Unde am găsit cele mai frumoase hăinuțe pentru nou-născuți

hăinuțe pentru nou-născuți

Acum aproape doi ani a apărut prima mea nepoțică. Atunci am remarcat pentru prima dată cât de puține hăinuțe pentru nou născuți se găsesc în magazinele de la noi. La un an, a venit a doua nepoțică și lucrurile și nu au stat nici atunci mai bine. Nici acum nu mă declar mulțumită de diversitatea și prețurile la hăinuțe pentru nou-născuți. Caut mereu să le ofer lucrușoare colorate, frumoase, din materiale de calitate, dar care să nu mă coste o avere. Îmi place să le fac daruri, dar nu sunt genul cu buget nelimitat. Prin urmare, răscolesc mereu internetul în căutare de oferte mai bune, indiferent că vorbim de magazine locale sau internaționale.

Într-una din zile, am dat o căutare pe Google după newborn clothes. Așa am descoperit un site despre care nu mai auzisem până atunci – Popreal.com. Mă și mir că nu dădusem de el mai înainte, când căutasem seturi de rochii mamă-fiică. Au foarte multe astfel de seturi, mai mult decât frumoase.

set rochii de vara din bumbac mama-fiica

Poate că nu se lansase atunci site-ul? Nu știu. Cert este că a fost o descoperire care a pus monopol pe atenția mea pentru vreo 2-3 ore, timp în care am răsfoit cam toate paginile site-ului și mi-am făcut o idee despre produse și prețuri.

Pe scurt, cam tot ce ți-ai putea dori pentru copilul tău în materie de hăinuțe găsești aici. Au și accesorii și câteva modele drăguțe de încălțăminte pentru copii și bebeluși, dar hainele rămân de bază. Recunosc că cele mai multe articole sunt dedicate fetițelor. Numai să îndrăzniți să vă uitați la rochițele pentru vară sau la colecția de body-uri cu imprimeuri colorate!

salopeta roz nou nascuti

De remarcat că produsele sunt frumos grupate pe categorii și știi exact unde să intri ca să găsești rapid articolul de care ai nevoie. Hăinuțele pentru bebeluși sunt puse separat de cele pentru copii mai mari. La fel, produsele pentru băieți sunt separate de cele pentru fete și, atunci când intri într-o anumită categorie, ai filtre care să te ajute să nu pierzi foarte mult timp în căutarea unei bluze de care ai nevoie, de exemplu.

Să zicem că ești în căutare de bluze pentru un băiețel nou-născut!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina Newborn&Toddler, să selectezi categoria tops și genul/gender boy și o să ajungi rapid la lista asta cu newborn boy tops/bluze pentru băieți nou-născuți. Simplu, nu? Bluze, pantaloni, salopete, body-uri, pijamale, blugi, pantaloni scurți, rochițe de vară sau rochițe și costumașe de ocazie, sunt toate pe site, trebuie doar să ai răbdare să le cauți.

tricou colorat baieti nou-nascuti

La acestea se adaugă o colecție impresionantă de seturi de hăinuțe. Am menționat deja seturile mamă-fiică, dar nu sunt singurele. Avem seturi foarte frumoase tata-fiu, seturi pentru toată familia (mi se par delicioase pijamalele identice pentru mama, tata și cei mici) sau seturi frate-sora.

Recunosc că nu am dat încă nicio comandă pe site, deși am analizat materialele și sunt foarte multe produse din bumbac la prețuri mult mai bune decât în magazinele de la noi. Ce m-a oprit este transportul care este gratuit la comenzile cu o valoarea ceva mai mare, de peste 89 de dolari, din câte am înțeles. Totuși, pentru un set de rochii mamă- fiică, din bumbac, la 20 de dolari, eu cred că merită să plătești 10-12 dolari transport. La noi același set costă peste 200 de lei.

 

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 18/04/2018
    Răspunde

    Nu stiam pana acum de acest site.

    1. O sa stim de acum.

    • Toma Tantica
    • 18/04/2018
    Răspunde

    Chiar mai convins..o sa vizitez site ul acesta…si poate o sa plasez si o comanda!!

    1. Eu nu indemn pe nimeni la cheltuit, doar recomand ce imi place 😛

    • Anda Stanciu
    • 18/04/2018
    Răspunde

    Frumoase hăinuțe pe acest site

    • Lamiita Petre
    • 18/04/2018
    Răspunde

    Sunt adorabile hainutele pentru copilasi, le privesc si nu ma satur. Mi-i si iaginez imbracati in ele. Imi plac mult si seturile mama-fiica si tata – fiu. ( Fi-meu a facut ochii mari cand i-am spus ca mi-as dori un nepotel) 😀

    1. Poti sa incepi sa ii cumperi si hainute, ca sa cobesti mai bine :))

    • Monica
    • 18/04/2018
    Răspunde

    Super dragute.

    • ghelbere elena
    • 18/04/2018
    Răspunde

    Nu am stiut de site, poate pentru ca nu am un copil mic. Multumesc!

    1. Poate vreun nepotel?

  1. Răspunde

    Eu la produsele prea ieftine imi pun intrebari, ca sigur pretul ala vine de la materiale , croiala, sau, si mai rau ,cine le face e prost platit. Mi-am facut saptamina trecuta o bluza : am dat 15 euro pe material si am lucrat cîteva zile la ea. Stiu, persoanele care numai asta fac ar fi terminat-o mai rapid, dar ce vreau sa spun e ca totusi e ceva de muncit pe ea.
    Am vazut ca firma respectiva e in Malaezia, probabil ca ei pe salarii fac economii 🙁
    No, stiu ca n-o sa suprim eu de una singura toata mizeria din lumea asta, dar tin la convingerile mele.

    1. Inteleg punctul tau de vedere si iti resspect principiile, dar eu ma uit prima data la portofelul meu si apoi la alte detalii. Asa sunt eu, mai superficiala.

  2. Mi-e greu să trec pe lângă standurile cu haine pentru copii. Având în vedere că am 3 finuți, mereu cumpăr ceva pentru ei. Pierd ore în șir pe site-uri uitându-mă la hainele minunate pentru copii.

    1. Sa ma vezi pe mine!

  3. Răspunde

    Acele hainute mama fiica sunt adorabile. Am si eu 2 seturi si imi tot doresc. Arata bine si imi place sa vad si la alte persoane

    1. Tu si Cris oricum sunteti mereu la moda. Sunt sigura ca o sa va mai vad purtand tinute de genul asta.

  4. Foarte frumoase produsele,chiar nu stiam de acest site!

    1. Ma bucur ca iti plac.

    • Nicolae Claudia
    • 19/04/2018
    Răspunde

    Foarte misto site-ul

    1. Asa am zis si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares