Momente speciale și cadouri deosebite de la tată pentru fiu

cadouri deosebite

Cadourile nu sunt doar prilej de a risipi bani, cum ar spune anumite personaje înrudite cu Hagi Tudose. Cadourile sunt mod de a spune că ne pasă, prilej de bucurie atât pentru cel care le oferă, cât și pentru cel care le primește, generatoare de amintiri unice și liant sufletesc. Dar cadourile sunt greu de ales, chiar și când vine vorba de fiul tău, de cel pe care îl cunoști mai bine ca pe oricine altcineva. Poate tocmai de aceea este așa greu.

N-a fost simplu niciodată. Ți-au trebuit 2 luni să-i alegi cadoul de botez, petreceai ore întregi în magazine ca să fii sigur că-i duci acasă cele mai faine, dar și sigure, jucării de Crăciun și Moș Nicolae, umblai zile-n șir prin oraș ca să-i găsești blugii sau tenișii pe care și-i dorea de ziua lui. Ai fi putut să iei orice-ți pică-n mână sau, mai târziu, să-i dai bani să-și cumpere ce vrea, dar ai preferat să-l înveți să se bucure de cadouri deosebite, să aprecieze ce primește, să ofere cadouri cu dragoste și respect la rândul lui.

Ai gândit bine și trebuie sî continui așa, să-i oferi lucruri de calitate, lucruri care, deși costă, valorează mai mult prin mesajul pe care-l transmit. Ai nevoie de inspirație pentru momentele speciale ce vor urma în viața lui? Iat-o!

Cadou pentru fiu la majorat

Majoratul este unul din momentele speciale care merită marcate cum se cuvine. De-acum nu mai este un băiețel, ci începe să devină bărbat. E drept că sunt ani buni de când nu te-ai mai costumat în Moș Crăciun, dar tot la cadouri pentru băieți căutai idei de sărbători. De-acum vei schimba raionul cu cel de cadouri Crăciun bărbați.

Hainele, parfumurile nu sunt cadouri potrivite pentru un astfel de eveniment. Cauți cadouri deosebite pentru momente speciale. Ai putea merge pe varianta unui set de bărbierit de lux sau sau a unui ceas de mână (poate chiar a unei cutii de depozitare ceasuri în care să adune ceasurile pe care i le vei oferi de acum încolo de ziua lui). Totuși eu aș zice că este nevoie de ceva simbolic, ceva care să rămână pentru toată viața și să-i amintească fiului de toate lecțiile pe care le-a primit în primii 18 ani de viață, ceva care să-l îndemne să nu se abată niciodată de la drumul pe care părinții l-au recomandat ca fiind cel bun. Ce să fie mai potrivit decât o busolă?

busola_explorer_fata

Cadou pentru fiu la absolvire

N-ai uitat de zilele în care te mințea că și-a făcut temele doar ca să iasă mai repede la joacă, dar iată-l acum – e om mare și tocmai a absolvit facultatea, ba chiar cu o notă destul de bună, într-un domeniu în care visează să devină cineva cu adevărat! Știe deja în ce companie vrea să aplice pentru un job, este bine pregătit, dar ar mai avea nevoie de un mesaj clar că tu crezi în el.

portcard_cu_clips_de_bani_continental_cadouri_barbati

Îi poți dărui un ceas de birou, o agendă din piele pe care să-și noteze toate întâlnirile importante sau un port visit card în care să adune cărțile de vizită ale tuturor clienților și partenerilor. La fel de bine ar merge și un portcard cu clips de bani.

Pentru că tu ești sigur că în curând va ocupa un scaun în compania în care visează să lucreze și va avea nevoie de o agendă elegantă, de un ceas care să-i aducă aminte că și timpul liber contează și de un clips care să-l îndemne să se gândească de două ori pe ce dă banii munciți.

Cadou pentru fiu în ziua nunții

În compania în care s-a angajat acum 4 ani a cunoscut-o pe ea, acum un an a cerut-o în căsătorie și peste două săptămâni au nunta. Este un bărbat matur acum, gata să-și construiască propriul cuib. Va rămâne veșnic fiul tău, dar în curând va fi tată la rândul lui. Ce cadou s-ar potrivi unui astfel de moment? Nu plicul cu bani este cel mai important, ci acel lucru care rămâne peste timp și se transformă în moștenire prețioasă. Te poți orienta spre o pereche de butoni sau un ceas de buzunar pe care să le poată da mai târziu, la rândul lui, fiului său.

ceas_buzunar_dalvey_albastru

Acestea sunt doar câteva sugestii de cadouri deosebite, cadouri pe care orice fiu s-ar bucura să le primească în dar de la tatăl său în momente speciale precum ziua majoratului, ziua absolvirii sau ziua nunții. Sunt cadouri care nu trec doar de la mână la mână, ci pleacă dintr-un suflet și ajung la altul. Sunt lucruri care spun mai mult decât ai putea spune prin cuvinte, lucruri care rămân pentru o viață sau crează amintiri pentru o viață.

Un plus de inspirație în materie de cadouri pentru bărbați găsești și răsfoind site-ul ilux.ro, cel de pe care am preluat și imaginile cu darurile sugerate în acest articol (în caz că vă place ceva, știți acum unde găsiți!).

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 02/10/2018
    Răspunde

    Adevarat,cadourile le alegi cu greu dar le ai toata viata,sunt facute din suflet si asta conteaza.Multumiri de articol,mi-a placut,informatii utile.

    1. Cu greu, dar cu drag. Eu pierd ore intregi cautand cadouri.

    • Valeria Chertes
    • 02/10/2018
    Răspunde

    Este foarte greu când alegi un cadou dar ideile tale mi-au plăcut.

    1. Nimic nu e usor in viata asta.

  1. Pentru astfel oricare dintre momentele prezentate de tine, un cadou special pe care fiul sa-l aiba de suflet este cel mai important! Sfaturile tale suntperfecte in fiecare situatie!

    1. Mai importanta decat valoarea materiala este cea spirituala.

    • Nicolae Claudia
    • 03/10/2018
    Răspunde

    Eu nu prea am deloc inspiratie atunci cand vine vorba de cadouri. Multumim pentru idei

    1. Nici eu nu am mereu, dar caut si caut si caut iar…

    • Mirabela Matei
    • 03/10/2018
    Răspunde

    Foarte interesante ideile tale, eu fac cadouri din suflet si care îmi plac nu doar de dragul a face un cadou. Pupici dulci

    1. Mi se pare cel mai urat lucru sa ii aduci omului ceva luat pe fuga si sa ii spui n-am stiut ce altceva sa iau.

    • Lamiita Petre
    • 03/10/2018
    Răspunde

    Daca as fi citit articolul tau atunci cand fiul meu a implinit varsta majoratului, cu siguranta as fi ales o busola. Mi se pare cel mai simbolic dar. Desi suntem alaturi de copii toata viata, au nevoi de acea busola personala, pentru a nu gresi drumul. Dar, casatoria nu a avut loc inca, asa ca si un ceas de buzunar este la fel de simbolic. Merita o distribuire acest articol, poate va fi sursa de inspiratie si pentru altii. Trebuie sa vedem uneori dincolo de obiectul in sine.

    1. Eu asta fac de fiecare data, cauta simboluri si mesaje in spatele unii obiect pe care-l ofer cadou. SI imi iese de cele mai multe ori.

    • Andreea Manu
    • 03/10/2018
    Răspunde

    Ideei bune

    1. Multumesc.

  2. Am intrat pe site si chiar au o gramada de chestii faine si diferite de ce am vazut pe alte site-uri.

    1. Sunt mai scumpe, sunt cadouri de lux, dar sunt anumit situatii in care merita sa investesti in asa ceva.

  3. Răspunde

    Hm, chiar, pana acum nu m-am gandit la lucrurile astea. Clar trebuie un cadou simbolic, ceva care sa ramana si peste timp dar sa ii placa si lui.

    1. Hai ca mai ai putin pana la nunta. Mai e timp de gandire.

  4. Am fost mereu in cautare de cadouri mai deosebite pentru bărbații din viața mea și niciodată nu găseam nimic. iLux chiar vine cu idei dragute, deosebite pentru a face cadoul special.

      • Cristina Dragomir
      • 06/10/2018
      Răspunde

      am vazut ca si tu ai ochit portcardurile cu clip pentru bani de la ei.

    • Ioana Radu
    • 15/10/2018
    Răspunde

    Am si eu un ceas care se prinde la vesta ^_^. E un accesoriu masculin pe care mi l-am dorit multa vreme. Mi se pare un detaliu frumos al unor vremuri care au apus de mult timp, dar care aveau farmecul lor aparte. Cu siguranta acest obiect e un cadou ideal.

      • Cristina Dragomir
      • 26/10/2018
      Răspunde

      pe bune? tare curajoasa esti, de porti si accesorii pentru barbati!

  5. Răspunde

    Imi plac tare mult propunerile tale. Chiar esti o reala sursa de inspiratie. Am vazut si eu niste lucruri tare interesante pe ilux si cred ca stiu ce-i voi oferi sotului de Craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares