7 idei de cadouri pentru adolescenți. Vor sări în sus de bucurie la primirea lor

idei de cadouri

Dacă săptămâna trecută vorbeam despre cadouri pentru copii, despre cum să le alegem corect și ce anume să evităm, articolul de astăzi și-a propus să vină cu idei de cadouri pentru adolescenți. Fiecare vârstă cere altceva. Creștem, continuăm să ne jucăm și să explorăm, dar schimbăm jucăriile. Care sunt jucăriile, darurile care ar face orice adolescent să sară în sus de bucurie la deschiderea cutiei? Iată 7 idei din care te poți inspira!

1. Un smartphone

Tehnologia îi încântă cel mai mult pe adolescenți. Un telefon performant cum sunt aceste telefoane de pe arsis.ro nu va dezamăgi niciodată un tânăr din generația Facebook-Instagram-Snapchat. Dacă are o cameră foto bună, este de la un brand recunoscut de toți tinerii ca fiind de top și este din categoria noutăți, nu ai cum să dai greș. Nu trebuie să fii expert în telefoane ca să știi ce e nou. Site-urile de obicei marchează noutățile și le pun într-o categorie aparte.

2. Acces la o lume nouă

Tot ce e nou și cool atrage și place la vârsta aceasta, indiferent că este vorba de un smarphone, de o experiență nouă sau chiar de o lume nouă. Cum îi poți oferi unui adolescent acces la o lume nouă? Cu ajutorul unor astfel de ochelari VR. Ei se conectează cu diverse dispozitive (telefon, tableta) și transformă vizionarea filmelor sau jucatul unui joc într-o chestie absolut magnifică. Realitatea virtuală este un spațiu nou, o metodă de evadare, o experință cool despre care să vorbească prietenilor.

3. Un voucher pentru o activitate inedită

Rămânem în sfera noutăți. Cu siguranță sunt foarte multe experiențe pe care un adolescent abia așteaptă să le bifeze. Poți alege să-i oferi un voucher pentru o activitate la care știi că visează: un zbor cu balonul, un salt cu parașuta, o experiență cu o mașină de raliu, o eperiență off-road, un salt cu coarda elastică, un zbor cu elicopterul, o cursă de rafting sau o zi într-un parc de aventuri. Oricare dintre ele va fi foarte apreciată.

4. Un vehicul electric

Trotinete electrice, hoverboarduri, biciclete electrice, motociclete sau skateboarduri electrice, toate sunt la mare modă printre tinerii generației actuale, deci oricare dintre ele poate fi o bună idee de cadou. Sigur că unele dintre ele sunt și foarte scumpe, dar există și modele mai ieftine sau puteți pune bani la comun mai multe persoane și strângeți o sumă mai mare de investit într-un model mai performant.

5. Un smartwatch

Următorul pe lista cu idei de cadouri pentru adolescenți este smartwatch-ul. A trecut de mult vremea în care ceasul era capabil să indice doar ora și zilele săptămânii sau să cronometreze o activitate. Un smartwatch este de fapt un computer în variantă foarte mică. Are difuzor, microfon, GPS, se poate conecta prin bluetooth cu telefonul și poți inția apeluri sau răspunde printr-o simplă comandă pe ceasul inteligent.

6. Cadouri personalizate

Nu doar tehnologia îi atrage pe adolescenți, ci și obiectele vestimentare cât mai cool. Chestii speciale precum o pereche de teniși unicat, pictați sau numele lor scris pe ei, un tricou pictat manual sau imprimat cu o imagine dintr-un film sau un joc care le place foarte mult, sunt idei la fel de bune de cadou. La fel și un CD sau o carte cu autograf.

7. Lucruri haioase

Din categoria cadouri mai ieftine, obiectele haioase cred că sunt cele mai iubite de adolescenți. Viața e distractivă la vârsta asta și orice lucru care provoacă zâmbet sau râsete în jur este cool. Un tricou cu un print funny, un rucasc cu un mesaj haios, o pernă sub formă de pizza, o căciulă cu urechi de iepure, o pușculiță cu o formă sau un mesaj amuzant sunt lucruri spre care te poți orienta fără teamă că dai greș.

Majoritatea sugestiilor sunt potrivite atât pentru băieți cât și pentru fete. În cazul fetelor, se pot adăuga pe listă și bijuteriile și cosmeticele. Dacă nici aceste idei de cadouri pentru adolescenți nu te-au ajutat să iei o decizie, îți rămâne oricând varianta unui voucher de cumpărături pe un site sau într-un mall.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 17/09/2018
    Răspunde

    Foarte bune idei, multumim.

    1. sa fie de folos!

  1. Soțului as vrea sa.i fac cadou un smartphone deși nu e ziua lui. Totusi, ai dat câteva idei pretioase de cadou ce pot fi aplicate indiferent de ocazie.

    1. deci sotii trebuie tratati ca niste adolescenti cand vine vorba de cadouri?

  2. Cu siguranta oricare dintre toate acestea enumerate de tine vor fi pe placul oricarui adolescent…si vorbeste o mamica de adolescenta 🙂

  3. ei sunt mai greu de multumit, dar parca tot mai usor de gasit ceva pentru ei decat pentru un copil mai mic. eu abia astept sa creasca nepotii!

    1. hai ca la aia mici jucariile sunt de baza si carticelele, eu ma descurc cu nepoatele.

    • Lamiita Petre
    • 18/09/2018
    Răspunde

    S-au dus vremurile cand o carte era apreciata, adolescentii in ziua de azi sunt mult mai pretentiosi si e normal sa fie asa avand in vedere societatea in care traim. Cred ca oricare dintre propunerile tale ar fi apreciate, dar, de regula, ei iti transmit semnale cam ce si-ar dori.

    1. si cine zice ca trebuie sa le luam mereu ce isi doresc?

  4. Noi deja avem pe lista de dorinte un smartwatch, o trotineta electrica si un playstation 4 dar presimt ca vor ramane mult si bine pe lista in ritmul in care reusim sa umplem pusculita. Si trebuie sa fac o precizare: inca nu e adolescent , are doar 7 ani asa ca sper sa strang banii sa le bifez pe toate pana pe la 14 ani.

    1. Hopa, Dragos deja e cu pretentii!

  5. Răspunde

    Si eu care ma gandeam la cadouri gen carte sau un bilet la teatru/concert ceva … e drept, in jurul meu am familii simple, ca noi, cartile sunt mult iubite si apreciate!

    1. Sigur ca depinde de la copil la copil, de cum a fost crescut si care sunt valorile in care crede.

  6. Adolescenti am putini prin gasca de prieteni, adica parinti cu copii adolescenti, dar da, ei preferă telefoane deștepte și gadgeturi la modă.

    1. si cum zicea si Cristina mai sus, si mintea barbatilor tot cam intr-acolo duce.

  7. Răspunde

    Ochelari VR? Ma pui pe ganduri… Oare ce s-o mai inventa cand o fi al meu adolescent? Nu mai e mult … doar vreo 5-6 ani dar la cum se schimba toate asa rapid ma astept la idei de cadouri … nastrusnice :))

    1. Numai naveta spatiala sa nu iti ceara!

    • Nicolae Claudia
    • 22/09/2018
    Răspunde

    Fetita mea inca e mica. Ea acum se bucura de jucarii si carti.

    1. Mai ai timp sa traiesti linistita pana ajunge pe la vreo 13-14 ani.

  8. Observ ca trebuie buget serios pentru un cadou de adolescent. E lumea in care traim, tot de-un device si de-un gadget…csf, ncsf 😀
    Smartphone-ul cred ca e pe primul loc in randul preferintelor tinerilor de la cele mai mici varste.

    1. vorba ta… csf, ncsf! daca cere, ii dai! Daca ai. Daca n-ai… csf…

    • Anda Stanciu
    • 25/09/2018
    Răspunde

    Foarte bune ideile

    1. Multumesc.

  9. Răspunde

    Nu mai sunt aolescenta de mult si totusi mi-as dori sa primesc oricare dintre aceste cadouri propuse de tine

      • Cristina Dragomir
      • 26/10/2018
      Răspunde

      asta inseamna ca esti vesela si jucausa si ai inca spiritul de adolescenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares