Asa vrei sa ma convingi sa iti promovez produsele?

Sunt inscrisa de ceva vreme in doua sisteme de afiliere. In vreme ce unul imi place cum functioneaza(profitshare), al doilea nu mai conteneste sa ma dezamageasca. Nu am sa ii dau numele pentru ca sunt sigura ca cei care il cunosc stiu despre ce vorbesc.

O vreme, le-am promovat pe amandoua in aceeasi masura si comisioanele inregistrate pe pe profitshare erau cu 50-60% mai multe ca numar. Asta m-a facut sa ma intreb daca nu cumva dincolo sunt furata pe fata. In definitiv, tu nu ai de unde sa stii cata lume da click pe un link si cati ajung sa faca o comanda. Mergi pe incredere si, in cazul lor, nu prea mai am incredere. Sa promovezi, o luna de zile, zilnic, o campanie din profitshare si una de dincolo, pe profitshare chiar sa ai vanzari si dincolo nu, nu vi se pare ca ridica semne de intrebare?

In plus, nu stiu cum vor firmele de acolo sa ma faca sa le promovez produsele, cand toata ziua primesc mesaje ca s-a modificat comisionul, ca unul se retrage, ca unul e nemultumit de vanzari. etc. Pai de ce m-as apuca sa promovez magazinele noi cand ele nu prezinta incredere? Azi am comision de 10%, muncesc o ora sa fac un articol bun de promovare in care sa imi insereze linkurile de afiliat si maine ma trezesc ca au scazut comisionul la 7%. Pai, nu merge asa ca eu nu fac voluntariat pentru ei.

Asta m-a facut sa renunt definitiv la sistemul lor de afiliere si sa raman doar pe profitshare, care mi se pare mult mai profi si mai profitabil, ba chiar si mai simplu de utilizat. Daca vreti sa ma intrebati de castiguri, o sa fiu la fel de secretoasa ca Andreea Esca si nu am sa va spun cat imi iese pe luna. Treaba e ca depinde cat te implici. Daca arunci un link pe zi pe facebook, s-ar putea sa nu scoti nici de doua sticle de suc. 😀

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mihaela
    • 11/06/2015
    Răspunde

    Stiu ca daca vrei sa castigi din sisteme de afiliere trebuie sa muncesti, sa promovezi. Am incercat si eu la un moment dat sa fac asta dar cred ca nu ma pricepeam asa ca am lasat-o balta. Niste banuti nu mi-ar strica, asa ca astept si eu cu interes un articol detaliat si sincer despre cat de greu sau de usor e sa castigi din Profitshare.

    • Anda Moc
    • 11/06/2015
    Răspunde

    Buna! Chiar ma inreseseaza problema! Daca poti scrie un articol despre cum ai facut si care sunt pasii si trucuri pentru acastiga mai mult, ti-as fi recunoscatoare si cred ca nu numai eu! O zi buna iti doresc si astept cu unteres! te urmaresc de ceva vreme si nu m-ai dezamagit niciodata!

    • Calistru Irina
    • 11/06/2015
    Răspunde

    Sa inteleg ca pe celalalt sistem de afiliere nu faci nici macar 2 parale? 😉
    Si eu recomand profitshare mai ales pentru usurinta cu care oricine poate castiga din promovarea diferitelor produse, chiar daca au blog/site sau nu

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 11/06/2015
    Răspunde

    Nu ma pricep la asa ceva ,dar as incerca daca as sti cum se procedeaza,multumim pentru articol,suna interesant sa incerci sa faci si altceva.

    • Hacman Mariana
    • 19/06/2015
    Răspunde

    Uneori ai nevoie si de experienta pentru a reusi sa ti promovezi produsele,alteori doar de putina inspiratie…superb articolul,omul cat traieste tot invata!bineinteles daca si vrea)))

    • Hacman Radu
    • 22/06/2015
    Răspunde

    foarte tare articolul…si putin umor …intradevar cateodata muncesti si la urma nu te alegi cu nimic cum ai zis si tu s-ar putea sa nu scoti nici macar 2 sticle de suc))))asa-i in viata tre sa risti sa castigi…multumim de informatii in caz ca vrem sa facem altceva cautam acest articol cu sfaturi potrivite….

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Cam pe toti ne intereseaza un venit in ziua de astazi, fie el cat de mic, conteaza. Asa ca daca ai putea sa ne dai intr-un articol aparte mai multe informatii destpre profitshare ti-am fi recunoascatori.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Eu sincer chair am nevoie de un castig suplimentare care sa ma ajute in realizarea proiectelor mele si in sprijinire de a-mi putea cumpara tratamentul meu lunar pentru virusul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares