Cum alegi imobilul potrivit din mulțimea de case de vânzare?

case de inchiriat

Mai mult ca sigur ai ajuns aici pentru că te interesează să descoperi soluțiile cele mai eficiente prin care poți găsi acea casă perfectă pentru familia ta, locul pe care cei dragi ție să îl poată numi cămin în adevăratul sens al cuvântului. Desigur că ai fost și tu impresionat de mulțimea de opțiuni cu care te-a întâmpinat piața, dar la ce folos dacă nu ai putut să găsești ceva care să corespundă nevoilor tale? Realitatea e că această multitudine de oferte devine o povară în condițiile în care nu mai știi care reflectă cu adevărat ceea ce se presupune a fi.

Indiferent că ești interesat de ceea ce constituie variante de case de vânzare sau case de închiriat, este bine să fii conștient de posibilitatea financiară și să te raportezi de la început la aceasta. Este de preferat să ți se ofere rentabilitate, un raport convenabil între prețul pe care îl ai de plătit și condițiile pe care le asigură imobilul. Deci este de preferat să faci o documentare minuțioasă vizavi de acest aspect, astfel ca rezultatele de care ai parte să fie după placul tău.

Îți prezint o serie de lucruri asupra cărora trebuie să îți îndrepți atenția pentru a avea parte de o căutare precisă, fără a pierde prea mult timp.

Înainte de toate, găsește un ajutor în care poți avea încredere. Fie că ai un amic, o cunoștință cu experiență, fie că știi numele unui site profesionist cu oferte imobiliare, nu ezita să te folosești de aceste resurse. Eu îți recomand platforma compariimobiliare.ro pentru a te pune la curent cu tot ce ține de acest domeniu, începând de la prețurile actuale practicate de piața pentru fiecare zona din orașe variate, și până la oferte imobiliare deosebit de atrăgătoare, atât din punct de vedere a condițiilor asigurate, cât și a costurilor.

Când pornești în căutarea unor case de vanzare potrivite, cel mai bine este să mergi la sigur, adică să știi exact ce trebuie să vizeze un astfel de spațiu.

În primul rând, decide-te dacă vrei să fii departe de aglomerația orașului sau preferi o zonă de mijloc. Fiecare opțiune poate prezenta avantaje sau dezavantaje. În orice caz, e de preferat să alegi o zonă rurală, dar care să îți ofere acces facil la zonele de interes din oraș. În acest sens, îți recomand să analizezi ofertele de pe compariimobiliare.ro, vei vedea că ai de unde alege. Cu atât mai bine este dacă ai mașina proprie, pentru că nu trebuie să te mai îngrijorezi în legătură cu transportul.

case de vânzare

De asemenea, ai în vedere cât de sigură este zona în care urmează să te muți. Acest aspect ar putea să reflecte într-o oarecare măsură și nivelul de siguranță pe care ți-l va oferi clădirea. În cazul în care cumpărarea unei case presupune un efort imposibil pentru tine, ai posibilitatea de a alege din ofertele ce vizează acele case de inchiriat de asemenea disponibile pe compariimobiliare. Dupa ce selectezi zona de interes, platforma îți oferă cele mai relevante rezultate dintre care poți alege.

Indiferent de alegerea pe care o faci, că aceasta se referă la opțiunile cu privire la case de vânzare sau la cele ce vizează lista de case de închiriat, ai măcar certitudinea că plătești cât trebuie și ai și condițiile pe care le dorești.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Popa Oana-Gabriela
    • 30/11/2017
    Răspunde

    Multumim petru informatiile foarte utile

  1. Inainte de a cumpara o casa trebuie sa calculam foarte bine inainte, sa luam toate posibilitatile in calcul si sa cautam exact ceea ce ne dorim pentru a nu face o greseala.

    1. Numai un nebun ar cumpara o casa fara sa se gandeasca bine la toate aspectele. Mie imi ia o jumatate de ora sa aleg un pachet de biscuiti, dar o casa?!

    • ghelbere elena
    • 01/12/2017
    Răspunde

    Am o locuinta si pe care deocamdata nu vreau sa o schimb, dar cine stie ce-mi rezerva timpul.

    1. Poate ii sfatuiesti pe altii care au nevoie de idei.

  2. Răspunde

    Ai pus o intrebare chiar foarte buna. Noi ne tot gandim sa ne achizitionam o locuinta, dar sunt atat de multe chestii la mijloc, atat de multe optiuni incat nici nu stim incotro sa privim prima oara sau cum sa facem sa comparam intre ele cateva locuinte similare. Drept pentru care am gasit materialul tau ca fiindu-mi foarte util. Da, chiar mi se pare ca e greu sa alegem o locuinta in prezent, mai ales cand sunt o gramada de locuinte noi care arata atat de bine ^_^

    1. deci voi stiti stigur ca vreti o casa noua. Asta e de bine. Macar aveti un punct de pornire.

  3. Inainte sa cumperi o casa cred ca trebuie sa stii cat costa intretinerea unei case (multi au suprize la prima iarna), sa fii constient ca e mult de lucru, daca vrei o casa frumoasa si o curte impecabila. Un aspect tot mai important il reprezinta traficul, accesul rapid si usor la mijloacele de transport in comun.
    Sunt multe detalii si trebuie sa fim atenti la toate!

    1. stiu eu cateva persoane care si-au facut case mari si apoi nu au mai avut bani sa le incalzeasca sau sa le intretina si au fost nevoiti sa le vanda. Eu prefer o casa mai micuta.

  4. Răspunde

    Stii ca absolut de fiecare data noi oamenii (sa nu zic romanii ca nu vreau sa generalizez) dam cu capul de pragul de sus pentru ca nu ne masuram corect veniturile prezente si mai ales viitoare, dar nici capacitatea de a sustine cheltuielile unei case?
    In plus, sunt multi oameni care chiar nu se gandesc la anumite aspecte si iau de bun ce li se spune. O asemenea platforma ar fi mai mult decat utila tocmai pentru a putea compara si a alege cu cap…ma rog…cei care au cap sa aleaga si sa discearna!

    1. Eu sper sa aiba cap sau macar sa ii intrebe pe aia care au, sa se sfatuiasca. Achizitia unei case este o treaba serioasa si nu trebuie facuta asa oricum, in 5 minute.

  5. Răspunde

    Pfff…buna intrebare! Foarte greu, as raspunde eu. Prin comparatie cred. Trebuie sa te gandesti la o investitie pe termen luung…o casa nu o cumperi in fiecare zi. Foarte mare atentie la detalii, la zona…

    1. bine zis ca nu cumperi casa in fiecare zi. Eu ma gandesc mult si pana aleg o pereche de sosete…

  6. offf, daca-ti zic ca noi ne-am hotarat in 5 min la apartamentul pe care l-am luat acum un an, ma crezi? chestia e ca eu am stat in chirie intr-o alta zona a orasului, ma indragostisem de locul ala, stiam ca nu-mi permit ceva tot acolo, dar cautam un model similar, sa zic asa. si cand l-am gasit p-asta… a fost dragoste la prima vedere!

    1. as zice ca ati fost norocosi. pentru cei mai multi procesul asta decizional este foarte lung si stresant. Sa va stapaniti sanatosi cuibusorul, dragilor!

  7. Răspunde

    Ai punctat foarte bine lucrurile de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne alegem o casa. Pentru mine e la fel de importanta apropierea fata de scoala, parcurile si alte facilitati cum ar fi magazinele care sa-mi faca viata mai usoara.

    1. fiecare are alte nevoi. Burlacii nu s-ar uita dupa scoli, ci dupa un restaurant ieftin si bun in zona, nu?

  8. Prefer zonele linistite, dar cu acces rapid la centru, magazine, supermarket-uri. Zona este unul dintre criteriile dupa care ma ghidez. Intr-o masura ceva mai mare conteaza calitatea imobilului, a cladirii in sine (cum a fost construita), aspectul apartamentului, daca s-au facut investitii de curand.
    Desigur, varianta ideala ramane casa, dar una la nu foarte multi kilometri de oras.

    1. si eu as prefera o casa in locul unui apartament pentru ca am crescut la casa si nu m-as putea acomoda asa usor la bloc.

  9. Răspunde

    Ma gandeam si eu la un moment dat sa ma mut la casa. Inca mai am acest gand. Cand spun asta nu ma gandesc la costurile putin mai mari ci la avantajele si dezavantajele pe care le voi avea ulterior

    1. In calitate de locatar de casa de la varsta de 7 ani, nascut la bloc, eu pot sa iti spun ca nu as da casa nici pe 2 apartamente.

  10. Răspunde

    Bune sfaturile.

    am achizitionat deja 2 aprt. si mi se pare ca ia mult timp (pt decizie, cautare, analiza, etc). Da, am avut un specialist (patronul unei firme de constructii) cu noi atunci cand am vizitat una din case – ne-a prins bine pt ca era o casa veche (1930) si dupa ce ne-a evaluat lucrarile necesare (pe la 40 mii euro…) am zis pass.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares