Mesaj catre iepuras

N-am avut alta treaba anul asta decat sa ii scriu domnului Iepuras de Paste. M-am muncit cateva ore, i-am scris o scrisoare frumoasa, am stat vreo ora la posta la coada sa cumpar timbre si am trimis-o. Nu va dau adresa ca nu-s birou de informatii. Nu-i cerusem eu asa multe. Iata ca primesc raspuns de la el:

iepuras de paste

„Buna,,, Se fasi? Sunt eu, iepulasul. Zi se-ai vlea sa-si aduc de Pasti? Sosoni? Si mai se? Silop d tuse? Asa si,,, Se? aaa,,, Un seslong? O muzicusa? Blavo… Altseva? O sorbisa de vacusa?,,, O sitlonada? Ok, am notat, o sa volbesk cu MOS CRASIUN si poate la Ialna. Aku se cledeai? Ca eu pot sa cal atatea? Se? Esti sisi? Paste felisit!””

Nu m-am putut abtine si i-am scris urmatoarele:

„Mai iepurasule,

 
Am trebaluit o saptamana intreaga pentru tine, sa te astept cum se cuvine. Curatenie prin toate colturile, cozonaci, pasca, drob, oua in 5 culori; mai lipsea sa iti dau sufletul din mine. Si tu … nimic! Pai cum e posibil? Sa stii ca te iert dar sper sa iti repari greseala la anul. In 2013 am zis, nu la Pastele Cailor! 
 
Si nu accept asa , orice cadou: am dorinta clara. Vreau laptop-ul asta Dell Inspiron N5110 Blue Core i5 . Stii bine ca nu o sa iti para rau. O sa te astept cu oua fix in culoarea carcasei laptopului. Doar ai vazut si tu ca actuala jucarie da semne de oboseala si tasta „I” de la „iepuras” imi cam face probleme si se lasa apasata din greu, riscand sa te botez „epuras”. Nu cred ca ti-ai dori asa ceva. Ar rade si Mos Craciun si renii de tine. Eu zic ca faci afacere buna cu laptop-ul meu. Are procesorul baban si hard disk dolofan. Display-ul e dintr-o bucata ca sa incapa si mustatile tale pe el. Unde mai pui ca e si la promotie si se lasa si cu economie. N-ai bani? Faci rate la BRD. Te descurci tu ca esti baiat cu urechi mari!
          Te pup pe mustati.

Sa-l mai astept? Eu zic ca nu dar trag speranta ca poate castig consola de la concursul Playtech si mai uit de suparare!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares