Parfum pentru EL – FREEDOM de la Famous Luxury Perfumes

Famous Luxury Perfumes replica INVICTUS Pace Rabanne

La ce cadou frumos mi-a făcut Moșul meu de Sf. Nicolae și la ce laptop i-am scris că vreau de Crăciun, ar merita și el puțin răsfăț, nu? Așa m-am pus pe adunat cadouri pentru el. Ale mele nu sunt mari și super scumpe, sunt mai micuțe și mai ieftine, dar utile și bine alese. Unul dintre ele este un parfum de la Famous Luxury Perfumes, un brand despre care am tot auzit de la colegele mele bloggerițe în ultimul an. Este vorba despre un parfum FREEDOM.

FREEDOM mi-a fost recomandat de către prietena mea Oana (oanaalex.ro).  De la ea am și aflat că notele acestui parfum sunt aceleași cu ale unui parfum celebru și foarte scump – Invictus by Paco Rabanne. N-aș fi avut de unde să știu pentru că nările mele nu au intrat niciodată în contact cu mult râvnitul Invictus. Și nici măcar nu am crezut-o pe Oana pe cuvânt și m-am dus cu parfumul direct la vară-mea, expertă în parfumuri de firmă, și-am întrebat-o a ce miroase. INVICTUUUUS, e explodat foarte surprinsă. Deci Oana a avut dreptate. 

Am aflat că parfumurile Famous Luxury Perfumes sunt fabricate în Germania. Nu au multe produse în portofoliu, dar este important că cele pe care le au vin să satisfacă dorința de a avea aproape mirosurile unora dintre cele mai cerute parfumuri la ora actuală. Nu intru în detalii; descoperiți voi după ce parfumuri celebre sunt create apele de parfum Famous Luxury Perfumes. 

Famous Luxury Perfumes Freedom pentru el

După cum puteți vedea, parfumul vine ambalat în cutie. Era sigilat când l-am primit.  Sticluța îmi place pentru că este simplă, dar nu are aspect ieftin absolut deloc. 

La capitolul miros, este SENZAȚIONAL. Și nu mi-a plăcut doar mie, ci și soțului (i l-am dat deja pentru că tropăiam de nerăbdare să văd dacă-i place!). Note destul de fresh care i se potrivesc mânușă. Doar vorbim de un parfum în stil fresh-acvatic. Ori racul (că asta este ca zodie) clar se simte bine în mediul acvatic. 

Famous Luxury Perfumes parfumuri celebre replici ieftine

Cât persistă mirosul lui FREEDOM? Pe piele a rezista cu succes vreo 4 ore. Evident că și după 4 ore mai mirosea, dar slab. Dar, în zona gâtului, se pare că parfumul s-a transferat pe pulover.  Ei bine, după 24 de ore, puloverul încă miroase demențial. Nu zic să vă dați cu el pe haine, dar merge folosit trucul ăsta de a lăsa mâneca sau gulerul unui cămăși să ia contact cu notele lui și să le păstreze vii pentru mai mult timp. 

Eu spun DA acestui parfum pentru că am avut și parfumuri mai scumpe de atât, care persistau tot 4-5 ore. Cred că depinde de PH-ul pielii, de cât de activi suntem, etc. Treaba e că o apă de parfum de 100 ml de la Famous Luxury Perfumes costă 156 de lei, față de peste 300 de lei, cât costă parfumurile după care sunt făcute. Și, în perioada aceasta, până pe 25 decembrie, au și o ofertă foarte tentantă – 1+1 GRATIS. Cumperi un parfum și mai primești unul cadou, la alegere! Nu sună bine? 

Vestea și mai bună este că pe pagina de Facebook Caietul Cristinei, ți-am pregătit un concurs la care poți câștiga un parfum de damă DESIRE (corespondentul lui Lancome La Vie Est Belle) sau unul din cele 10 vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei fiecare. Astfel, pentru un parfum, vei plăti doar diferența, de 56 de lei. Te poți înscrie la concurs aici, până pe 27 decembrie. 

Vizitează www.parfumuri-celebre.eu și descoperă celelalte parfumuri disponibile pe site! În loc să plătești dublu sau triplu pentru brand și pentru ambalaj, poți obține acum aceeași combinație de note la un preț mai mic.

Și încă ceva mișto ce am descoperi la ei pe site este sticluța de parfum pentru poșetă. Nu, nu trebuie cumpărat parfum în variantă mini, ci doar o sticluță reîncărcabilă cu atomizor. Folosești parfumul din dotare pentru a o reumple de câte ori e nevoie și a avea mereu cu tine, în poșetă, notele care-ți dau o stare de bine. Momentan nu este pe stoc, dar fiți cu ochii pe site pentru că sigur va reveni! 

Voi ce parfumuri preferate aveți? V-ar plăcea să regăsiți replici ale lor pe site-ul Famous Luxury Perfumes la preț mult mai accesibil? 

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 15/12/2018
    Răspunde

    Interesant! Un parfum va fi întotdeauna un cadou plăcut ❤

      • Cristina Dragomir
      • 17/12/2018
      Răspunde

      Mai ales ca sotul meu nu prea are parfumuri.

    • Valeria Chertes
    • 15/12/2018
    Răspunde

    Mai făcut tare curioasa cum este acest parfum.

      • Cristina Dragomir
      • 17/12/2018
      Răspunde

      Poate ai noroc la concurs sa il castigi pe cel de dama.

    • Ioana Radu
    • 16/12/2018
    Răspunde

    Desi de felul meu sunt mai snoaba si prefer variantele originale, recunosc faptul ca am cumparat si eu doua replici reusite de-a lungul timpului (o replica a unui parfum de la Givenchy si alta a unuia de la YSL) si ca exista posibilitatea sa fac din nou asta pe viitor. Parfumurile, pana la urma, sunt lucruri care se consuma. Important este sa miroasa bine. Aroma lui Invictus stiu ca e grozava, deci ai facut o alegere tare buna cu Freedom de la Famous Luxury Perfumes ♥.

      • Cristina Dragomir
      • 17/12/2018
      Răspunde

      Daaa, imi aduc aminte ca anul trecut parca de Black Friday ai luat tu un un Invictus la oferta. Sau ma insel?

  1. Da, m-as bucura sa gasesc replici la un pret mai accesibil fata de parfumurile originale. Sunt de acord cu replicile la parfumuri, nu cu parfumurile fake ( e o diferenta).

      • Cristina Dragomir
      • 17/12/2018
      Răspunde

      Stiu! E total ilegal si imoral ca exista magazine care vand fake-uri la pret de originale.

    • Nicolae Claudia
    • 16/12/2018
    Răspunde

    Sper sa castig si eu macar un voucher ?

      • Cristina Dragomir
      • 17/12/2018
      Răspunde

      Iti tin pumnii.

  2. Răspunde

    Hm, zici ca e fresh?! Pai e pe gustul meu asa ca pot sa il fac sotului cadou :)))

      • Cristina Dragomir
      • 18/12/2018
      Răspunde

      Uite cum va dau eu mereu idei!

  3. M-am inscris si eu la concursul tau pentru ca sper sa castig un voucher si asa impusc doi iepuri de odata. Profit de oferta 1+1 si iau doua parfumuri, unul pentru mine, cred ca o sa iau tot Style, replica dupa Lady Million care imi place mult si la al meu ii iau Freedom daca zici ca miroase atat de bine.

      • Cristina Dragomir
      • 18/12/2018
      Răspunde

      Iti tin pumnii, dar problema e ca nu vei putea profita de oferta pentru ca ea se incheie pe 25 decembrie.

  4. Eu nu am nimic impotriva replicilor de calitate buna. Exista replici si replici. Am primit la un moment dat de la cineva o replica Coco Mademoiselle (Chanel) si…cam foarte dezamagitor. Cred ca era nevoie de 10 pufuri ca sa se simta ca am folosit un parfum.
    Mi-as dori sa incerc ceva si dela Famous Luxury Perfumes.

  5. am si eu un parfum de la ei, dar as vrea o replica dupa black opium de la YSL. e un parfum extrem de scump, pe care n-as da banii ever… dar care imi place de mor!

  6. Răspunde

    Am folosit mai mult parfumuri de dama de la ei si m-au impresionat placut. Acestea sunt foarte bune, persistente si cu un miros placut. Despre parfumurile lor barbatesti nu stiu foarte multe, dar am avut ocazia sa incerc cateva mostre de la ei si mi s-au parut calitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares