Rochii pentru cocktail si rochii din dantela

coafura eleganta machiaj elegant

Atunci cand mergeti la birou si vreti sa fiti eleganta si sofisticata, puteti alege sa purtati o rochie tricotata, care va pune in evidenta si corpul, dar care in acelasi timp transmite mesajul ca sunteti nu numai o femeie frumoasa, ci si una eleganta si cu bun gust. Rochia potrivita pentru birou nu trebuie sa fie prea scurta sau prea decoltata, caci ar transmite semnale eronate colegilor de munca sau colaboratorilor.

O femeie inteligenta stie sa se imbrace corespunzator la locul de munca, astfel incat vestimentatia si atitudinea sa sa emane profesionalism si seriozitate.   O rochie de stofa cu manca trei sferturi sau cu maneca lunga poate reprezenta alegerea perfecta pentru o femeie de cariera, care stie sa se imbrace elegant. Rochia de stofa este potrivita chiar si pentru alte evenimente, cum ar fi iesitul la un pranz de afaceri sau chiar o intalnire importanta cu parteneri de afaceri sau pentru semnarea unor contracte.  

In schimb, pentru un cocktail, trebuie ales cu totul alt tip de rochie. Aici alegerile pot fi mult mai indraznete, iar materialele din care sa alegi mai diverse. Unele doamne prefera voalul, altele satinul, taftaua, catifeaua sau paietele. Unele vor rochii de cocktail mai scurte, altele mai lungi. Unora le fac cu ochiul modele mai mulate, altora modele ceva mai lejere. Important este ca alegerea sa fie facuta tinand cont de personalitate, de formatul corpului, de lucrurile pe care vrei sa le pui in evidenta si defectele pe care vrei sa le ascunzi.  

Pentru a avea mereu o tinuta impecabila la cocktail, trebuie neaparat ca alegerile sa fie in acord si cu tendintele in moda. De exemplu, in 2020, la mare cautare sunt rochiile din tafla si cele cu paiete. Nici dantela nu este de evitat, mai ales ca este atat de feminina si delicata. Daca materialele alese sunt de calitate, croielile bine realizate si cusaturile la locul lor, succesul tinutei de cocktail este garantat.

Mare atentie si la culori! Cel mai bine, ca sa nu dai gres, alegand un model care sa nu aiba culoarea sau lungimea potrivita pentru un astfel de eveniment, alegi dintre rochiile acestea. Tine cont neaparat si de locatia in care are loc cocktailul!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Aspazia
    • 26/07/2020
    Răspunde

    E foarte frumoasa.Ce material e??

      • Cristina Dragomir
      • 26/07/2020
      Răspunde

      Modelul din poza nu mai este disponibil.

    • Aspazia
    • 26/07/2020
    Răspunde

    E foarte frumoasa rochia.Cat costa??

      • Cristina Dragomir
      • 26/07/2020
      Răspunde

      Modelul din poza nu mai este disponibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares