Ce ne dă Barza nouă?

produse Barza

Carne, lapte, brânză ouă? Nici vorbă! Barza aduce copii, ar spune unii. Fiți serioși! Suntem oameni în toată firea și știm prea bine cum se fac copiii. Nici copiii de grădiniță nu prea mai cred în basmul acesta al berzei care vine cu bebeluși. Și nu că aș fi eu Gică Contra, dar sunt multe lucruri care nu se leagă. Berzele toamna pleacă. Atunci de ce se nasc bebeluși și iarna? Ca să nu mai zic de faptul că #Barza (brandul) abia a împlinit 25 de ani. Păi, eu am venit pe lume acum 35 de ani. Exclus să mă fi adus ea. Am discutat despre asta și pe Facebook.

Barza nu aduce copii. Să nu vă mai aud cu asta! În schimb, barza aduce o gamă largă de produse care au legătură cu copiii și cu adevărata aducătoare de copii.

În primul rând, avem produsele de igienă și testare care ne ajută să menținem barza în perfectă stare de funcționare. Șervețelele intime cu bicarbonat de sodiu, nu doar împrospătează, ci și feresc de bacterii.

Servetele-intime-Barza-cu-bicarbonat

Iar testele rapide Veneris (clamidioză, sifilis, candidoză, vaginită bacteriană, infecții vaginale/urinare, tricomoniază) vă spun pe loc dacă aveți o infecție sau boală sau nu. Cu infecțiile acestea nu este de glumit. Ele pot duce la infertilitate, așa că trebuie depistate și tratate la timp.

test-veneris-ph-barza

Apoi le avem pe cele pentru perioada menstruală, perioada aceea din lună pe care toate o urâm, dar în absența căreia am suferi enorm. Ciclul menstrual înseamnă fertilitate. Dar ce te faci cu durerile din acele zile? Barza te ajută cu plasturii ei împotriva durerilor menstruale. Simplu de aplicat și purtat, cu eficiență de lungă durată. Adio dureri abdominale și de spate!

plasturi-barza-dureri-menstruale

Când începe să te bată gândul că vrei să ai un copil, tot Barza vine aducând cu ea testele de fertilitate pentru cuplu. Cu alte cuvinte, ea se ocupă și de planificarea familială. Partenerii fac un test și în câteva minute vor ști exact cât de bine se simt ovarele ei și cât de activi sunt spermatozoizii lui. Dacă testul zice de bine, vă dorim spor la… treabă!

test-barza-fertilitate

Dar ce te faci dacă testul de fertilitate a zis de bine, partenerii se țin de treabă, dar sarcina întârzie să apară și ceasul biologic ticăie din ce în ce mai tare? Poate că este vremea să cumperi niște teste de ovulație. Cu ajutorul lor, vei ști când este perioada ciclului menstrual în care este cel mai bine să testați… lenjeria de pat.

test de ovulatie barza

Ovulație maximă, activitate intensă și speranța că bebe o să vină. Dacă menstruația îndrăznește să întârzie măcar o oră și vă mai simțiți și rău de la ceva mâncat cu poftă, apare imediat întrebarea oare am rămas însărcinată? Cine ar putea ști mai bine răspunsul la această întrebare, dacă nu unul dintre testele de sarcină Barza? Sunt rapide, ușor de făcut, cu o acuratețe de 99%, utilizate cu încredere de românce de 25 de ani, și la un preț accesibil. Și sunt recomandate de Societatea de Obstetrică și Ginecologie.

La capitolul teste de sarcină, Barza este foarte dotată și are de toate, teste atât clasice, cât și ultrasensibile, ambele sub trei forme diferite (casetă, bandă, stilou). Plus testul de sarcină cu determinarea săptămânii. El nu-ți spune doar că ești însărcinată, ci și în cât săptămâni ești. Și de aici începe distracția și viața de părinte.

Dar Barza rămâne alături de tine. Este posibil să mai ai nevoie de ea. O teamă permanentă în sarcină este aceea că orice scurgere normală ar putea fi de fapt o scurgere de lichid amniotic, lucru care ar pune în pericol viața copilului. Există un test și pentru așa ceva, amniotestul, un test pe care îl faci simplu, acasă, și vei ști în doar câteva ore dacă scurgerea este motiv de panică sau nu.

amniotest-barza-2-1

Tot Barza te va ajuta să afli, mai târziu, dacă dereglările de ciclu menstrual, migrenele și bufeurile pe care le ai pot fi puse pe seama intrării la menopauză sau nu. Totul cu un simplu test de menopauză.

barza-test-de-menopauza-banda-2

În plus, Barza a lansat zilele acestea și un produs nou, destinat prevenirii evoluției nedorite a bolii Lyme, cea de care se fac vinovate căpușele. Dacă aveți pe piele ceva ce pare mușcătură de căpușă, ar fi foarte bine să faceți un testul barza pentru boala Lyme.

Este foarte posibil ca rezultatul să fie negativ, de vreme ce nu toate căpușele sunt purtătoare de bacteria Borrelia, dar dacă este pozitiv, nu vă panicați! Depistată la timp, boala răspunde bine la antibiotice. Mai mult detalii despre cum arată o mușcătură de căpușă, care sunt simptomele și complicațiile bolii Lyme, găsești în acest articol.

test-lyme-borrelia-muscatura-de-capusa-barza

Asta ne dă Barza nouă – produse care au grijă de aparatul reproducător și-i diagnostichează rapid câteva probleme des întâlnite, produse care ajută la alegerea momentului optim pentru procreare, produse care verifică dacă sarcina s-a instalat, dacă fătul este în pericol sau nu. Le găsești pe toate aici.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 30/05/2019
    Răspunde

    Am înțeles că sunt produse foarte bune.

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      Am folosit doar testele pentru infectii pana acum si par ok.

  1. Răspunde

    buna asta??? nici bebeii de graadii nu mai cred in barza

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      Pai ei nu stiu ce fac mami cu tati in dormitor?

  2. Răspunde

    Mie mi se pare genial numele ales – Barza, chiar e cel mai potrivit nume din lume pentru ce promoveaza si, pentru ca-l tot vad pe bloguri, va fi si foarte cunoscut. 🙂

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      Cred ca este deja foarte cunoscut numele. Mai putin cunoscute sunt produsele.

    • Suzana Marc
    • 30/05/2019
    Răspunde

    Produse bune!

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      Utile sigur.

    • Lamiita Petre
    • 31/05/2019
    Răspunde

    Acum observ ca e tare buna o barza din asta la casa omului. E drept ca eu nu i-am prea da importanta, crezand ca este doar pentru cei care vor sa faca copii, si nu mai era cazul. Mi se pare benefic si testul pentru boala Lyme.

      • Cristina Dragomir
      • 08/06/2019
      Răspunde

      Si mie mi se pare util pentru ca sunt multi care nu merg la medic din lipsa de timp si testul asta ii poate ajuta sa depiseteze la timp daca e ceva necurat.

  3. Răspunde

    ca o gluma, sotul a adus de la birou 3 jucarii de plush (publicitare de ale lor). 3 berze. I-am zis sa nu vina cu asa ceva in casa :)))))))

      • Cristina Dragomir
      • 04/06/2019
      Răspunde

      Razboi berzelor!

  4. chiar mi se pare un brand de incredere! si produsele lor sunt de mare folos oricarei femei de orice varsta!

      • Cristina Dragomir
      • 04/06/2019
      Răspunde

      Ma crezi ca eu nici nu stiam ca exista teste de ovulatie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares