveam nici centura pusa. Ce rost are sa ii explici ca ai carkit dar la nervi nu iti mai dai seama si pui mana direct pe telefon? El stie una: amenda. In timp ce el scrie, eu ii urez de bine in gandul meu. Ce face omul cu mana lui …. lucru manual se cheama. Imi iau procesul verbal, prima la dreapta si a 3 a la stanga si gata am ajuns. Piesele vin rapid intr-o plasa si bonul de casa impreuna cu ele. Buna treaba am facut economie de vreo 60 de lei fata de pretul de la service. Adaug amenda de 120 de lei si bag de seama ca de fapt le-am scos mai scumpe cu 60 de lei. Ma pricep la afaceri. Unde mai pui ca am pierdut si vreo ora si jumatate.
 
Concluzia? Graba strica treaba. Daca as fi cautat si eu sa vad ce preturi bune sunt la acest magazin de piese auto online, as fi stat linistit pe scaun facand o comanda online, economia nu ar fi devenit de fapt gaura in buget. Ba, mai mult decat atat, „riscam” chiar sa castig un plin pe care masina mea nu l-a mai vazut de mult. Lumea Auto iti face plinul lunar! Cumpara orice produs si esti inscris automat in campanie! Campania se deruleaza lunar si castigatorul este extras lunar pe data de 1 a fiecarei luni. Detalii despre campanie aici.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares