Look de vară Newchic și CONCURS

comandă newchic

Later edit:

Îmi cer mii de scuze, eu am făcut extragere și am uitat să o pun și pe blog. O puteți vedea aici:

De curând am acceptat o nouă colaborare cu Newchic.com pentru că nu prea am avut parte dezamăgiri legate de produsele de pe site-ul lor. Ca să lămurim de la început cum stau lucrurile, da, o parte din comandă a fost achitată cu un voucher cadou și asta nu implică vreo obligație ca eu să-i laud. Citiți până la capăt și veți vedea și criticile!

inpuff.ro

Comanda a fost plasată pe data de 27 iunie și pe data de 20 iulie o primisem deja la Oficiul Poștal de care aparțin. Veste bună e că, spre deosebire de Rosegal, la Newchic numărul de urmărire chiar funcționează și știi în permanență unde îți este coletul. Am comandat o pereche de sandale, o rochie cu un ușor aer vintage și o gentuță pe care ei o recomandă ca fiind retro, dar eu nu o văd așa.

Să luăm produsele pe rând să vă spun ce mi-a plăcut și ce m-a dezamăgit la fiecare.

Rochia am ales-o pentru că am văzut că este din bumbac. Am sperat să fie așa și este bumbac într-adevăr, doar că este unul destul de grosolan și în niciun caz nu e o rochie de vară, de purtat într-o zi cu 40 de grade de la umbră. Nu pot spune că arată nici rău, dar nici grozav.

rochie marime mare newchic

Vezi AICI preț și specificații rochie!

Cu măsura am nimerit-o cât de cât în sensul că eu mi-am luat cea mai mare măsură, 5XL, echivalentul unui 52-54. Faptul că au haine măsuri mari la preț mic mă atrage cel mai mult la acest site. La bust și la talie se potrivește, dar am avut o problemă cu mânecile. Îmi erau foarte strâmte. Am rezolvat-o renunțând la unul din buzunarele foarte mari și folosind acel material pentru a insera câte un mic clin la fiecare mânecă.

Culorile corespunde celor de pe site, iar cusăturile chiar pot să spun că sunt trainice, comparându-le cu cele de la o rochie pe care am luat-o de pe aliexpress și s-a descusut în câteva zile.

Sandalele sunt dezamăgirea acestei comenzi. În poză chiar sunt drăguțe și culoarea corespunde și ea, dar n-am să le pot purta. Asta pentru că talpa este goală pe interior și se lasă foarte tare sub greutate corpului meu. Chiar e vizibil și le-aș rupe în câteva purtări.

Apoi ar mai trebui să spun despre material. Eu, când văd acolo trecut piele/leather pentru porțiunea de deasupra/upper, mă aștept să fie piele acolo. Nu este. Piele este doar porțiunea aceea din zona călcâiului. Pe căutate și pe testate. Prețul îl consider nejustificat de mare. Mărimea s-a potrivit. Eu port 40 la sandale și pantofi și 39 la adidași. Am luat 40 și e bun ca lungime, dar mă țin puțin în părți (am picior lat), cred că se vede și în poze. Ah, și să nu uit, au o croială tare ciudată acolo în zona călcâiului, nici nu știu cum să explic, sunt bombate mult către exterior și mi se pare că se văd ciudat în picior.

sandale newchic

Vezi AICI preț și culori disponibile sandale!

Geanta este minunată pentru prețul mic pe care-l are, sincer. Materialul exterior este de calitate și durabil, iar interiorul este și el foarte mișto lucrat. E o geantă care nu va muri curând. Sigur că nu e PU leather/piele ecologică, cum o recomandă ei, se vede clar că e material textil. Fermoarul îmi pare de calitate ca și la geanta asta neagră despre care am scris aici, pe care o port de cel puțin un an și este intactă atât ca aspect, cât și ca funcționalitate.

Este micuță și ușoară, dar încap în ea portofelul, telefonul, un pachet de șervețele și o sticlă cu apă. Șireturile acelea albe cu bilă, de pe lateral, chiar îi dau un farmec aparte din punctul meu de vedere. Bareta are lungime reglabilă, așa că poate fi purtată și ca geantă de umăr și ca geantă crossbody.

geanta newchic

Vezi AICI preț și culori disponibile geantă!

Concluzia este că, dacă n-aș fi fost grasă, n-aș fi fost dezamăgită de pantofi, deci nu pot da vina exclusiv pe magazin, deși nu-i iert pentru faza cu pielea care nu reprezintă nici măcar 20% din partea superioară a produsului.

Atenție! Dacă vă vine ideea să comandați ceva de pe site să aveți în vedere că transportul nu este gratuit la ei și costul pentru acest serviciu nu este fix ci se calculează în funcție de volumul coletului și greutatea produselor. După ce puneți produsele în coș și selectați regiunea în care vreți să fie livrate, o să vi se afișeze și costul estimat pentru transport.

În perioada 8-10 august Newchic aniversează 3 ani (dacă nu ma înșeală memoria) și veți găsi pe site oferte și mai bune.

Acum vine o veste bună. Pentru că sandalele nu sunt deloc urâte și pot fi purtate măcar un sezon de către cineva mai slab, sub a cărui greutate să nu se lase, am decis să le fac cadou printr-un CONCURS. Ba, mai mult, vor veni însoțite și de gentuța care chiar îmi place foarte mult, doar că mi se pare cam mică pentru volumul meu. 😀 Am apreciat greșit măsurile în centimetri de pe site. Vă reamintesc că sandalele sunt măsura 40 și au talpa goală pe interior, deci se lasă dacă aveți mai multe kilograme decât prevăd normele.

Am rugămintea să nu vă înscrieți dacă nu purtați măsura 40 sau nu aveți cui să le oferiți ca să le poarte. Mai bine le lăsați cuiva care să se bucure cu adevărat de ele.

Pe scurt, dacă vreți perechea de sandale și gentuța, trebuie doar să-mi lăsați un comentariu la acest articol în care să-mi spuneți unde le-ați purta.

Marți, pe 9 august, extrag câștigătoarea. Materialul video va fi făcut public iar premiul se va trimite exclusiv pe teritoriul României prin Poșta Română.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Naty Mihaela
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Multumim pentru concurs ;chiar am citit special pentru a vedea marimea sandalelor ;eu port 40 altfel nu participam .Un gest foarte frumos 🙂

    1. Succes!

    • Daniela
    • 05/08/2017
    Răspunde

    E frumoasa rochia si as pusta-o la Mall,pe caldura asta e numai buna ,e din bumbac si aortata cu gentuta.Pantofii ce-i drept nu pot sa-i port dar vecinei mele iar venu perfect .Si s-ar bucura enorm.Zu frumoasa.

    1. Bafta!

    • Mihailescu Luminita
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Foarte frumoase , deosebite , i-ar veni foarte bine fetei mele Ana Maria ,care isi va sarbatori ziua in curand , 24 de ani si Sf Maria . Unde pot fi purtate ? Oriunde , la munte, la mare si in orice imprejurare , cum zice Ana, nu le-ar mai lasa. Se potriveste si la nr de la sandale iar gentuta e ideala ( sunt vorbele ei, caci chibiteaza in spatele meu ). Multumim din suflet pentru ele, sau felicitari altei castigatoare , sa le poarte sanatoasa ! Pupici ! Luminita Mihailescu

    1. Succes si La multi ani de pe acum!

    • Petronela
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Drăguț din partea ta ?,eu nu port 40 ,dar mama da ? .Asa ca dacă aș castiga as vrea sa i le ofer ei iar gentuța a-și pastra-o pentru mine.

    1. Multa bafta!

  1. Imi place cum iti vine rochia si nici pantofii nu sunt deloc urati!

    1. Multumesc, Criss!

    • dani dragomir
    • 05/08/2017
    Răspunde

    As purta sandalele si geanta la o iesire la plimbare cu fetita in parc.

    1. succes!

    • nicolae claudia
    • 05/08/2017
    Răspunde

    cum port marimea 40 la sandale, ar fi perfecte pt mine, deci ma inscriu si la concurs 🙂 . rochia iti vine bine..chiar imi place

    1. Bafta!

    • Diaconu Catalina Mariana
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Le-aș purta la o plimbare prin parc cu fetița mea. Îmi place mult culoarea lor ?

    1. Succes!

  2. Imi plac sandalele si le-as purta la servici si poseta e chic as purta-o cand ies la plimbare in oras .

    1. Bafta!

    • Angelica Popa
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Foarte drăguță rochița, dă-mi voie să-ți spun că ești ingenioasă, asta referitor la ce mâneci. Sandalele și gentuța îmi plac și ele, te felicit pentru gestul făcut!

    1. Romanul trebuie sa se descurce cum poate.

    • Roxana Săndoi
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Și eu și mama purtăm aceeași mărime la încălțări ca și tine. De aceea mă și înscriu, plus că îmi place bleumarinul foarte mult, e o culoare închisă, ușor de asortat, dar nu e ternul negru. Le-aș purta la o ieșire în parc, la cumpărături, la plimbare, la orice ținută de zi cred. Sandalele cel puțin merg și la o rochiță, și la blugi. Gentuța e foarte drăguță. Rochița îți vine super, foarte ingenioasă chestia cu clinurile, felicitări!

    1. Va tin pumnii! multumesc pentru aprecieri.

    • Raluca Ene
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Gentuța as purta-o la plimbare prin oraș sau prin parc iar sandalele le-aș oferi soacrei mele, sunt mărimea dânsei și sunt joase cum știu ca ii place sa poarte încălțămintea.
    Mulțumim!

    1. Bafta!

    • Serban Elena
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Sandalele par comode si cred ca le-as purta la locul de munca cat si atunci cand merg la cumparaturi.Eu port 39 sau 40 depinde de calapod

    1. Succes!

    • Valeria Chertes
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Eu port marimea 40 la picior si mi-ar prinde bine ca nu am voie sa port toc inalt si sa nu ma ascund dupa deget verdele este culoarea mea preferata, poseta este super draguta si le-as purta cu drag oriunde mai ales ca sunt de la tine. Sa stii Cristina ca rochita este tare draguta si iti vine foarte bine.

    1. Multumesc. Multa bafta!

    • ENACHE nicoleta
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Si eu port 40 la incaltaminte si le as purta la job

    1. succes!

    • Stiniguta Ramona Liana
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Par comode, ca urmare le as purta la serviciu.

    1. Bafta!

    • Amy
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Am si eu o comanda la ei, e pe drum. Saptamana viitoare cred c-o sa ajunga. Abia astept sa vad calitatea materialelor.
    Sandalele si rochia sunt dragute, dar geanta nu-mi place. 😀 Sa stii ca rochia chiar te avantajeaza, s-o porti cu placere!

    1. Multumesc, Amy. Abia astept sa vad ce ti-ai cumparat si sa-ti citesc parerea despre materiale.

    • Iacob Elena
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Buna! Eu nu particip la concurs caci nu port masura aceasta la picior! Las pe altcineva sa se bucure de sandalute! Vroiam doar sa iti spun ca imi place tare mult gentuta!

    • Lucica Lazar
    • 05/08/2017
    Răspunde

    As purta poseta si sandalele cand ma duc in parc cu nepotelul, sunt foarte comode si asa as putea tine pasul cu el. Cred ca le-as purta mereu pana ar da frigul, sunt cu talpa joasa ceea ce-mi va prii foarte bine.
    Asta e marele nostru ghinion a celor care purtam marimi mari, se gasesc foarte greu mai ales ceea ce ne place si sa ne simtim bine…. 😀
    Rochia e foarte draguta si chiar iti vine bine, pacat ca materialul e grosut…acum noi cautam cat mai multa racoare, important e sa te simti bine in ea.
    Multumim pentru concurs! :-*

    1. Mult succes!

    • Rodica Granpier
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Duminica viitoare plec in concediu in Anglia,sigur le-as purta in calatoria mea, sunt sigura ca sunt super comode ❤ Aaa,am uitat…si eu am 40 la picior ?

    1. Bafta si vacanta placuta!

  3. Răspunde

    Rochia e faina si iti vine perfect. Pacat de sandale ca nu sunt de calitate, pentru ca asa sunt foarte frumoase ca model. Acesta este un dezavantaj la cumparaturile online, in special de pe site-uri de afara. Dar sunt si situatii fericite. Gentuta e bestiala. Nu ma inscriu la cncurs. daca random ma alege, treci peste! 😀

    1. Bine, nu te pun pe lista.

    • fedeles mihaela
    • 05/08/2017
    Răspunde

    As da sandalele mamei mele pentru ca par comode.

    1. Bafta!

    • Dancea Ramona Elena
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Sandalele mi s-ar potrivi, am nr 40 si le-as purta cu bluzița mea care are aceeasi nuanta la serviciu.

    1. Succes!

    • Ciofu Monika
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Port 40 la picior si poate am noroc!Sunt comode si cred ca îmi sunt bune la serviciu!

    1. Mult succes!

  4. Rochita iti vine tare bine 🙂

    1. Multumesc, Oana.

    • Daniela Toader
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Sunt masura mea, le-as purta in orice imprejurare posibila.

    1. Bafta!

    • Denisa Popescu
    • 06/08/2017
    Răspunde

    Le-as purta la birou.port 40

    1. Bafta!

    • ghelbere elena
    • 06/08/2017
    Răspunde

    Eu chiar port la incaltari marimea 40, si prefer in general incaltamintea fara toc sau cu toc micut. Imi place foarte mult rochia si imprimeul floral.

      • ghelbere elena
      • 07/08/2017
      Răspunde

      Am uitat sa scriu unde-i port, caldura bat-o focul, la plimbarile mele zilnice prin parc.

      1. S-a notat.

    1. Succes!

  5. eu port 40, dar nu sunt genul meu. totusi, gentuta sa stii ca e simpatica foc!

    1. am retinut, dar nu stiu daca sa te trec pe lista 😛

  6. Răspunde

    Port 39 dar de la ei port 40, deci e posibil sa imi fie bune sandalele, de lata sunt si eu lata…. Sandalele sunt perfecte pentru a putea fi purtate zi de zi … eu un le-as lua la servici

    1. Succes!

    • Marin Theodora
    • 06/08/2017
    Răspunde

    Mie imi sant putin mari dar nepoatei mele i-ar veni de minune si cred ca la fel ca mine le-ar purta zi de zi fie la plimbare sau in la birou

    1. va tin pumnii!

  7. Răspunde

    Sandalele par comode si cred ca le-as purta la serviciu in oras sau peste tot atata timp cat ma simt bine in ele. eu port 39-40 cred ca mi-ar fi foarte bune culoarea este destul de placuta.

    1. bafta!

    • yady deea
    • 06/08/2017
    Răspunde

    gentuta e funny as purta-o ,desi sandalele sunt marimea mea i le-as da mamei ea poarta tot 40 ,par comode si perfecte pentru ea

    1. succes!

    • Hacman Mariana
    • 06/08/2017
    Răspunde

    Probabil daca as castiga sandalele le- as dărui mamei mele …

    1. Multa bafta!

    • Oana Maria
    • 07/08/2017
    Răspunde

    SUNT FRUMOASE SI LE-AS DARUI MAMEI MELE,CARE POARTA 40,DEOARECE SUNT POTRIVITE PENTRU PLIMBARI,CUMPARAATURI.

    1. Bafta!

    • ILIE TRICA
    • 07/08/2017
    Răspunde

    Mi-as dori sandalele pentru sotia mea,care poarta 40 si le-ar purta la cumparaturi,plimbare in parc.Multumim!

    1. Succes!

    • TRICA VIORICA
    • 07/08/2017
    Răspunde

    MI-AS DORI ACESTE SANDALUTE PENTRU MINE,DEOARECE PORT NR.40 SI MI-AR PRACTICE IN PLIMBARILE PRIN PARC,LA CUMPARATURI-ORIUNDE.Multumim!

    1. Bafta!

    • Miron Cristina
    • 07/08/2017
    Răspunde

    Eu a-si darui sandalele prietenei mele cea mai bune pentru ca ea poarta marimea 40 si s-ar bucura foarte mult.

  8. Inedita ideea ta de concurs! Am luat „virusul” tau cu concursurile si-am inceput sa ma inscriu la tot ce-mi sare-n ochi… Asadar, sandalele ar fi perfecte pentru soacra mea, care da, poarta marimea 40…. Sigur s-ar bucura de cadou!

    1. Bafta! Foarte bine ca te inscrii la concursuri. De ce sa nu ne testam norocul, daca e gratuit?

  9. Răspunde

    Esti tare dragalasa. Imi place mult cum iti vine rochita. Are un pret foarte mic si chiar imi pare rau ca are un material gros. Poate ca daca ar fi fost mai subtire ar fi stat mai mult pe corp si nu s-ar fi vazut la fel de bine!

    1. posibil sa ma avantajeze, dar nu ma simt grozav in el. Iti multumesc oricum pentru complimente.

    • Ciortan Mihaela
    • 08/08/2017
    Răspunde

    As purta gentuta oriunde , iar pantofii i as face cadou mamei care poarta 40 .Mulțumesc.

    • Mihai Adela-Mariana
    • 08/08/2017
    Răspunde

    Ar fi un cadou minunat pentru mine de sf.Marie eu port mărimea 40 si culoarea se numara printre preferatele mele.una peste alta sunt obsedată si de genți .multumim de concurs!

    1. Succes!

  10. Buna. Daca as castiga aceasta pereche de sanadale, le-as darui mamei mele. Are 43 de ani iar la varsta aceasta nu poate sa mai poarte tocuri deoarece incep sa o doara picioarele. Aceste sandale le-ar purta la o nunta cu o rochie sau de ce nu, la o plimbare cu familia deoarece par a fi foarte comode!
    Felicitari pentru initiativa de a le darui cuiva care cu siguranta va fii bucuros si le va purta cu drag.

    1. Va doresc succes!

    • Pusa Raisa
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Ce bine-ti vine rochia si chiar are niste culori minunate , Imi place mult de tot gentuta si zau ca-mi face cu ochiul,doar ca eu nu port nr 39 sau 40 la picior dar cumnata mea ar fi incantata sa primeasca asa sandale comode ,fara toc .I-as face o bucurie daca le-as castiga . Oricum draga Cristina multumim ptr concurs !

    • Lamiita Petre
    • 09/08/2017
    Răspunde

    Rochia iti vine excelent, si scuza-ma dar vara nu sunt zile numai de 40 de grade, deci, nu fii carcotasa. Mai ca-mi vine sa ti-o cer sa-mi fac o proba, ? pare lejera. Si sandalele imi plac maxim, insa eu port 38, pe mine nu m-ar deranja faptul ca nu sunt din piele( in cazul in care ai platit piele si ai primit altceva, e normal sa te deranjeze, dar moca …. sunt super) . Geanta nu e genul meu, imi pare rau. Nu particip la concurs fiindca ar fi pacat sa iau altcuiva sansa care chiar s-ar folosi de ele. La concurs as participa daca te scoti pe tine cu rochita cu tot. ? Sincer, sincer imi place cum iti vine rochia.

    1. bre, nu fura chiar moca. Ei imi dadura 50 de dolari si mai pusei eu vreo 25, deci tot am nervi pe ei.

    • Mihailescu Luminita
    • 16/08/2017
    Răspunde

    Cristina, doar de curiozitate cine a castigat ?

    1. Imi cer mii de scuze. Am uitat sa postez anuntul si in articol.

    • Mihailescu Luminita
    • 16/08/2017
    Răspunde

    am vazut , felicitari !

    1. Imi cer inca o data scuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares