Telefonul care te ajută să cucerești două lumi – Allview P8 Energy PRO performanță la superlativ

Allview P8 Energy PRO

L-am cunoscut de curând, pe când eram în vizită într-un showroom și, de la un pupitru, mi-a atras atenția un smartphone auriu, cu display baban. M-am apropiat de el și am făcut cunoștință. S-a prezentat ca fiind P8 Energy PRO, telefon de ultimă generație, proaspăt livrat de cei de la Allview. Când am văzut pe eticheta lui numele companiei de la care mai am un telefon și o tabletă de care mă declar mulțumită, mi-am dorit să îl cunosc mai bine.

p8 energy pro

I-am descoperit, rând pe rând, display-ul de 6”, silueta subțire (are o grosime de doar 8,4 mm), cele două camere foto (una de 13 MP și alta de 5 MP), procesorul Octa Core 1,3 GHz, cei 3 GB de RAM, memoria de 64 GB și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. N-are cum să nu te atragă prin designul său slim, combinația de ecran protejat de Corning® Gorilla® Glass 3 și aspectul său rigid și elegant dat de carcasa metalică în variantă Gold sau Silver (auriu sau argintiu). Este un smartphone Dual Sim de care eu m-am îndrăgostit destul de tare. N-am de gând să prezint eu toate specificațiile produsului. Tin, însă, să îmi justific sentimentele față de acest telefon. Iată ce m-a făcut să mi-l doresc.

Bateria de 5020 mAh

autonomie mare baterieȘi la P6 Qmax, pe care îl am acum, am o baterie destul de bună, de 3000 de mAh. După aproape 1 an de utilizare, încă îmi oferă o autonomie de 12-14 ore, în condițiile în care netul este mereu activat și notificările curg gârlă. Cum să nu vreau un P8 Energy PRO, cu o super baterie cu capacitate de 5020 mAh, care promite să mă țină două zile? Chiar dacă nu ies eu prea des, tot nu îmi place să fiu legată de priză. Nu doar că are baterie puternică, ce poate alimenta și alte device-uri (prin cablul OTG), dar dispune și de tehnologia de încarcare rapidă (Fast Charging), ceea ce permite o încărcare completă a acumulatorului de mare capacitate în mai puțin de 2 ore.

Senzorul de amprentă

senzor de amprentaPână acum câteva luni, nici nu știam ce e senzorul de amprentă. Am aflat de la un prieten și atunci mi-am zis că e musai să am și eu un smartphone care să-și afișeze meniul doar atunci când senzorul detectează o amprentă memorată. Cu o astfel de funcție nu mai riști să îți umble mama sau prietenii prin poze sau mesaje. Chiar și în cazul unui furt, datele, pozele și fișierele sunt în siguranță în telefon.

Capacitatea mare de stocare

stocare 128 GBAvând în vedere că actualul telefon are o memorie internă de doar 16 GB și mereu trebuie să mut poze și melodii ca să fac loc altora noi, un telefon cu o capacitate proprie de stocare de 64 GB, extensibilă până la 128 GB prin card microSD, nu poate să mi se pară altfel decât o comoară. Ai loc de stocare nu doar pentru poze și muzică, ci chiar pentru filme întregi.

Camera foto cu Mod Profesional și funcție Super Foto

Camera principală de 13 MP, cu protecție din safir (e greu de zgâriat), are o deschidere a diafragmei de f/2.0. Mai pe românește, este foarte performantă; face fotografii foarte clare, chiar și în condiții de slabă iluminare. Cel mai tare lucru la camera asta foto mi se pare modul Profesional. Practic, ai acces la opțiuni avansate de fotografiere: se poate regla claritatea, tipul de focalizare, timpul de expunere. E ca și cum ai avea un aparat foto profesional mereu cu tine. mod profesional camera foto

Vreți mai mult? Camera lui P8 Energy PRO are un ZOOM de 4x, ceea ce garantează surprinderea celor mai mici detalii, atât în poze cât și în materialele video realizate (format FullHD 1080p), și are și o funcție de care eu, personal, aud pentru prima dată, funcția Super Foto, care îți permite să faci fotografii cu dimensiuni de 5 ori mai mari decât rezoluția camerei. Adică poți să faci o poză de 64MP, extrem de detaliată, clară și cu o cromatică de excepție, cu ajutorul unui camere de 13 MP. Nu e bine?

Modul de utilizare cu o singură mână

mod de utilizare cu o singura manaCine are un smartphone cu display mare știe că, dincolo de toate avantajele pe care i le oferă, acesta este destul de greu de utilizat în unele momente, când ai la dispoziție o singură mână. Ei bine, telefonul P8 Energy Pro vine cu un mod special în acest sens. Atunci când acesta este activat, suprafața activă a ecranului este micșorată și telefonul devine simplu de manevrat cu o singură mână.

Setarea semne inteligente

semne inteligenteAcest smartphone performant nu răspunde doar la atingeri, ci și la gesturi și semne. Nu mai este nevoie să apeși un buton pentru a opri alarma, pentru a prelua sau a iniția un apel sau pentru a debloca ecranul. Două atingeri de ecran sunt suficiente pentru deblocare, simpla deplasare a telefonului spre ureche va apela numărul de la care tocmai ai primit un mesaj sau va prelua un apel. Pentru a opri alarma de dimineață este suficient să întoarcem telefonul cu fața în jos. Asta s-ar putea să nu fie tocmai de bine! 😛 . Culmea e că acest gadget detectează chiar și privirea. Dacă citești ceva pe display-ul telefonului, acesta nu se va stinge câtă vreme senzorul detectează că ai ochii deschiși. Inteligent, nu?

Pachetul avantajos oferit de Allview la achiziția lui P8 Energy PRO

Pentru acest vârf de gamă, Allview a pregătit și un super pachet de servicii bonus + cadou. Astfel la orice smartphone P8 Energy Pro comandat, clientul primește gratuit următoarele:

  • Ochelari Visual VR 1 CADOU în valoare de aproximativ 150 ron. – ochelari care se conectează cu smartphone-ul și oferă acces la o lume complet nouă, magică. p8_pro_amandoua_vr_poza_principala

Lumea virtuală în care te duc P8 Energy PRO și ochelarii Visual VR1

Filme și televizoare 3D. Asta însemna pentru mine realitate virtuală, până acum câteva săptămâni, când am avut șansa să testez, pentru câteva minute, o pereche de ochelari VR. Am trăit atunci experiența unei curse în montagne russe și a unei vizite în era dinozaurilor. În ambele cazuri m-am simțit parte din universul pe care mi-l deschiseseră ochelarii magici. Senzațiile care te încearcă sunt foarte puternice, ca și cum ar fi o experiență reală.

Asta înseamnă realitate virtuală la îndemâna oricui. Iei telefonul, scanezi un cod, instalezi o aplicație pe el și apoi îți pui ochelarii VR și intri într-o nouă dimensiune. ochelari VR

Fie că vorbim despre simpla navigare, despre jocuri speciale VR, de urmărirea materialelor video de pe YouTube 3D, totul este absolut fascinant. Totul fără butoane, doar cu ajutorul mișcărilor capului. Depinde doar de tine în ce realitate vrei să ajungi, Într-una în care te relaxezi pe o plaja, într-un în care poți vizita un oraș sau un muzeu virtual, sau într-una în care dai să te ferești când un dinozaur cască gura spre tine. Totul pare al naibii de real. Nici eu nu credeam că se poate.

De asta l-am numit eu telefonul care te ajută să cucerești două lumi. El este cel care îți facilitează contactul cu lumea reală (apeluri mesaje), păstrarea amintirilor reale în format video sau foto, accesul la divertismentul care îți face viața mai frumoasă și tot el el îți permite, aliindu-se cu ochelarii Visual VR 1, oferiți cadou de Allview la achiziția telefonului, să descoperi o lume nouă, uimitoare, a realității virtuale.

Tu ce zici? N-ai vrea un telefon precum Allview P8 Energy? Care sunt caracteristicile care te atrag cel mai mult la el?

Vă atrag atenția că în această perioadă telefonul poate fi cumpărat și de AICI, la același preț, cu ochelari și toate serviciile mai sus amintite incluse, plus tableta cadou (valoarea cadoului 400 de lei).

Etichete: , , , , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Amy
    • 25/05/2016
    Răspunde

    Da, chiar arata foarte bine, l-am vazut si eu in realitate. Ma gandesc sa-i fac mamei cadou un telefon in curand si iau in calcul si varianta aceasta, Allview P8 Energy PRO. 🙂

      • cristina
      • 26/05/2016
      Răspunde

      daca este genul pasionat de tehnologie, caruia ii place sa navigheze, sa se joace sau sa faca poze, cu siguranta o sa ii placa.

        • Amy
        • 27/05/2016
        Răspunde

        Da, ii place sa mai piarda vremea pe internet, iar de cand i s-a stricat calculatorul, nu prea a mai avut acces la informatii online. 😀 Batranul ei Samsung nu face treaba buna, se blocheaza frecvent. 😀

    • Barbalata Mirela
    • 25/05/2016
    Răspunde

    Interesant. Si noi (eu si sotul) avem telefoane Allview. Am devenit fani. Am sa ii spun de acesta sa vada despre ce este vorba :). Mersi de recomandare

      • cristina
      • 26/05/2016
      Răspunde

      ma bucur sa aud ca folosim telefoane de la aceeasi firma. Ce modele aveti?

    • victorita
    • 25/05/2016
    Răspunde

    Arată super! Chiar îmi face cu ochiul 🙂 Moşuleeeee, sunt cuminte!!!!

      • cristina
      • 26/05/2016
      Răspunde

      Sa speram ca mosul a citit comentariul si a trecut pe lista cadourilor si un astfel de telefon performant pentru tine.

    • Anda Florentina
    • 25/05/2016
    Răspunde

    Arată super telefonul….îmi place foarte mult

      • cristina
      • 26/05/2016
      Răspunde

      si mie imi place mult design-ul. Ce varianta preferi gold sau silver?

    • Rox
    • 25/05/2016
    Răspunde

    Are niste functii si un aspect pe care le gasesti la telefoane la preturi mai mari de 2000-3000 de lei. Iar pretul sau este unul deosebit de avantajos daca te gandesti si la celelalte beneficii din pachet. Apreciez camera foto de 13 MP. Eu, tot cu pozele!:P

      • cristina
      • 26/05/2016
      Răspunde

      pai cine nu e cu pozele? eu pozez orice! si, da, si mie mi se pare avantajos pachetul mai ales ca ai garantia aceea completa pe care nici alte firme mari nu o ofera.

    • ghelbere elena
    • 25/05/2016
    Răspunde

    Daca n-am lua dupa toate noutatile de la fabricantii de telefoane am cumpara o data la trei luni cate un telefon. E drept ca are niste functii si un aspect minunat, dar nu-mi permit acest telefon.

      • cristina
      • 26/05/2016
      Răspunde

      Nu iti cumperi la fiecare trei luni daca faci o alegere buna de la inceput. Un telefon cu procesor bun, memorie decenta si camera foto performanta te poate tine mult si bine. Depinde de tine cum ai grija de el.

    • stoica claudia
    • 26/05/2016
    Răspunde

    FOARTE INTERESANT ,WOW CATE STII DESPRE TELEFOANE ,SE PARE CA ESTI EXPERTA IN TEHNOLOGIA ASTA

      • cristina
      • 26/05/2016
      Răspunde

      imi place destul de mult domeniul asta, este adevarat.

  1. Pe mine la telefoane ma atrag cel mai mult camerele foto ca doar traim in Era selfiului.

      • cristina
      • 26/05/2016
      Răspunde

      are camera frontala de 5M cu functie Beautify, deci este ideal si pentru selfie

    • Lamiita P
    • 26/05/2016
    Răspunde

    Si a fost dragoste la prima vede, nu ? Sotul stie? Cred ca m-ar umili un astfel de telefon, m-as simti complexata dar as prefera sa ma umileasca el decat altii. l

      • cristina
      • 26/05/2016
      Răspunde

      da, da sotul stie si este de acord pentru ca ii place si lui 😛

    • nicolae Claudia
    • 26/05/2016
    Răspunde

    Nu mai am incredere in All view. Am un P6 si bateria e varza

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Imi pare rau sa aud asta. Eu am P6 Qmax si nu am probleme pana acum. Nu ai garantie la el?

  2. Foarte interesant acest brand. Au telefoane smart la preturi accesibile.

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Da, mie imi plac. Ai testat pana acum vreun telefon de la Allview?

  3. Răspunde

    Eu sunt fan Allview! Ador produsele lor si in ciuda preturilor mici, telefoanele se ridica la cele mai inalte standarde ale calitatii!

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Eu am doar telefon de la ei acum dar am avut si tableta si pot spune ca nu sunt dezamagita de produsele lor.

  4. Răspunde

    sunt fana allview, am si eu un x2 twin dar mi-as dori un p8 energy pentru ca este muuuult mai performant 😀

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Nu suna rau nici X2 dar sunt de acord cu tine, un blogger merită un P8 Energy Pro.

  5. Răspunde

    Telefonul asta este mult prea bun. Are o grămada de puncte pozitive si in primul rând m-a cucerit cu autonomia bateriei plus alte câteva detalii importante menționate de tine. Am sa vorbesc cu scumpul meu soț sa aibă acest telefon in vedere! Mersi de pont

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Mie imi place pentru ca daca ai una astfel de telefon nici nu mai ai nevoie de aparat foto.

  6. Răspunde

    Eu am Allview P6 Energy, cu bateria de 5000 mAh, si il incarc o data pe saptamana :)). E lux!
    P8 cred ca e varianta mai noua si mai frumoasa. Dar si al meu arata pretty good :>

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Ioana, tu nu stai pe net deloc? Ce noroc pe telefonul tau sa nu i se descarce bateria des!

    • Tatiana Sorina
    • 26/05/2016
    Răspunde

    Super tare,chiar mi-ar placea si mie unul.

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      se pare ca suntem multi cei carora ne place Allview P8 Energy PRO. Facem un fan club?

    • Sora Catalina
    • 26/05/2016
    Răspunde

    Arata foarte bine, mie una mi-ar place mult de tot

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Ce varianta ai prefera? Gold sau Silver? Ce apreciezi cel mai mult la acest smartphone?

    • Hacman Mariana
    • 26/05/2016
    Răspunde

    Lavinia are o tableta de la Allview si e multumita de ea…parerile sunt impartite…in privinta acestui telefon nu pot spune decat ca este genial…

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Desi nu l-am butonat prea mult eu zic ca este un smartphone foarte perfomant la acest pret si nu sunt deloc de neluat in seama avantajele pachetului oferit de cei de la Allview.

  7. Răspunde

    Ce marfa este <3 vreau și eu

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      🙂 Imagineaza-ți ce poze reușite ai face cu acest smartphone!

    • ficea adina
    • 26/05/2016
    Răspunde

    Camera secundara e mai mica decat camera mea secundata , insa sta foarte bine la capitolul memorie….

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Inseamna ca ai un telefon destul de bun :D.

    • stoica claudia
    • 26/05/2016
    Răspunde

    am auzit despre acest telefon ca este foarte bun si pachetul acela oferit de ALVIEW PARE INTERESANT

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      asa zic si eu, sa iti iei si smartphone si ochelari VR si sa primesti si garantie completa si garantie extinsa mi se pare super

    • Claudia Hossu
    • 26/05/2016
    Răspunde

    este foarte performant imi place mult acest smartphone

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      cui nu i-ar placea un smartphone care arata asa bine si are specificatii foarte bune?

  8. Răspunde

    E superb,chiar îmi place foarte mult.Mă bate gândul la o investiție,mai ales că telefonul meu actual,nu are încă 2 ani și deja l-am trimis la service.O să citesc mai multe despre acest telefon mai ales că au și un pachet avantajos.

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Cel mai bine mergi intr-un magazin si testeaza-l!

    • Luminita Tudosa
    • 26/05/2016
    Răspunde

    Super telefon, mi-as dori si eu unul 🙂

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Stiu ca tu iti doreai de mult un telefon mai bun, de cand am scris eu ultimul articol despre Allview. Tot n-a sosit?

  9. De retinut, chiar intentionez sa imi schimb telefonul iar acesta pare sa fie fix pe gustul meu. Cel pe care il am acum nu face poze prea reusite si nici capacitate prea mare de stocare nu are.

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      P8 Energy PRO nu are cum sa te dezamageasca. Face si poze de calitate si ai si spatiu suficient pentru ele.

    • Aluculesei Brindusa
    • 26/05/2016
    Răspunde

    mie imi trebuie un telefon ca asta,dupa caracteristici s-ar potrivi foarte bine in buzunarul meu!

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Pai cred ca se potriveste bine in orice buzunar! Are el display mai mare dar e subtire si iti face repede loc.

    • Adriana Micsa
    • 26/05/2016
    Răspunde

    As vrea si eu unul .

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Iti tin pumnii sa vada cine trebuie comentariul si sa iti faca cadou un smartphone P8 Energy PRO.

    • Vanda
    • 26/05/2016
    Răspunde

    Imi place la acest telefon ca are o camera foto performanta. Stii ca eu fac multe poze la retete. Mi-ar trebui si mie unul. Si vad ca are si o super baterie cu capacitate de 5020 mAh.

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      promit ca, atunci cand o sa il am, am sa fac si eu poza la niste retete sa vezi calitatea FOTOGRAFIILOR,

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 26/05/2016
    Răspunde

    Imi place telefonul,arata super,poate la iarna mosul va fi darnic si cu mine!

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Daca si Mosul e fan Allview, ai toate sansele.

    • crasmaru mirela
    • 26/05/2016
    Răspunde

    E super tare <3
    Chiar se merita investitia 🙂
    Desi pe mn ma depaseste tehnologia :)))))

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      putina tehnologie, cat sa stim ce inseamna o camera buna, trebuie sa stim toti!

    • Daniela Stingaciu
    • 26/05/2016
    Răspunde

    Imi place design-ul .iubesc aplicatiile pe care le are, iar chestia cu ”detectarea ochilor deschisi” parca e facuta pentru mine;)) Varianta Gold pentru mine Cris………….. hai pana nu plec in Germania si poate nu ma gaseste mosu 😀

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      E primul telefon la care aud de treaba asta cu detectarea ochilor si mi s-a parut interesant si mie mai ales ca citesc des articole pe telefon.

  10. Răspunde

    Un telefon care promote mu;te. Si eu mi-l doresc insa mai trebuie sa astept ceva timp pana imi voi cumpara un nou telefon. Oricum e wow chiar merita toti banii

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Sper sa mai fie valabila OFERTA pana vei ajunge sa achizitionezi telefonul.

    • motoc Valentina
    • 27/05/2016
    Răspunde

    un telefon care promite multe si nu ai cum sa nu til doresti !!

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Nu doar promite ci se va si tine de promisiune.

    • Suzana Marc
    • 27/05/2016
    Răspunde

    Genial , visez demult la un asa telefon.

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      iti doresc sa ai cand mai curand un astfel de smartphone

  11. Super tare! Cine nu si-ar dori acest telefon? N-am avut niciodata un telefon performant,cred ca as fi foarte entuziasmata sa-l am,toata ziua l-as folosi ,atat pentru selfie,dar si pentru celelalte calitati minunate pe care le are.

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      camera de 5MP este mai mult decat suficienta pentru selfie-uri reusite!

    • Calistru Irina
    • 27/05/2016
    Răspunde

    Imi doresc si eu asa un telefon, e super; ma atrage camera de 13 pentru fotografii exceptionale si senzorul de amprenta care l-ar impiedica pe baietelul meu sa mi-l ia ori de cate ori l-ar gasi pe undeva si sa apeleze din greseala pe cineva (cum mai face cateodata )

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      oricum P8 Energy PRO are si un mod special pentru copii, adica faci o anumita setare si dai acces celui mic doar la anumite aplicatii (jocuri)

  12. Răspunde

    Mi se pare o chestie foarte desteapta aia cu amprenta memorata. Nu mama, dar altcineva 🙂 ma verifica din cand in cand la telefon – chipurile joaca jocuri – si nu mi se pare ok sa-ti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala chiar asa…!

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Ti-ar fi util sigur senzorul de amprenta.

    • dumitrescu elena
    • 28/05/2016
    Răspunde

    eu una nu imi permit ,o fi el performant ,frumos ,nu stiu ce mai face ,dar deocamdara cel pe care il am este mai mult decat bun

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      🙂 ma bucur sa aud ca oamenii sunt multumiti de telefoanele lor. Eu sunt mai greu de multumit si mi l-as cam dori pe acesta 😀

  13. Răspunde

    Un smartphone reusit

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      daca tu, care testezi mereu telefoane noi, spui asta, e clar ca e bun!

  14. Răspunde

    Baiatul meu a avut un telefon Allview vreme de cativa ani si tare a fost multumit de el. Cred ca asta ne-a facut sa avem deplina incredere in firma respectiva. Sigur ca mi-ar placea si mie modelul despre care ai scris.

      • cristina
      • 31/05/2016
      Răspunde

      Iti tin pumnii sa ai propriul P8 Energy PRO cat mai curand.

    • mihaela
    • 04/01/2017
    Răspunde

    buna Cristina,
    ajuta-ma daca poti. am un tel. p8 energy si nu imi permite nici sa instalez aplicatii si nici sa le fac update. stii cumva care este problema? eu nu mai stiu ce sa ii mai fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares