Sondaje nesimtite

semnul-intrebarii
Niciodata nu am zis „NU” cu atata rautate ca azi. De trei zile ma suna acelasi numar de fix si anume 0215276735. Ieri dimineata, la noua, m-a luat din somn. Ma suna si raspund, vorbesc singura cateva secunde intreband cine e. Dupa asta imi pune muzica. Cand mi-a pus muzica m-am enervat si am inchis.
Azi, cu aspiratorul prin casa si eu, ca tot omul. Suna iar. Nu vorbeste nimeni sa imi zica si mie „buna ziua” si iar muzica aia enervanta. Pe la secunda 14 a apelului, un nene adormit se prezinta ca vrea si el un sondaj despre Radio. I-am zis un mare „nu” plin de nervi si am si argumentat. E o mare lipsa de bun simt sa suni pe cineva pentru interesul tau si sa il tii pe telefon ca boul. Omul ala intrerupe o activitate sa iti raspunda si ii pui muzica. Daca vreau muzica, imi pun  pe radio si gata. Adica vrei sa faci bani pe timpul meu dar ma tratezi cu nesimtire? Nesimtire o sa primesti si tu. Daca asta e politica firmei, e  o politica extrem de proasta. O sa stau in asteptare pe telefon ca sa obtin o informatie sau sa rezolv ceva in interesul meu dar niciodata nu voi accepta sa stau cu telefonul in ureche sa ascult o muzica impusa si sa le mai si raspund cu drag la zeci de intrebari. E ca si cum as veni la tine sa iti cer niste bani, tu imi zici ca mi-i dai si eu iti zic pai lasa nu mi-i da mie, du-te tu la banca si plateste-mi factura. Si, credeti-ma ca eu de regula raspund la toate sondajele pentru ca ma gandesc ca si eu in facultate la practica faceam si e oribil sa fii refuzat de toti. Dar nici asa…..bataie de joc.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mona
    • 19/11/2013
    Răspunde

    La fel am patit si eu… de nu stiu cate ori. Dar acum am invatat nr. si nu le mai raspund!

    • cpk
    • 19/11/2013
    Răspunde

    mai e un nr 0215286784

    • lumi
    • 20/11/2013
    Răspunde

    :)) de doua zile ma tot suna acest numar, si, cu totul intamplator, nu am auzit. Am incercat sa sun inapoi,dar nu se conecteaza. Gandindu-ma sa nu fie de la alocatia copilului, am zis sa dau un search:)…Gata, nu mai sunt ingrijorata!

  1. Răspunde

    SI pe mine ma enerveaza astia cu sondajele… Pt ca ma intreaba de unde sunt, cati ani am – ce sa fac daca am 51 ?!?!? – si dupa aia imi zic ca nu sunt interesati de persoane cu profilul meu..!

    • Georgiana
    • 03/09/2015
    Răspunde

    Mai inainte m-a sunat exact numarul ala. Am raspuns, am zis de 2 ori „alo”, si a inchis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares