Cum să surprinzi, cu adevărat, un sărbătorit atunci când îi faci un cadou

idee de cadou

Mi s-a întâmplat mie de ziua mea. N-am scris atunci despre asta, dar azi mi-am revazut o parte din cadou, am zâmbit și mi-am zis că poate v-ar fi utilă povestea, poate faceți și voi cuiva o surpriză de genul acesta.

Cu vreo două săptămâni înainte de data aniversării mele, cumnata mea începe să mă sune să mă întrebe ce vreau de ziua mea. Nu era ceva ce să-mi fi dorit în mod special, așa că răspunsul era mereu același: nu mă mai întreba, fă-mi tu o surpriză! Și surpriză a fost.

Vine ziua mea și vin cadourile. Cumnata-mea îmi întinde un pachet. Îmi dau seama din prima că e o carte, dar nu știu la ce să mă aștept. Deschid cadoul și… nici mai mult, nici mai puțin decât o minunată carte de… Sandra Brown. Pe moment îmi zic că e o glumă. Că n-are cum. Doar îmi amintesc perfect că i-am zis de mai multe ori că eu nu citesc cărți romantice de niciun fel. Gluma se îngroașă. Îmi mai zice încă o dată la mulți ani și mă pupă. Spun mulțumesc, dar încă nu-mi revin. Mă mai și întreabă dacă-mi place cadoul.

Mă lasă vreo 5 minute și îmi aduce altă cutie. Zice că a fost o glumă și că ăla e de fapt cadoul. O cutie de cadou în formă de inimă, în care am muuuuulte bilețele. Le mai și legaseră cu planglici! Am lecturat toate bilețelele alea (cred că sunt peste 40). Erau gândurile lor și urările lor pentru mine. Mă tot fierbeau că trebuie să ajung și la bilețelul cel mai important și nu mai știam la ce să mă aștept. O fi tot o glumă sau vor să-mi dea vestea că voi fi mătușică din nou?

În final, nu era niciun bilețel special acolo. Toate erau speciale prin mesajul transmis și chiar m-am bucurat de ele, dar încă mă întrebam dacă voi primi și un cadou cu valoare materială sau nu (deh, sunt materialistă, mă știți!). Iar la mulți ani, iar pupături și… pauză.

După alte 5-10 minute, vine o pungă de cadouri. Deja mă gândeam cum să reacționez dacă mai am o altă carte de Sandra Brown și acolo. Aș fi apreciat o carte bună, nu genul ăsta. Simțeam că mă sufoc numai la ideea că va trebui să spun iar mulțumesc pentru ceva ce îmi displace total. Oare chiar a uitat că nu sunt fan sau face mișto de mine? Am deschis punga cu teamă dar… surprizăăăă. Aici era adevăratul meu cadou, un epilator electric.

Nu mai știam dacă să-i pup sau să-i bat că m-au fiert atâta. Am râs cu toții și sigur amintirea acestui cadou va rămâne multă vreme în inimile și mințile noastre. Ăsta a fost răspunsul lor după ce, anul trecut, cumnatul meu a fost nevoit să desfacă vreo 6 cutii până și-a descoperit cadoul (sistemul cutie în cutie). Săracii! Nici nu știu ce-i așteaptă la următoarele aniversări!

Pe scurt, dacă vreți distracție și amintiri frumoase, jucați-vă cu sărbătoriții și faceți-le tot felul de glume de genul ăsta înainte de a le oferi adevăratul cadou!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 22/06/2018
    Răspunde

    Asta da surpriza, un cadou frumos, momente de distractie si tot tacamul. Esti iubita Cristina, se vede asta.

    1. Ma bucur ca am asa oameni frumosi in viata mea.

    • Lamiita Petre
    • 22/06/2018
    Răspunde

    A meritat s-o suproti si pe Sandra Brown si sa si citesti multitudinea de urari, mai alus ca venisera atat original si de frumos ambalate. Nu stiu cui sa-i trimit articolul asta sa se inspire, dar pana la ziua mea, ma mai gandesc cine ar fi dispus sa imi faca un asa cadou, chiar si cu doua carti de Sandra Brown, pe care promit sa le si citesc :D.

    1. Opa, o dam pe Sandra Brown? Te imprumuta cumnata daca vrei.

  1. Răspunde

    Grozava supriza! O sa preiau si eu ideea asta cu prietena mea si cred ca incep tot cu o carte de Sandra Brown :)). Geniala ideea!!!
    Ai oameni frumosi in jurul tau, care te apreciaza si care te cunosc chiar si atunci cand e vorba de cadouri, astfel ca au reusit sa puna la cale o adevarata supriza. Iti doresc multa sanatate, bucurii si sa tina Dumnezeu alaturi de tine acesti oameni pentru cat mai mult timp.

    1. Ioana, abia astept sa imi povestesti cum ramane fata masca la deschiderea pachetul si gasirea unui volum de asa valoare.

  2. Vai draga mea, dar Sandra Brown, cum poti sa o refuzi? glumesc!!!
    Un epilator electric este un cadou apreciat de femei, eu am unul de peste 20 de ani si rezista eroic.
    Cât despre cadourile primite de ziua mea, eu le primesc in ziua in care organizez party-ul, iar sotul meu primeste cadoul cu cateva zile inainte pentru ca nu am rabdare sa mai astept 😀

    1. Si eu am problema asta: nu am niciodata rabdare sa ii dau cadoul in ziua in care este petrecerea. I-l dau chiar si inainte de ziua lui…

    • Anda Stanciu
    • 22/06/2018
    Răspunde

    O sa fur și eu acest gen de cadou

    1. Sigur se va bucura persoana care va beneficia de el.

    • Nicolae Claudia
    • 22/06/2018
    Răspunde

    Chiar foarte buna ideea..eu cred ca as fi murit de inima 🙂

    1. Sau de nervi?

  3. Răspunde

    Faina ideea, chiar nu ma gandisem la asa ceva! Am si eu un cadou…cel mai frumos, primit de la fiica mea. Un borcanel cu 42 de mesaje ( cred ca sunt 42)…este special, este facut la scoala. L-am primit cu ocazia zilei de 8 martie si mi-a placut la nebunie ideea aceastra de cadou!

    1. Nu avea cum sa nu te impresioneze un astfel de cadou venit din partea micutei tale.

  4. Răspunde

    Geniala idee! E de pus in practica :)!

    1. Ce bine ca vor mai suferi si altii!

    • Tatiana Sorina
    • 22/06/2018
    Răspunde

    Ideea e faina,epilatorul e un cadou bun dar pentru cine si-l doreste. Eu am castigat pe net unul si am crezut ca imi smulge creierii. :))) Doamne fereste,eu zic sincer ….traiasca big-ul. ?

    1. Eu prefer sa indur, dar sa ma epilez mai rar.

    • Elena
    • 22/06/2018
    Răspunde

    La multi ani cu sanatate!
    Mi-am luat de curand un epilator silkepil (dar mai ieftin, cred ca e 3 sau 4 modelul) si detest becul ala din buton a carui lumina imi intra in ochi de nu mai vad nimic sa ma epilez. Asa e si la ăsta?

    1. Pe mine chiar ma ajuta. Nu am lumina prea buna in casa si becul ala ma ajuta sa nu ratez fire de par.

  5. Răspunde

    Foarte interesant cadoul si mi-a placut cum s-a jucat cumnata ta cu tine. cred ca ar trebui sa se inspire mai multa lume din acest articol.

    1. Daca ar urma ziua ta, ai mai vrea sa il citeasca mai multa lume?

  6. Răspunde

    Ce idee! Cu cele ,,n” cutii din ce in ce mai mica am facut-o. La urmatorul sarbatorit ,,bag” 100 de biletele,

    1. Iti tin pumnii sa nu stai 3 zile si 3 nopti sa scrii la ele.

    • Cristina Barbieru
    • 23/06/2018
    Răspunde

    Vai de mine, ce idee reușită! Cu siguranță gestul si trăirile sunt mai importante decât cadoul in sine.
    Am sa fie ideea, e tare faina!!

      • Cristina Barbieru
      • 23/06/2018
      Răspunde

      fur*

    1. Unde mai pui ca m-au si filmat!

  7. Ce idee buna mi-ai dat Cris! Eu i-am facut un astfel de cadou cutie in cutie prietenei mele acum multi, multi ani dar de atunci mi-am cam pierdut inspiratia asa ca o sa incerc varianta asta pe iubitul meu sa vedem cum reactioneaza.

    1. ca sa fie si mai intersant, sa ii rulezi biletelele si sa le legi cu panglici.

  8. Ce penibile sunt fazele acelea in care deschizi cadoul si descoperi o…aiureala. Ceva total pe langa ce iti doreai. O inutilitate. Si mai trebuie sa si fii entuziasmat si sa multumesc din suflet :-)))
    Sa te joci cu sarbatoritii? Hmm..Vai! daca si sarbatoritul e ca mine, de o transparenta crasa care se vede pe chip de la 10 m, atunci e de rau. Sa vezi tu dezamagirea aia…
    Intamplarea ta a fost chiar simpatica.

    1. Bai, eu ma inrosisem la fata si astia faceau misto de mine ca mi se face rau de emotii.

  9. Ai fost sărbătorită frumos! 🙂 Mă bucur pentru tine.

    1. Multumesc.

  10. Răspunde

    Chiar, ce chestie draguta! La asta nu m-as fi gandit dar e o idee interesanta. Mai faceam si noi cadou gen cutie in cutie dar asa cu biletele si cadou pe bucati ca sa zic asa uite ca nu am intalnit pana acum. Cred ca e ceva deosebit si care poate ramane ca amintire peste timp.

    1. sa fii sigura ca nu uit si nu ii iert!

  11. aoleu, sandra brown, da au vrut sa-si bata joc, nu gluma :))) hai ca gestul in sine e frumos! s-au gandit bine sa te fiarba in suc propriu

    1. In oala sub presiune!

  12. Răspunde

    La multi ani cu intarziere!
    Ce pot zice ca ti-au facut o zi de neuitat 🙂 . Minunat gestul cu biletele! iti dai seama cat au copt ideile? … cum vine ziua sotului o sa ma inspir de la tine si fac cadoul cu biletzele cu mesaje frumoase 🙂

    1. Numai sa nu ii scrii biletele din alea cu „sa nu uiti sa iei paine!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares