Cămăși bărbați 2020 – 6 modele în tendințe

cămăși bărbați

Vine vara și, odată cu ea, se schimbă și garderoba. Trecem la rochii, fuste, tricouri sau cămăși (în cazul bărbaților). Domnilor mă adresez în articolul de azi, mai exact iubitorilor de cămăși. Spre ce modele trebuie să vă orientați vara aceasta dacă doriți să fiți în tendințe? Am să vă arăt 6 modele de cămăși bărbați descoperite de mine pe www.felamo.com, un site cu haine foarte ieftine și frumoase, venite de undeva de prin Asia, dar cu plata ramburs, ceea ce convine mult mai mult românilor decât o plată în avans. Cu alte cuvinte, puteți fi la modă vara asta cu cheltuieli minime.

Cămașa cu imprimeu floral

Imprimeurile florale sunt nu doar potrivite sezonului cald, ci și la modă. Dacă-ți plac, poartă-le cu încredere vara aceasta. Florile nu mai sunt de mult imprimeuri feminine. Nimic nu vorbește mai bine despre încrederea unui bărbat în el însuși decât asumarea unor tendințe îndrăznețe, cum este și aceasta, a cămășilor înflorate.

cămașă cu imprimeu floral

Cămășa cu dungi

Tot în categoria camasi barbati la modă în 2020 intră și modelele cu dungi. Indiferent că vorbim de dungi subțiri sau late, mai colorate sau mai cuminți, verticale sau orizontale, unde vezi o cămașă cu dungi, cumpăr-o! Nu vei regreta.

inpuff.ro
cămașă cu dungi colorate

Cămășa cu imprimeu army

Imprimeul acesta de camuflaj arată foarte bine și este foarte masculin, fiind asociat întotdeauna cu imagine unui bărbat puternic și curajos. O cămașă cu imprimeu army îți va da încredere în tine și va atrage multe priviri din partea doamnelor. Și e și la modă!

cămasă army

Cămășa din denim sau cu aspect de denim

Nu că s-ar fi demodat vreodată denimul, dar vara asta se va purta din plin. Și, dacă nu-ți plac cămășile clasice de blugi sau ți se par prea groase, poți cu siguranță purta o cămașă de genul acesta, cu aspect de denim, fără guler, aducând cu o tunică indiană. Este lejeră și comodă.

cămașă cu aspect de denim

Cămașa în carouri

Nu cred că există magazin care să vândă cămăși bărbați care să nu aibă măcar 2-3 modele în carouri, anul acesta. Specialiștii spun că cel mai bine merg cele în carouri colorate, dar nici modelele clasice nu sunt de aruncat. Dacă aveți cămăși de vară în carouri, scoateți-le la plimbare!

cămașă în carouri

Cămașa cu imprimeu tropical

Sunt cămășile care mie îmi plac cel mai mult, cu imprimeuri colorate care te trimit automat cu gândul la o vacanță de vis pe o plajă tropicală. Anul acesta nu știm dacă și când vom ajunge la plajă, așa că măcar prin imprimeul de pe cămașă să aducem paradisul tropical mai aproape de noi.

cămașă cu imprimeu tropical

Pe lângă aceste modele, orice cămașă de vară în culoarea anului, albastru clasic, inspirată din culorile oceanului, va fi o alegere foarte bună. Nu uitați că trebuie să existe și un echilibru cromatic în ținută și, dincolo de orice altceva, alegeți croieli și materiale potrivite sezonului cald pentru a vă și simți bine în aceste cămăși. Nu sunt importante doar aspectul și alinierea la tendințele modei.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 22/05/2020
    Răspunde

    Nu sunt mare fan cămăși și multumesc lui Dumnezeu ca nici soțului nu ii plac, nu de alta,dar urăsc sa le calc?

    • Lorena Anamaria Zamfir
    • 22/05/2020
    Răspunde

    Sunt tare faine, dar soțul le preferă doar la evenimete.
    Preferă tricourile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares