Testat – șervețele umede și scutece ecologice de pe Puffinaut.ro

produse seventh generation de pe puffinaut.ro

Aprilie.

Ziua ei.

Un anișor.

Ce să-i dăruiesc ca să știe cât o prețuiesc?

M-am gândit, m-am răzgândit, apoi mi-am adus aminte de niște produse de îngrijire ecologice despre care am scris acum câteva luni aici. De aici povestea e simplă: am intrat pe puffinaut.ro, am pus în coș câteva pachete servețele umede și scutece ecologice și am plasat comanda. Ăsta mi s-a părut mie cel mai bun cadou pentru ea. Jucării îi mai luasem, de hăinuțe se ocupă mami, dar știam că astfel de produse nu încercaseră, deși li se păreau tentante. Îngrijire naturală – ce poate spune mai bine te iubesc și vreau să am grijă de tine?

A trecut mai bine de o lună de când M. și mami folosesc produsele Seventh Generation. Am rugat-o pe mami de gălușcă să-mi povestească detaliat despre fiecare lucru care i-a plăcut sau i-a displăcut la aceste produse, mi-am luat notițe și cred că a veni momentul concluziilor pe care multe dintre mămicile care au tot văzut fotografii cu produsele, pe Facebook sau Instagram, sunt sigură că le așteaptă.

Scutece ecologice Seventh Generation

Pe scurt, aceste scutece ecologice Seventh Generation, importate din SUA, sunt realizate din materiale naturale regenerabile. Nu găsim în compoziția lor parfumuri, loțiuni, clor,  cerneluri cu metale grele sau alte substanțe toxice care ar putea leza pielea fină a unui bebeluș. Le găsiți de cumpărat pe Puffinaut.ro (de unde puteți să și aflați mai multe detalii despre ingrediente), în 6 mărimi (de la nou născut până la numărul 5).

scutece ecologice seventh generation

Dar, ajunge cu introducerile; haideți să vă povestesc cum sunt de fapt scutecele ecologice Seventh Generation pentru a vă face o idée dacă merită să investiți în ele sau nu!

  • prima bilă albă o primesc pentru aspect. Nu au o culoare monotonă, ci sunt imprimate cu tot felul de forme, animăluțe sau plăntuțe frumos colorate. Asta îi atrage pe bebeluși și dă bine la poze când vreți să le filmați fundulețul ridicându-se prima dată de jos. 😀

pareri scutece bio pentru bebelusi

  • a doua caracteristică pe care o remarci la aceste scutece este grosimea sau, mai degrabă, subțirimea lor. Te-ai aștepta ca un produs natural să fie mult mai gros decât un scutec obișnuit, dar iată că nu este deloc așa.
  • mirosul este inexistent. Nu te izbește peste nări miros de plastic, de petrol, de clor sau de parfum care să acopere alte mirosuri care ar putea trăda utilizarea unor ingrediente nocive sănătății pielii.
  • textura este destul de moale și fină pentru produs natural.

scutece puffinaut

  • aripioarele de prindere sunt dotate cu elastic. Nouă ne-a plăcut asta pentru că poți strange scutecul mai bine, în ideea de a nu risca să cadă de pe bebe atunci când el se ridică în picioare sau se târăște. Știi că scutecul nu-l va strange și-i va da libertatea de mișcare de care are nevoie.
  • pielea bebelușului este destul de bine ferită de umezeală în timpul folosirii. Nu știu să vă spun care este tehnologia folosită la fabricarea acestor scutece ecologice, dar nu veți găsi fundulețul celui mic ud, ca și cum ar fi stat într-o băltoacă.
  • capacitatea de absorbție este bună dacă le comparăm cu alte produse naturale. Dacă facem comparație cu un scutec clasic, scutecele Seventh Generation absorb în mod clar o cantitate mai mică de lichid.
  • scurgerile nu apar dacă schimbați scutecul la timp. Asta este o provocare pentru că trebuie ca mămica să aibă mâna și ochiul bine formate pentru a ști când e vremea pentru un scutec nou. Spun asta pentru că nu au banda aceea cu indicator de umezeală, ca alte scutece.
  • nu emană miros neplăcut. Din nou nu știu cum reușesc asta fără chimicale, dar e perfect așa.
  • nu ne-am confruntat cu iritații de vreun fel.

scutece ecologice bebelusi

Concluzia noastră (că am tras-o împeună cu mami M.) este că raportul calitate-preț pentru aceste scutece ecologice este unul suficient de bun. Acum depinde de fiecare de ce buget dispune și care îi sunt așteptările. Pentru cine caută un produs natural care să nu irite pielea unui nou născut sau a unui bebeluș cu piele sensibilă, care să fie eco-friendly, să nu conțină porcării, dar să protejeze de umezeală și să nu elimine mirosuri nedorite, scutele Seventh Generation trebuie încercate.

Pentru primul an de viață eu zic că merită investit în ele clar. Vedeți că cele pentru scutecele pentru nou născuți sunt foarte ingenioase și au un decupaj în jurul buricului pentru a nu-l irita și a-i permite să se vindece rapid și fără probleme.

Servetele umede Seventh Generation

De la același producător american de încredere, cu o experiență în domeniu de aproape 30 de ani, Seventh Generation, vin și șervețelele umede bio pentru bebeluși. Sunt produse 97% pe bază de plante, fără alcool, parfumuri sau parabeni. Sunt dedicate îngrijirii bebelușului și pot fi utilizate pe orice zonă pornind de la funduleț, continuând cu mânuțele și culminând cu zona feței.

șervețele umele Seventh Generation

Iată ce mi-am notat eu despre ele:

  • pachetul este foarte practic pentru că are închidere tip capac din plastic. Asta ne ajută să păstrăm șervețelele umede mai mult timp și nu permite deschideri accidentale prin geantă.

șervețele umede ecologice pentru bebeluși

  • varianta aceasta cu 30 de șervețele în pachet este ideală de purtat în rucsac sau în bagaj.
  • materialul este foarte moale și fin, dar grosuț, plinuț, nu genul acela care se rupe ușor și în care și se înfig degetele în secunda 2.
  • au model pe ele. Nu sunt imprimate, ci ștanțate. Am înțeles că sunt modele diferite. Ale noastre sunt cu rățuște și frunzulițe.

șervețele bebeluși Puffinaut

  • sunt îmbibate bine cu lichid, poate chiar puțin prea bine, dacă există așa ceva. Deh, așa suntem noi oamenii: ce e prea puțin nu ne ajunge, ce e prea mult, nu ne convine.
  • nu au niciun miros care să trădeze prezența în compoziție a vreunui parfum sau înălbitor.
  • nu provoacă iritații și curăță bine și rapid, tocmai pentru că nu sunt umezite superficial ca alte produse de același tip.

Își merită banii șervețelele umele Seventh Generation? Cu siguranță da, dacă vrei ceva sigur pentru copilul tău, un produs care să fie prietenos cu mediul și să nu fure din resursele epuizabile ale planetei pe care vrei ca puiul tău să respire zeci de ani de-acum încolo. Detalii despre preț și compoziție găsiți pe site-ul Puffinaut.ro, importatorul acestor produse ecologice în România.

Principalul avantaj al produselor ecologice este acela că nu sunt toxice nici pentru organism nici pentru mediu. Prin utilizarea unor produse de îngrijire bio pentru bebeluși, reducem foarte mult riscul de apariție a alergiilor și iritațiilor și ținem la distanță ingrediente cu potențial cancerigen. Bebe curat și îngrijit fără riscuri! Asta e promisiunea respectată a produselor Seventh Generation.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Alina
    • 30/05/2018
    Răspunde

    Iti spun drept m-ai convins, si pentru ca mai vreau unu pitic, voi lua in calcul aceste produse ecologice, pentru ca la Maya…am avut o intreaga distractie pana am gasit produsele potrivite pentru ea.

    • ird elena
    • 30/05/2018
    Răspunde

    Pe mine m ai convins, vreau tot ce e mai bun pentru bebe. Daca as fi auzit mai devreme, nu ma gândeam ca exista asa ceva. Mă uitam pentru scutece din bumbac, material. Dar cred ca variata aceasta este mai buna ❤

    • Valeria Chertes
    • 30/05/2018
    Răspunde

    Este foarte important copilul sa se simta bine.

  1. Răspunde

    ce imi place ideea de scutece fara plastic, fara parfum, fara coloranti.

    Semnat: o femeie in plina explozie de bube alergice :))

  2. stii ca ai dreptate? de hainute si hucarii se mai ocupa mami, dar scutecele sunt destul de costisitoare si nu strica sa mai ajute cineva la achizitionarea lor…

  3. Răspunde

    Ideea e bună, doar ca mi se par prea scumpe. Probabil pt ca vin de departe si ca inca nu prea este piata pt așa ceva in Romania.
    Eu luam scutece eco nemtesti ( moltex), mai ieftine ca astea, iar cand mergeam in Germania imi făceam stoc, ca erau la jumate pret fata de aici.

  4. Nu le.am incercat pana acum dar chiar m.ai facut curioasa. Am sa le caut si eu pt pici.

    • ghelbere elena
    • 31/05/2018
    Răspunde

    Mai convins. Voi recomanda aceste produselor tuturor mamicilor de bebelusi.

    • Lamiita Petre
    • 31/05/2018
    Răspunde

    Cred ca majoritatea parintilor sunt dispusi sa investeasca in produse de calitatea pentru copii lor, chiar daca sunt putin mai scupe, mai ales in primii ani de viata cand ei sunt atat de sensibili si pericole sunt la tot pasul. O sa le recomand.

    1. vine nepotelul?

  5. Noi am trecut demult de faza asta dar nu am uitat cat de important este sa gasesti produse blande si bune pentru pielea bebelusului si cat de bucuroasa eram cand prietenii imi aduceau pampersi si servetele si ma scuteau de o cheltuiala inevitabila cand ai un copil mic.

    1. si eu as gandi la fel ca tine, practic. Mi-ar placea sa primesc lucruri de care am nevoie, nu lucruri pe care le vad ei intr-o vitrina si le plac.

  6. Imi place că sunt colorate în verde, e tare energizant ambalajul și poate distrage atenția bebeșului 😀

    1. Si asta e adevarat.

  7. Răspunde

    Acum vad lucrurile diferit fata de acum 4 ani cand era fetita mea mica. Si eu m-as orienta acum catre produse naturale. Voi tine cont pe viitor daca va fi nevoie

    1. Incerci sa ne spui ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares