Răsfăț și strălucire cu noul gel de duș Le Petit Marseillais cu ulei de caise și crin alb

Le Petit Marseillais cu ulei de caise și crin alb

Au trecut mai mult de 10 zile de când am primit un colet misterios. Vi l-am arătat atunci pe Instagram pentru că nu m-am putut abține să nu mă laud. Ceea ce m-a fermecat la primul contact a fost aranjamentul, modul cum s-a gândit promovarea unui produs, nicidecum produsul în sine.

Tocmai cand ma pregateam de dusul de dupa curatenie, hop suna telefonul. Primesc pachetul asta absolut adorabil, o desfatare pentru suflet, pentru nas, pentru piele, pentru ochi, dar si pentru papilele gustative. Da, da. Azi am facut cunostinta cu noul gel de dus Le Petite Marseillais cu ulei de caise si crin alb. Ce pot eu sa va spun e ca, daca toate caisele ai mirosi ca produsul asta, as manca toata ziua numai caise. In general produsele Le Petit Marseillais sunt o desfatare pentru simturi, dar gelul acesta de dus vine cu ceva nou: efect de satinare. Totul pentru o piele matatoasa, gata sa se desfete sub soarele de vara. #geldedus #lepetitmarseillais #caise #crini #ingrijire #hidratare #skincare Credit foto @mimibaroiu

O postare distribuită de Caietul Cristinei (@caietulcristinei) pe

În locul unei banale pungi în care să se arunce două geluri de duș și un pliant, am primit produsele însoțite de un aranjament minunat, buchet din crini albi cu miros divin, asorati cu niște caise decupate parcă din revistă, un bol cu caise, totul așezat într-o cutie perfectă din lemn natur. Nu știu cine-a gândit treaba asta, dar a gândit-o bine. Noul gel de duș Le Petit Marseillais cu ulei de caise și crin alb și-a făcut o intrare pe cinste, pe bune.

Să facem cunoștință!

Le Petit Marseillais cu ulei de caise și crin alb este un produs special pentru vară, menit să sporească frumusețea unei pieli mai mult sau mai puțin bronzate, mângâiate de razele soarelui. Este un gel de duș care are la bază o rețetă naturală cu ulei de caise și crin alb.

Crinul a fost dintotdeauna simbol al feminității. El nu a fost ales doar pentru asocierea cu ideea de frumusețe răpitoare și pentru mirosul magic. Extractul de crin este de multă vreme folosit în produsele de îngrijire pentru că hidratează foarte bine și dă luminozitate.

Majoritatea gelurilor de duș au în compoziție și un ulei (cel puțin). Frumusețea începe din baie. Scopul unui gel de duș nu este doar să curețe. El trebuie să hrănească pielea, să o lase hidratată, moale și catifelată, să o învăluie într-un miros plăcut. Uleiul de caise conține tot ce-i trebuie pentru a îndeplini aceste cerințe.

Le Petit Marseillais cu ulei de caise și crin alb gel de dus intens hidratant cu efect de satinare

Am avut ajutor la pozat, așa că un gel de duș a rămas la mine și unul a mers la M. I-am făcut cunoștință cu băile noastre din prima seară. Era prea mare curiozitatea ca să așteptăm până terminam alte produse deja deschise. Știți cum e! Mai ales că, în timpul sesiunii foto, remarcasem deja mirosul nemaipomenit și textura catifelată.

Cum a fost baia cu Le Petit Marseillais cu ulei de caise și crin alb? Dragoste la prima utilizare în ambele cazuri. Mirosul contribuie enorm la starea de relaxare din timpul dușului sau a băii. E genul ăla de produs de care nu te saturi și pe care nu-ți mai vine să-l dai jos de pe tine. Ți-e ciudă că gelul tău de duș miroase de 100 de ori mai bine decât caisele pe care le-ai cumpărat ieri din piață și nu au niciun gust.

Dacă există cumva persoane (deși nu cred) cărora să nu le placă mirosul de caisă coaptă și crin de grădină, aflați că tot de curând s-au mai lansat alte 2 geluri de duș intens hidratante – unul cu ulei de argan și flori de portocal și cel de-al doilea cu unt de cocos, ceară de albine și ulei de Karité.

Produsele sunt deja în magazine, iar prețul lor se situează undeva în jur de 11 lei.

Cu ce e mai bun acest de duș față de ce am folosit până acum?

Mirosul este mult mai intens

Bine, este și produs nou și nările nu au apucat încă se se deprindă cu el. Mirosul persistă ceva timp și după duș. Nu foarte mult. Noi deja ne gândim să facem o petiție pentru o loțiune de corp sau un spray de corp Le Petit Marseillais cu aceleași arome.

Oferă o spumă bogată și fermă

Vrei un gel de duș care să facă spumă? L-ai găsit. Spumă bogată, densă, nu genul ăla care se desumflă în 3 secunde, de nici nu apuci să-ți masezi tot corpul cu ea.

Chiar face pielea să strălucească

Să nu uităm că promisiunea principală a acestui nou produs este aceea de a da pielii strălucirea și catifelarea de care are nevoie pentru a fi vedetă în vara aceasta. Își respectă promisiunea? Eu zic că da. Efectul de satinare este sesizabil de la prima utilizare.

Există și un minus la noul gel de duș Le Petit Marseillais cu ulei de caise și crin alb? M. a găsit unul. Ea spune că și-ar fi dorit să aibă o textură mai densă, mai cremoasă, că i se pare puțin prea lichid.

Le Petit Marseillais cu ulei de caise și crin alb gel de dus

Părerea mea este că singurul risc la care te expui dacă-l încerci este acela de a te îndrăgosti de el.

Pentru mai multe detalii despre produsele Le Petit Marseillais®, puteți accesa: www.jnjconsumer.ro/lepetitmarseillais.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Ce frumos aranjament, ce prezentare! E o emotie in sine si doar despachetatul coletului in sine. Imi plac mult produsele astea frantuzesti de la Le Petit Marseillais. 11 lei nu mi se pare un pret mare pentru un gel de dus bun. E bine ca le gasim in marile lanturi de magazine.

    1. L-am vazut deja la Cora.

    • Valeria Chertes
    • 25/06/2018
    Răspunde

    Mai lamurit sa-mi cumpar si eu, imi place ce am citit.

    1. Sper sa iti placa.

  2. Răspunde

    Wowww…ce idee inedita! Superb aranjamentul! Imi place tare mult cum miros crinii, sigur il voi aprecia! Abia astept sa il achizitionez!

    1. Sa-mi spui cum ti se pare!

    • Cristina Barbieru
    • 25/06/2018
    Răspunde

    Cata atenție!! Asa da, de apreciat. Am incercat in trecut gelurile de dus La Petit Marseilliais si mi.au placut la nebunie. Cred ca nouă gamă miroase fantastic, am sa le caut si eu.

    1. Sper sa le gasesti si in orasul tau.

  3. Răspunde

    Mi s-a pus pata pe gelurile astea de duș de zilele trecute, când ai postat o fotografie pe facebook. Iar acum, după ce am citit și articolul acesta, l-am pus la bookmarks in folderul wishlist, astfel ca peste o luna cand ajung in Romania o sa mi-l iau si eu. De fel imi plac caisele si aroma lor, fiind moderat de dulci, exact pe gustul meu. Totodata, ma da si pe mine pe spate modul de prezentare al coletului. Esti o persoana norocoasa ♥

    1. Ioana, de cand sunt blogger si primesc diverse pachete, nu am avut niciodata o surpriza asa faina ca acum. Chiar ma simt norocoasa.

    • Anda Stanciu
    • 26/06/2018
    Răspunde

    Nu le-am încercat pana acum dar o voi face în curând

    1. Sunt curioasa daca iti vor placea.

  4. Aranjamentul e intradevar superb si eu sunt genul de persoana pentru care ambalajul conteaza asa ca le-as da nota mare si fara sa miros gelul de dus, pentru atentia la detalii. Mie imi plac caisele si cred ca o sa merg sa-mi iau si eu un gel de dus chiar daca mai am trei in baie. 🙂 Si daca faceti petitia aia o semnez si eu fiindca iubesc lotiunile de corp care miros frumos si mai si hidrateaza.

    1. O semnam toate si o dam anonima?

  5. Ulei de caise stiu ca face bine, ajuta la finetea pileii. Produsele Le Petit Marseillais nu le-am incercat, dar ma tenteaza tot ce e cu caise.
    P.S. Cât de frumoase sunt pozele!

    1. E primul produs cu ulei de caise pe care il folosesc eu.

  6. foarte bine gandita prezentarea! asa da! si faptul ca face spuma… mi-a atras atentia. acum am 2 geluri de dus in baie, unul de la iceveda si unul de la pellamar, dar trebuie sa pui serios ca sa faca spuma. mie-mi place sa fie, tata!

    1. De Pellamar am avut un gel pentru curatarea fetei si nici acela nu facea spuma bogata, dar lasa tenul foarte fin, deci nu m-a dezamagit.

  7. Răspunde

    Prezentarea acestor produse a fost cu adevărat deosebita. Chiar este o metoda originala de promovare! Felicitări celor care au gândit aceasta campanie!
    Ma bucur sa văd ca produsele ți-au depășit Așteptările. Trebuie sa le încerc și eu

    1. Nu vei regreta, te asigur.

      • Anghelina Irina
      • 10/06/2019
      Răspunde

      Nu am folosit niciodată produsele lor

    • Mirela Barbălată
    • 11/06/2019
    Răspunde

    Wow! Ce bine arată! Câtă atenție! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares