3 idei de cadouri (pentru ea) care nu mai au nevoie de cuvinte

De ce vorbim din nou despre cadouri? Pentru că februarie și pentru că martie. Valentine’s Day, Dragobetele, 1 martie și 8 martie bat la ușă și domnii deja au coșmaruri în care au uitat să cumpere cadouri. Contrar unor păreri, domnilor chiar le place să dăruiască. La capitolul idei de cadouri și mesaje însoțitoare stau mai prost. E ușor să cauți pe Google cadouri 8 martie online sau cadouri de ziua îndrăgostiților, dar de unde știi dacă ei i se potrivește și dacă va transmite exact mesajul dorit?

Când ea îți tot oferă sugestii de lucruri care i-ar plăcea sau de care ar avea nevoie, lucrurile sunt simple. Dar ce te faci când doamna sau domnișoara de lângă tine spune mereu că nu-și dorește nimic, că are tot ce-i trebuie? Iată 3 idei de cadouri care nu au nevoie de cuvinte însoțitoare. Spun singure te iubesc, îmi pasă, te prețuiesc.

Îngrijire pentru femeia care îți poartă de grijă

Când vorbim de îngrijire ne putem referi la cosmetice, aparate de îngrijire sau accesorii. Trusa de manichiură, de exemplu, este un accesoriu must-have pentru orice femeie care se respectă și pune preț pe aspectul mâinilor și al unghiilor sale. Este unul din lucrurile care merg la sigur când e vorba de cadouri. Chiar dacă are deja una, mereu este loc pentru ceva mai bun. Cu timpul, o unghieră nu mai taie, o pilă se tocește, iar forfecuța poate rugini. O trusă de manichiură Browny Maxi, cu etui elegant din piele naturală și ustensile profesionale de calitate germană, nu are cum să nu placă. Vorbim despre ustensile din oțel placat cu nichel, lucruri care rezistă și funcționează, arătând impecabil, pentru o viață.

Iar mesajul transmis de un astfel de cadou nu are nevoie să fie scris sau rostit. Calitatea și aspectul luxos vorbesc de la sine despre promisiunea de a-ți păstra tu însuți respectul și dragostea față de cea căreia i-l oferi. Mesajul clar este Sunt atent cu tine pentru că-mi place atenția pe care o acorzi tu îngrijirii și am vrut un lucru care să poată rezista peste ani, la fel ca grija ta față de mine. Un cadou ideal pentru mama, bunica sau mătușa. Poate chiar pentru nașa de botez sau de cununie.

Ceva colorat pentru femeia care dă culoare vieții tale

Pentru iubită, logodnică, soție, femeia aceea care aduce bucuria în ochii tăi chiar și când este prezentă doar în mintea ta, poți veni cu un cadou deopotrivă util și colorat cum sunt aceste accesorii Anushka din piele naturală de cea mai bună calitate, cu modelele pictate manual. Poți vedea toată gama de produse care cuprinde genți, portofele rucsacuri la secțiunea cadouri femei de pe site-ul ilux.ro. Nu trebuie să fie cel mai scump lucru din colecție. Chiar și un etui pentru ochelari va aduce zâmbet pe chip și mare bucurie în suflet, mai ales că e genul de obiect care va fi folosit zilnic.

Mesajul este clar și de data aceasta. Prin acest cadou, întorc la tine o parte din culoarea pe care tu ai adus-o în viața mea. Vreau să-ți fie mereu alături, așa cum gândul la tine îmi aduce mereu o stare de liniște și fericire. Vreau să-ți fac viața frumoasă, iar acest mic accesoriu colorat este doar o promisiune pictată a sentimentelor mele sincere și de durată.

Un mesaj decorativ motivațional pentru femeia care te motivează zilnic

Indiferent că e mama, soacra, bunica, sora, colega, prietena sau mătușa, dacă vorbim despre acea prezență feminină care te-a încurajat și te-a motivat mereu să nu te abați de la drumul tău spre ceea ce tu consideri a fi fericirea, acum e rândul tău să vii cu un mesaj motivațional pentru ea. Dar cum să oferi cuvinte în dar? Treci la capitolul idei de cadouri și un mesaj decorativ din lemn sau MDF pe care să-l poată pune pe biroul, peretele sau blatul din bucătăria ei. Ceva cum este acest acest model cu mesajul Enjoy The Little Things.

Un mesaj pe perete. Un mesaj de la omul care ajuns sus pentru că tu l-ai susținut. Cuvinte din suflet de la un om care înseamnă mult pentru tine și pentru care tu însemni aproape totul. O reamintire a faptului că viața e frumoasă și merită să te bucuri de lucrurile bune, oricât de mărunte sau neimportante ar părea ele, comparativ cu greutatea problemelor pe care timpul le aduce. Asta vei transmite cu un astfel de cadou.

Cadourile aduc bucurie tocmai prin mesajele transmise de la suflet la suflet, nu prin preț sau mărime. Un cadou bine ales poate suda relații și lipi suflet de suflet. Un cadou de suflet nu are nevoie de cuvinte, sparge banalul cotidian, marchează un moment care rămâne pentru toată viața. Acel moment în care timpul, atenția, dragostea investite într-o relație de orice tip se reîntorc la tine frumos împachetate. Și-ți mai dau puțină putere și încredere. Pentru încă un sezon, Pentru încă un an. Pentru că ești iubit. Pentru că ești foarte important pentru acel cineva care a dedicat timp alegerii unui cadou care să producă atâta emoție.

Ai primit măcar o dată un astfel de cadou? Atunci e vremea să oferi și tu unul. Care dintre aceste idei de cadouri îți place mai mult?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 07/02/2019
    Răspunde

    Foarte bune ideile. Cu siguranță, dacă vine din suflet, chiar și cafeaua pregătită de el poate fi un cadou frumos

  1. sincer, sincer, accesoriile alea din piele sunt superbe! sa tot primesc asa o geanta! nu prea am cui sa ofer, doar vara-mii, dar ma descurc eu si cu ea!

    • Valeria Chertes
    • 07/02/2019
    Răspunde

    Mi-ar place sa primesc o astfel de geanta.

  2. Răspunde

    eu cu fiica mea am decis ca vom decora casa cu inimioare. Vom desena si decupa si lipi pe fire pana o sa facem diabet zaharat de atata roz si inimioare :)))))))

  3. Răspunde

    Ce dragute sunt; am si eu cateva mesaje din lemn acasa primite de-a lungul anilor. Adevarul este ca sunt minunate, te bucura foarte mult cand le primesti!

    • Lamiita Petre
    • 08/02/2019
    Răspunde

    Aloooo, daca ma auzi, Valentine sau Dragobete sau ce-o mai fi, ca sa nu iti storci tu creierii si sa te apuce durerea de cap, eu vreau geanta Roses d’Amour. Denumire sugestiva, imprimeu floral pe gustul meu… asa ca sa stii, nu dai gres. 😀 Lasand gluma la o parte, toate sunt cadouri frumoase, cadouri de lux si nu cred ca poti da gres daca stii cam ce si-ar dori persoana careia urmeaza sa-i faci cadoul.

  4. Cu fiecare cadou din cele mentionate m-as simti rasfatata si iubita. Cred ca sunt cele mai potrivite cadouri cu care sa faci fericita o femeie.

  5. Nu m-ar deranja deloc sa primesc un set de manichiura de calitate, robust, care sa ma tina o viata. Sau daca nu o viata, macar jumate din ea 😀 Este ceva util si de ajutor pentru o femeie.
    De gentile de tipul Anushka nici nu mai zic, sunt deosebite! DEOSEBITE, acesta e cuvantul care mi-a venit pe loc.

  6. O geantă așa de colorată mi-aș dori tare mult, dar cum fac să ajungă la soțul meu? 😀

    • Mirela Barbălată
    • 10/02/2019
    Răspunde

    Interesante ideile! <3
    Soțul meu e mai practic: iubire, mergem împreună şi îți cumperi ce vrei de 8 Martie 🙂 😉 .
    Uneori se întâmplă să mă surprindă şi îmi ia ceva fără să îmi spun. Oricum ar fi eu tot îl ador 🙂 <3

  7. Răspunde

    Al doilea cadou e pe gustul meu. Iubesc gentile in toate formele lor si nu m-as satura niciodata sa tot imi aduc cate una in colectie :))

  8. Da, am un portofel Anushka pictat manual, l-am primit cadou acum multi ani si nu ma despart de el. E foarte rezistent, arata inca foarte bine dupa atatia ani si nu l-as schimba cu altul. fiindca e deosebit. Acum imi doresc si un rucsac la fel si ma declar fericita.

    • Nicolae Claudia
    • 11/02/2019
    Răspunde

    Mi-ar placea o astfel de geanta..ingenios cadou

      • Cristina Dragomir
      • 20/02/2019
      Răspunde

      eheee. cui nu i-ar placea?

    • Hacman Mariana
    • 11/02/2019
    Răspunde

    Wou! Cine nu și-ar dori asemenea cadouri?Eu zic că merităm)))

      • Cristina Dragomir
      • 20/02/2019
      Răspunde

      Pai cum sa nu meritam?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares