Razvan si Dani cauta pupaza noua

In calitatea mea de casnica, petrec destul de mult timp cu televizorul pornit. Dimineata, cel mai adesea ma uita la „Neata cu Razvan si Dani”. Nu am fost niciodata fan Roxana Vancea asa ca nu am plans deloc cand a plecat. Pur si simplu foloseste prea multe „aaaa-uri” in exprimare ca sa dea bine cand vorbeste la televizor. Dar ce ne facem ca nu mai are cine prezenta rubrica meteo de acum. Nu ca s-ar potrivi prea tare prognoza dar asa da bine: sa fie meteo in emisiune.

De astazi incepem sa facem cunostinta cu noile pupeze care participa la castingul pentru o vecina noua. Prima zi si prima dezamagire.. Doua domnisoare gemene, una blonda si alta roscata, venite direct de la circ la propriu caci pe acolo au lucrat, declara sus si tare ca sunt dispuse sa lucreze amandoua pe acelasi salariu. Nu prea stiu cine o sa le angajeze la ce perle scot. Abia au ajuns in platou ca au si mutat Moldova in NV tarii si au pozitionat orasul Caras Severin in judetul Oltenia. Daca vor ajunge sa prezinte meteo trebuie sa avem mare grija ca daca anunta ploaie in Siberia e posibil sa ploua in Baragan. E greu cu geografia! Mie imi place de Anca Martin, „horoscopista emisiunii”. N-o fi e ea vreo zana dar e simpatica.

Satul de genul asta de emisiuni? Cauta pe telecomanda stiri economice si stiri high tech ca sa te pui la curent cu tot ce misca in domeniu.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares