Biscuiti dietetici cu lamaie si vanilie

gerlinea pentru slabit

Va spuneam ca ma aflu in plina testare a produselor Gerlinea primite la campania de pe BUZZStore. Am sa incep, astazi, cu biscuitii. Nu o sa vorbesc in taste prea mult pentru ca i-am prezentat intr-un filmulet mai bine. Eu sunt o mare mancacioasa dar pot sa confirm ca nu sunt foarte dulci, sunt satiosi, nu dau dependenta aia pe care o dau alte dulciuri. Spre exemplu, cand mananc ciocolata simt ca as manca intr-una. In cazul acestor biscuiti pentru cure de slabire, nu simt asta. Va dau doar cateva date pe care nu le gasiti in materialul video, date despre continutul lor.

Biscuiti sunt dietetici pentru controlul greutatii, bogati in proteine, vitamine, Ca, Mg, Fe, cu continut glucidic redus -30% fata de biscuitii obisnuiti. 20% din energie din proteine, ce permit conservarea masei musculare si au un rol important in mentinerea senzatiei de satietate. Slabirea se obtine in cadrul unei alimentatii lejere, conform metodei Gerlinea. Ingrediente: faina de grau, produse din lapte (proteine, lactoser), zahar din trestie, ulei de palmier nehidrogenat, proteine de mazare, proteine de grau hidrolizate, praf de copt (tartrat de potasiu, carbonat acid de sodiu, carbonat de amoniu), arome de lamaie si vanilie (colorant: caramel E150a), sare, sirop de glucoza, L-cistina, vitamine B1, B2, B6, B9, PP, E (lactoza). (sursa – nutrivita.ro)

Ai poftit la biscuiti? Mai sunt campanii la care poti participa si tu ca sa primesti produse gratuite pentru testare. Fa-ti cont aici!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares