Zece motive pentru care sa alegi un portofel din piele

portofele piele

Esti in cautarea unui nou portofel si nu stii ce sa alegi? Ti-ar placea unul din material textil, parca ti-ar face cu ochiul si unul din material lacuit dar si cel din piele, pe care l-ai vazut ieri in vitrina? Astazi nu am sa-ti vorbesc despre ce se poarta in materie de portofele pentru ca nici nu prea ma intereseaza. Eu aleg intotdeauna portofele si posete din piele naturala. Iata zece motive pentru ca iti recomand si tie sa mergi tot pe varianta portofel din piele!

portofele-dama

1. Portofelul de piele e mai rezistent. Nu iti cumperi portofel nou in fiecare zi. Daca ai cumpara unul din piele ecologica sau material textil, in cateva luni ar trebui sa il schimbi. Astfel, in decurs de un an, ar trebui sa dai banii pe minimum trei portofele al caror pret cumulat ar fi peste pretul unui portofel din piele naturala care isi pastreaza aspectul ca nou chiar mai mult de un. 
2. Portofelul din piele e mai elegant, mai stilat. Pana la urma, portofelul, dincolo de grosimea lui, denota bunastare si prin materialul din care este realizat. Intr-un fel arata un domn la costum care scoate un portofel din piele sintetica si un alt fel de respect impune atunci cand scoate o carte de vizita din portofelul sau din piele naturala cu aspect impecabil.

portofele-barbatesti

3. Un portofel de piele e intotdeauna o alegere buna cand vine vorba de a oferi un cadou cuiva, indiferent ca sarbatoritul este femeie sau barbat. Portofelul este unul din putinele accesorii cautate in egala masura de femei si barbati. Chiar daca nu are nevoie de el acum, il va pune undeva in dressing si il va folosi cand ii va veni randul. Portofelele nu au termen de valabilitate si, daca alte tipuri de materiale s-ar putea sa nu fie pe placul celui care il primeste, un portofel din piele nu va fi ignorat de nimeni. Cred ca 90% din cei care cititi acest articol, daca ati avea de ales intre un portmoneu din piele si unul din alt material, nu ati avea nevoie de mai mult de doua secunde sa alegeti pielea. 

4. Pielea e un material eco-friendly. E la moda sa fim eco, prietenosi cu mediul. Asa ca, de ce am opta pentru un portofel dintr-un material greu sau deloc biodegradabil, un material pentru a carui fabricare s-au folosit zeci de agenti chimici care polueaza mediul? Cu portofelul din piele esti elegant si eco in acelasi in timp. Chiar si pielea tratata chimic este cu mult mai putin poluanta decat bunurile 100% sintetice.

5. Portofelul din piele are un miros specific natural. Sunt sigura ca ati avut macar o data in viata un portofel din material sintetic urat mirositor, al carui iz neplacut afecta si restul obiectelor din geanta, hainele in ale caror buzunare era purtat. Mirosul ramanea inclusiv pe maini. Mirosuri chimice greu de suportat. Pielea naturala are un miros placut care te va intampina de fiecare data cand vei folosi portofelul.

6. Piele e moale. In timp, devine si mai moale si imprumuta din personalitatea purtatorului fara a se deteriora. Portofelele din piele se pot purta comod in orice buzunar pentru ca nu au acele margini ascutite si deranjante. Mai mult decat atat, in timp, pielea devine si mai moale si mai placuta la atingere, fara a se coji sau scoroji precum alte materiale.

7. Portofelul din piele e protector cu banii si e usor de intretinut. La ce ma refer cand il numesc protector? Nu vi s-a intamplat niciodata sa varsati un pahar cu lichid pe un portofel textil? Parca va si vad stergand banutii de metal cu servetelul si intinzand bancnotele pe calorifer. Apa nu patrunde prin piele. Nici de patat nu se pateaza prea usor pielea naturala si majoritatea substantelor care intra in contact cu ea, se curata prin simpla stergere cu o carpa moale.

8. Portofelele din piele sunt mai incapatoare si mai flexibile. Mi s-a intamplat sa imi cumpar un portofele din material sintetic de aceeasi dimensiune cu vechiul portofel din piele si am avut surpriza sa nu intre cardul in el. De ce? Pentru ca pielea, spre deosebire de alte materiale, este usor elastica si „face loc” cardului sau buletinului care nu intra in alte portofele.

9. Portofelele din piele sunt usor de asortat la mai multe tipuri de tinute. Daca nu ai bani sa cumperi zece modele de portofele, unul din denim pentru tinute sport, unul din piele lacuita pentru tinute mai elegante, unul din material textil roz care sa se potriveasca tinutei de vara, etc., mizeaza pe un portofel clasic din piele neagra sau maro. In orice ai fi imbracat/a, atunci cand portofelul isi va face aparitia in mana ta, nu va produce un soc. Pielea e mereu la moda.

portofele piele naturala

10. Portofelul din piele atrage energie materiala pozitiva. Nu radeti! Supersitiosilor le va prinde bine acest sfat. Potrivit anumitor credinte, orice material natural atrage energie pozitiva la orice nivel. Astfel, un portofel din material natural, v-ar putea influenta in mod pozitiv situatia financiara. Ce material poate fi natural si rezistent in acelasi timp cand vorbim de portofele? Pielea. 

Care ar fi singurul dezavantaj al unui portofel din piele? Pretul. Am zis care ar fi un dezavantaj dar, daca stii unde sa cauti, chiar nu e. De ce? Pentru ca pe Bela Shop eu am gasit portofele din piele 100%, pentru femei si barbati, la preturi atat de mici ca nu mi-a venit sa cred. In plus, aici gasesti si portofele colorate din piele si ti se poate face la comanda un portofel cu modelul si marimea dorite.

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. ce modele frumoase, eu tot adepta celui de piele sunt, sunt mult mai rezistente, dai un ban dar se merita 😀

      • cristina
      • 11/06/2015
      Răspunde

      dai un ban dar stai in fata 😀

    • Ion Paula
    • 11/06/2015
    Răspunde

    Foarte interesant, ai expus foarte bine motivele alegerii unui portofel din piele. Cu siguranta optez pentru un portofel din piele.

      • cristina
      • 11/06/2015
      Răspunde

      n-aveam nici o indoiala ca o fata desteapta va alege un portofel rezistent si elegant.

    • Mara
    • 11/06/2015
    Răspunde

    De avut, am avut fel de fel de portofele dar de folosit, am folosit numai din piele naturala. Tot ce ai spus e adevarat si, intrand pe site, am vazut fel de fel de modele la preturi acesibile in comparatie cu alte magazine! Chiar ar trebui sa-mi caut si eu un portofel caci in curand va trebui sa-l schimb pe cel ce-l am, ca s-a cam uzat in cei 8-10 ani de cand il am 🙂 Multumesc de pont!

      • cristina
      • 11/06/2015
      Răspunde

      mi se pare mie sau ar trebui sa iti iau portofel de ziua ta? 😀

    • Calistru Irina
    • 11/06/2015
    Răspunde

    Numai sa am ce pune in el :))
    Am unul din piele de vreo 4-5 ani, arata impecabil…in schimb inainte imi luam cate o ieftineala in fiecare an… stii cum e, dai un ban dar stai in fata

      • cristina
      • 11/06/2015
      Răspunde

      poate ca daca nu era din piele, era mai rau pe plan financiar(vezi motivul 10) 🙂

  2. Răspunde

    Un articol foarte bun cu informatii folositoare. Multumim de articol !
    Un portofel din piele te tine cel putin 3 ani indiferent cat de tare il supui folosirii. Singurul lucru care poate ceda este o cusatura sau o capsa de inchidere.
    Va asteptam cu drag pe magazinul nostru si pentru alte produse din piele naturala , majoritatea produselor sunt fabricate in Romania din piele naturala de cea mai buna calitate .

      • cristina
      • 12/06/2015
      Răspunde

      Pe mine m-a uimit si pretul si faptul ca se pot realiza portofele la comanda.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 13/06/2015
    Răspunde

    Adevarat,cele de calitate(din piele) sunt putin mai scumpe dar te tin mai mult,nu se deterioreaza asa repede.

  3. Răspunde

    Felicitari pentru articol !
    Am decis ca merita locul 1 in concursul nostru organizat de http://www.ebloguri.ro si sponsorizat de http://www.belashop.ro . Asteptam un email cu adresa de livrare a premiului, nume de contact si telefon de contact precum si ce culoare doriti sa fie portofelele .

    Va multumim pentru participare si va asteptam cu drag la alte concursuri si pe site-ul nostru pentru cumparaturi de calitate .

    • Hacman Mariana
    • 19/06/2015
    Răspunde

    Feliucitari pentru articol!La fel ca si tine si eu prefer sa cumpar ceva de calitate..putin dai putin de tine)))Sincera sa fiu si eu as avea nevoie de un portofel de acest gen,chiar si sotului meu i ar prinde bine)))

    • Hacman Radu
    • 22/06/2015
    Răspunde

    frumoasa prezentare a produselor!Felicitari!Un portofel de calitate mi ar trebui si mie ca cel pe care l am acum e varza)))))o sa intru pe site sa arunc o privire,cu siguranta voi gasi ceva si pentru mine…

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Ei Criss, spre rusinea mea pana acum nu am avot niciodata un portofel din piele rezistent si dragut cel putin ca cele din imaginile postate de tine. Cu siguranta durata de viata este mai mare

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Dupa motivele enumerate de tine, 10 la numar, ma bate gandul sa imi achizitionez si eu unul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares