Cine poate spune NU când e vorba de reduceri de Black Friday la parfumuri și cosmetice?

cosmetice si parfumuri de pe Aoro

plimbam ieri pe notino.ro (ca metodă de relaxare) și am dat peste pagina cu reduceri de Black Friday. Da, au pregătit-o de acum! Știu că unii își zic că mai sunt luni bune până de Black Friday, dar timpul trece al naibii de repede. Ieri era Revelionul și azi mai sunt doar 8 zile până fac 34 de ani. Îmi dau seama că e bine pentru ei să-și promoveze din timp oferta pentru perioada cu cele mai mari reduceri din an, dar e bine și pentru noi. De ce? Pentru că știm de-acum unde să intrăm prima dată în vinerea neagră a prețurilor mici. 😀

La chestii gen haine și electrocasnice eu nu prea mă înghesui. Pe partea de electrice și IT am cam tot ce-mi trebuie, iar hainele nu sunt o pasiunea de-a mea. Eu prefer să îmi fac stocul de cosmetice și de produse de oferit cadou (aici mă refer în special la parfumuri) cu această ocazie. Unde văd reduceri de Black Friday la parfumuri și cosmetice, mă activez. 😀

Produsele de îngrijire sunt de bază, și anume cele pentru îngrijirea feței și cele pentru îngrijirea părului. Pe partea de produse pentru corp nu sunt foarte pretențioasă, folosesc același săpun de câțiva ani, de când mi l-a recomandat medicul dermatolog. Cu fața și cu părul am probleme serioase dacă nu le ofer îngrijirea pe care o vor ele și cu produsele pe care le vor ele.

Anul trecut, de exemplu, am prins o ofertă foarte bună (nu mai țin minte prețul, evident) și mi-am cumpărat produse Garnier pentru jumătate de an. Gelul de curățare Garnier Pure Active cu cărbune activ (pentru ten gras și problematic), tonicul pentru ten acneic, apa micelară cu particule micele pentru piele sensibilă – mi-am luat din fiecare câte 3 bucăți. Tot atunci mi-am permis și luxul de a-mi cumpăra… nici mai mult nici mai puțin de 4 cutii de crema Vichy Normaderm Anti-Age. Prețul nu-l știu nici aici, dar îmi aduc aminte că-mi făcusem eu socoteala că economisisem vreo 80 de lei față de cel mai mic preț pe care-l știam eu online până la acea dată. Anul acesta am descoperit produsele Bioderma și sper să le găsesc la reduceri de Black Friday și să mă aprovizionez serios.

produse bioderma curățarea tenului gras

La produse pentru păr, anul trecut am lovit greu în produsele Plantur 39. Am scris și aici despre cât de bine mi-a făcut tonicul lor pentru întărirea și creșterea părului. Îl folosesc și acum, doar că în combinație cu un alt șampon, prescris și el de medicul meu dermatolog. Este vorba despre acest șampon de la Vichy pentru păr normal și uleios și scalp sensibil – Vichy Dercos Ultra Soothing. Pe-ăsta o să-l caut primul când se va da startul la reduceri de Black Friday în 2018 pentru că este destul de scump, dar este un produs bun care îmi face bine. Pe scurt, curăță bine părul, fără să rămână senzația aceea uleioasă, dar nu usucă deloc scalpul și nu provoacă mâncărimi sau uscarea pielii capului. Dacă vă trebuie așa ceva, îl găsiți pe notino.ro. Poate vă povestesc mai multe despre el într-un articol viitor.

Nu puteam să uit nici de seturile cadou pentru Crăciun. Am câțiva ani de când îmi cumpăr darurile pentru Crăciun în Vinerea Neagră. Le iau mai ieftin și am timp berechet să le împachetez. Nu lăsa pe decembrie ce poți cumpăra noiembrie! Asta e deviza mea.

Cea mai mare cheltuială a fost, însă, la parfumuri. Cum am în jurul meu câțiva oameni dragi cărora îmi place să le fac cadouri ceva mai scumpe și pe care-i știu pasionați de parfumurile de firmă, mi-am făcut o listă cu produsele lor preferate și, dacă am găsit acel parfum la preț redus, l-am cumpărat, chit că ziua respectivului era abia peste 6 luni. O reducere de 25% – 30% la un parfum de 200-300 de lei nu e deloc de neglijat și stau liniștită știind că sunt produse originale (cumpăr de la ei de vreo 2 ani).

black friday aoro parfumuri si cosmetice

Dacă dați un click pe Black Friday parfumuri o să vedeți că și pentru anul acesta notino.ro a pregătit oferte tentante. Discount-urile vor merge până la 60% la anumite categorii de produse, iar transportul se anunță gratuit. Nu e de ratat așa ceva. Cele mai cerute și iubite branduri (Cerruti, Braun, Lacoste, Davidoff, Listerine, Babyliss, Remington, Oral B, Neutrogena, Rowenta, Johnson’s Baby) vă așteaptă pe site cu prețuri mai mici cu 25% decât în mod normal.

Până în noiembrie aveți timp să economisiți. Dacă aveți ceva de cumpărat până atunci, nu uitați să verificați și această pagină cu oferte speciale. Vei găsi reduceri de 20%-30% la anumite produse sau chiar oferte cu produse cadou. Eu verific în fiecare săptămâna pagina respectivă și, dacă dau peste ceva care simt că se traduce în economie, atac.

Voi ce cosmetice sau parfumuri sperați să găsiți la reducere de Black Friday anul acesta?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anda Stanciu
    • 14/05/2018
    Răspunde

    Eu una nu pot sa zic NU atunci când este vorba de reduceri

    1. dar stii pe cineva care le evita?

  1. Si eu am sa atac reducerile de pe Aoro. Intotdeauna am gasit preturi bune la ei si daca mai e si luna reducerilor, e perfect!

    1. o sa ne batem pe ele, cred.

    • Valeria Chertes
    • 14/05/2018
    Răspunde

    Intotdeauna rexucerile sunt bine venite.

    1. Si barbatilor ar trebui sa le placa, sa ne cumpere cadouri mai ieftine.

    • Aghinitei Maria
    • 14/05/2018
    Răspunde

    Parfumurile sunt cele mai iubite produse iar daca sunt si reducei este super!

    1. Eu parfumurile le iau mai mult sa le ofer cadou. Nu sunt chiar dependenta de ele.

    • ghelbere elena
    • 14/05/2018
    Răspunde

    DEsi e tentant parca nu ma pot gandi inca la Black Friday. Cumpar mereu cate ceva cand sunt reduceri, poate ca nu sunt la fel de mari ca atunci.

    1. Mie mi se pare ca timpul alearga… nici nu simtim cand trece luna. Apoi inca una si tot asa.

  2. Eu de Black Friday, de pe Aoro voi comanda dermato-cosmetice care la mine parca se topesc, dar și cosmetice naturale pe care m-am axat in ultimul timp.

    1. cu dermato-cosmeticele tu m-ai corupt si bine ai facut!

    • Oana
    • 14/05/2018
    Răspunde

    Si eu ma orientez de multă vreme si cumpar cand sunt reduceri, faine produse ai aici, pe gustul meu??

    1. Daca mai prinzi si niste oferte cu produse gratis si transport gratuit….

  3. Oh, ce mi-ai facut, chiar in ziua de salariu :))) Eu am nevoie de ceva dermatocosmetice si cred ca dau o comanda.

    1. Eu nu am instigat pe nimeni la nimic, doar fac instructaj pentru Black Friday.

  4. mie nu-mi plac parfumurile de la ei, eu raman la impresia ca nu-s originale… am avut revealul de la calvin klein original, persista ore in sir, iar cel de la ei se duce dupa maxim 2 ore…

    1. Nu am avut probleme pana acum, nu stiu ce sa iti raspund.

  5. Răspunde

    Au niste reduceri imbatabile, mai ales la parfumuri! Am foarte multe comenzi la ei si sunt multumita!

    1. Si eu am prins multe oferte bune la ei.

  6. Răspunde

    Ispititoare ofertele! Multumesc pentru ca ne-ai spus si noua despre ele 🙂

    1. Pai, ce? Numai eu sa cheltuiesc?

  7. Răspunde

    Eu zic nu 🙂 – strangem bani sa luam cort ca plecam in august in vacanta lunga deci na. Acum daca gasesc unu la mana 2a o sa imi ramana si ceva bani de reduceri :)))))))))))

  8. Răspunde

    Si eu am cam aceeasi strategie: cumpar de Black Friday cadouri pentru Craciun si zile de nastere fiindca ies mult mai ieftin.

  9. Si eu am cateva produse pe lista de pe site. Imi place ca pe Aoro gasesc orice produs imi doresc si cand sunt oferte pot face o afacere buna achizitionandu-le.

  10. Răspunde

    Eu la parfumuri ma las in baza sotului. In ceea ce priveste cosmeticele, insa, prefere sa le iau mereu din curse sigure si de ce nu, la preturi cat mai bune, asa ca Black Friday cade cum nu se poate mai bine: de mai multe opri pe an 😉

  11. Răspunde

    Când am citit titlul, mă gândeam: „iar e Black Friday?”, pentru o clipă mi se părea că timpul a zburat prea repede pentru a fi iar perioada reducerilor sub această denumire. Dar oricum, nici nu contează ce reduceri au, important e să aibă, mai ales la parfumuri. Mă duc să arunc un ochi dacă tot veni vorba. 😀

  12. Nu sunt mare fan produse cosmetice, dar pentru parfumuri am dezvoltat o adevarata pasiune. O sa-mi fac un wishlist, dar mi-e ca pana la BF o sa mai apara alte noi parfumuri pe care o sa le vreau.

  13. Eu te iubesc si portofelul meu te uraste, in clipa asta. 😛

  14. Răspunde

    Iubesc reducerile si aoro m-a surprins placut tot timpul. Sa stii ca si eu am comandat mai multe cosmetice in ultimul timp decat haine. Chiar acum astept o comanda de la aoro cu un autobronzat

    • Gabriela Rosu
    • 19/05/2018
    Răspunde

    Iau lucruri la reducere

    • Ioana S. Pavel
    • 19/05/2018
    Răspunde

    De vreo doi ani de zile imi strang banuti din timp pentru Black Friday! 😀
    De regula imi cumpar produse de cosmetica si machiaj, uneori ceva aparatura pt aranjarea parului daca intre timp mi se strica cele din dotare, ma mai tenteaza cartile si tare m-as bucura daca as vedea reduceri considerabile si la bijuteriile din argint…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares